Jump to content

[johannes]

User
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by [johannes]

 1. http://en.wikipedia.org/wiki/Flexi_disc Het is een soort vinyl plaat, verder weet ik er niks van af.
 2. Achja, misschien wordt ie nog een keer herhaald. Trouwens binnenkort komt ie weer op tv, samen met z'n frauderende broer. Linkje: http://www.adriaan-homepage.nl/pages/27_nieuwtjes.html
 3. Een tijd geleden is er een aflvering van vinger aan de pols opgenomen, waarin Aad van Toor praatte over de een vreselijke ziekte die hij had. Veel weet ik er niet over, maar ik weet wel dat deze aflevering nooit uitgezonden is i.v.m. de dood van een andere BN-er. Weet iemand misschien of die uitzending ooit nog eens uitgezonden is?
 4. Nu maar weer helemaal ontopic: er is weer een filmpje op de site van bassie gezet. --> http://www.clownbassie.nl/filmpjes.htm
 5. Tsjong, hij moet ook altijd meer geld hebben die bassie , ook een update op de fotoalbumpagina: http://www.clownbassie.nl/fotos.htm
 6. Oneens: Zoals iedereen hier al gezegd heeft: iedere b&a serie is anders. Natuurlijk zitten er wel overeenkomsten in, maar dat heb je wel in meerdere series. Veel overeenkomsten zie ik niet tussen de kroon en de diamant.
 7. Er is weer een nieuw filmpje van de crocksons op de site van Bassie: http://www.clownbassie.nl/fotoalbum12.htm
 8. Het is al een tijdje gleden (datum weet ik niet) dat die mannelijke presentator van idols een soort van (hele korte) imitatie van bassie deed in de idols - uitslag (rond 1/2 11 zaterdagavond).
 9. En weer een update op de site van Adriaan: Nieuwe prijsvraag/winnaars: http://www.adriaan-homepage.nl/pages/16_prijsvraag.html en de skin is weer "normaal".
 10. Inderdaad, hij heeft ook niet altijd de dollartekentjes in de ogen
 11. Update op de site van bassie nieuwe foto's http://www.clownbassie.nl/fotos.htm Iedereen een goed uiteinde toegewenst!
 12. Nee hoor, sindsdien heb ik niks meer van beide heren Van Toor gehoord. Na een week had ik dus keurig m'n cd'tje binnen en ik heb nog nooit iets betaalt! Het was dus een positieve ervaring met geen gevolg voor mij.
 13. Ik heb geen ervaring met bas. Maar wel met Aad. Ik heb ooit eens een cd'tje bij adrina produkties bestelt, (dit moest je via machtiging doen) en deze heb ik nooit betaalt. Toch wel heel gul van Aad >
 14. Hier ben ik het helemaal mee eens, achteraf is het makkelijker praten. De B&A series zijn goed zoals ze zijn en dan hoef je er ook geen meer vrouwen in te stoppen! ------------------------------------------------------------------------------------ Iedereen alvast een gelukkig nieuwjaar gewenst!
 15. Ik vind het wel goed dat die identiteit nooit bekend is geworden, want dat houdt de spanning in het verhaal
 16. En weer een update op de site van bassie. Bassie schrijft. http://www.clownbassie.com
 17. Soms vind ik ze niet kunne (dan maakt het de serie te langdraderig) en soms weer wel. Daarom heb ik geen mening gestemd.
 18. Ik vond hem altijd zo leuk, dat hoge stemmetje . Daarom heb ik eens gestemd. Hij had er nooit uitgeschreven mogen worden. Een grote achteruitgang in de b&a serie's
 19. Vind ik ook, maar dat gele had ook wel iets. --------------------------------------------------- Ook weer een update op de site van Mr. Bassie, er zijn nieuwe foto's toegevoegd (over de crocksons). Linkje: http://www.clownbassie.nl/fotos.htm
 20. Ook een update op de site van onze vriend bassie, "Bassie schrijft", een nieuwe brief dus! Linkje : http://www.clownbassie.nl/
 21. Update op de site van adriaan: Acrobaat in Spanje http://www.adriaan-homepage.nl/pages/31 ... panje.html Leuk verhaal!
 22. deze is ook leuk (van chatman): Jajajaja, Bassie voor en Bassie na, maar niemand die een beetje rekening hield met de baron. Flikker toch op met je Bassie. En ook met die a-dri-aan. Ook zo'n uitslover.
 23. Ik weet niet of jullie het hier al eens over het kasteel in St- Malo gehad hebben, maar ik ben er in de zomervakantie geweest en ik heb daar vrij veel foto's gemaakt. Het is jammer dat m'n andere pc nu bij de reparateur is, want anders had ik ze nu wel gepost. Dus als m'n andere pc er weer is (waarschijnlijk morgen, zaterdag dus), zal ik ze hier ffe posten.
 24. Nee het is niet pesten bij mij ofzo. Het is meer van 'daar hebben we hem weer met z'n gezeik over b&a'. Als ik 's middags uit school kom en aan het opfietsen ben met een paar jongens&meiden uit mijn klas, dan geldt er een bassie en adriaan spraakverbod. Maar echt pesten zit er niet bij!
 25. Bassie heeft weer een update op z'n site, optredens februari/maart (tjonge wat ver voor uit) http://www.clownbassie.nl/optredensfebruari-maart.htm
×
×
 • Create New...