Jump to content

CNRArcade

User
 • Content Count

  296
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by CNRArcade

 1. Leuk initiatief. Ik mag dan wel hopen dat je high quality audio gebruikt en niet die mp3 rips.
 2. Welke die 2de LP heeft weet ik niet.Nog een advertentie op MP voor een hoop LP's met BenA muziek. http://cd-dvd.marktp...en-adriaan.html en een geluidseffecten cd. http://cd-dvd.marktplaats.nl/cd-s-filmmuziek-en-soundtracks/531507380-cd-soundeffects-9-bassie-en-adriaan-achtergrond-muziek.html
 3. Als er mensen zijn die interesse hebben in een paar LP's waar achtergrondmuziek opstaat die gebruikt is in B&A dan heb je hier je kans. http://cd-dvd.marktp...library-lp.html http://cd-dvd.marktplaats.nl/vinyl-filmmuziek-en-soundtracks/518527112-muziekfragmenten-voor-dia-s-en-films-dutch-library-lp.html
 4. Reken maar erop dat er voor een paar banden veel geboden zal worden. Die penta's van de plaaggeest en Huilende professor hoef ik niet. Die heb ik al dubbel.
 5. @ Deemster, Hier is het nummer waar je om vroeg van Frangosyriani En het zelfde nummer in betere kwaliteit. (de naam Markos Vamvakaris moet S.Zafiriou zijn) http://www.youtube.com/watch?v=PNkcj3WST10
 6. Wat betekent de term 'adagio' in de klassieke muziek?
 7. Je hebt gelijk. Ik kijk ook altijd vlug naar de foto zonder echt naar de details te kijken.
 8. Zeg Hinse. Komt er nog een nieuwe opdracht?
 9. Dat klopt over de 2 muziekjes bij de brug. Wat ze hebben gedaan en dat kan je ook goed horen is dat ze de stem van japie van de originele versie tussen hebben gemonteerd ipv opnieuw ingesproken of gebruikt gemaakt van de geluidsopname van toen.
 10. Ja ik hou ook niet van dat christelijke gedoe, maar dit is toch wel iets leuks.
 11. Ik weet niet of ik het moet moet posten of in een ander topic, maar voor de mensen die het niet weten Aad van Toor komt dadelijk op tv op NL1.
 12. CNRArcade

  Jiskefet

  Multilul vind ik altijd wel leuk om te kijken. Dat is eigenlijk ook het enige wat ik van hun gezien heb.
 13. CNRArcade

  [NL] Boes (1987)

  Boes vind ik altijd wel leuk om te kijken. Leuke jeugdherinneringen
 14. Helemaal mee eens. Het is nog nostagischer als je alle originele TV afleveringen hebt.
 15. Leuke foto's. Ik ben er zelf paar weken geleden ook geweest en heb z'n beetje alle B&A locaties bezocht. Ook heb ik Wieneke en Piet ontmoet die zelf destijds mee hebben gespeeld in de diamant.
 16. Opgelicht kan ook zijn dat je iets anders krijgt dan waarvoor je hebt betaald. @ Melki. Ik ben wel eens benieuw ja of je ook echt alle series volledig in Klaris versie krijgt.
 17. Ja hoor En ja het is zeer tijdrovend. Maarja ik ben zo gek en doe het toch
 18. Het wordt steeds erger. Noodtoestand bij kerncentrale Onagawa TOKIO/WENEN - Japan heeft de noodtoestand uitgeroepen voor de kerncentrale in de plaats Onagawa ten noorden van Tokio, omdat er buitensporig veel straling zou vrijkomen. Het gaat om het laagste alarmniveau. Dat heeft het Internationaal Atoomagentschap (IAEA) zondag laten weten. De Japanse autoriteiten onderzoeken waar de straling precies lekt. Volgens de Japanse nucleaire waakhond zijn er geen problemen met het koelproces in de drie reactors van de kerncentrale en zou de toegenomen radioactiviteit in het gebied te wijten zijn aan lekkende straling uit een nabijgelegen reactor. In de kerncentrale in Onagawa ontstond vrijdag brand na een verwoestende beving. Ook in de nabijgelegen kerncentrale Fukushima I zijn grote problemen. Daar worden twee reactoren gekoeld met zeewater om oververhitting te voorkomen, bij een derde worden daarvoor voorbereidingen getroffen om te voorkomen dat er een explosie plaatsvindt. Tokai In een derde kerncentrale in Japan is zondag het koelsysteem uitgevallen. Het gaat om een complex in Tokai op ongeveer 120 kilometer ten noorden van Tokio in de prefectuur Ibaraki in het vrijdag door een zware beving getroffen gebied, aldus het Japanse persbureau Kyodo. Het complex ligt in het gebied dat vrijdag door een zware beving werd getroffen. Ook zijn er sinds de beving problemen in twee andere nucleaire complexen ten noorden van Tokio. Water moet de kernreactor koelen omdat deze anders kan oververhitten. Dat kan leiden tot een nucleaire ramp. De kerncentrale is sinds 1978 in bedrijf.
×