Jump to content

jennoH

User
 • Content Count

  638
 • Joined

 • Last visited

About jennoH

 • Rank
  Space Invader
 • Birthday 01/01/1970

Profiel

 • Geslacht
  Zeg ik niet
 • Locatie
  9050 Gentbrugge in België
 • Console
  Nintendo

Profile Fields

 • Interesses
  B&A

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jennoH

  Wie is de Mol? # 2

  Ik vermoed dat het andersom is. In Nederland sponsort (indirect) de belastingbetaler het programma. Gezien de kijkcijfers van het programma lukt het de programmamakers vast om het maximale budget te verkrijgen. Waarschijnlijk omvat dat budget ook de artiestenprijs van de BN'ers en presentator wat al een grote hap is. De Mol in België is zeker niet gemaakt met een enorm groot budget en sowieso met minder centen dan in Nederland. Het programma haalt hier trouwens nauwelijks 1 miljoen kijkers en is tot nu toe nog geen marktleider geweest tov andere programma's op dat uur.
 2. jennoH

  Bassie & Adriaan #10

  Na maandenlange mediastilte is Bas nog eens op de radio te horen geweest. https://www.rijnmond.nl/nieuws/172276/Bassie-breekbaar-maar-nog-vol-branie-Altijd-blijven-lachen Hij klinkt niet al te best maar is gelukkig aan de betere hand.
 3. jennoH

  Bassie & Adriaan #9

  Ik had gepost om niet meer (snel) terug te keren, maar dit vond ik te mooi om niet te posten. Komt dit nummer niet heel bekend voor? It's Only a Paper Moon. Het nummer komt uit 1933 en is ontelbaar veel keren gecoverd en lustig gespeeld door orkestbandjes. Waaronder in 1975 door Count Basie met 1 s. Zou deze melodie gebruikt zijn geweest voor de vele circusvoorstellingen om dan uiteindelijk het titelliedje te vormen? Of is dit puur toeval?
 4. jennoH

  Bassie & Adriaan #9

  Nu het hier toch over de Sleutel gaat... De Sleutel heeft - netzoals de Plaaggeest - in de oorspronkelijke tv-uitzending een ander einde. De aflevering eindigt niet met de parade waar B&A gevierd worden als helden maar in de caravan waar Bassie, Adriaan, Sweety, de twee acrobatenvrouwen (Coby en Aad's toenmalige vrouw) én André het avontuur overlopen met scenes uit alle afleveringen (inclusief de verloren afleveringen) . Goed voor een 5-tal extra minuten. Meer zelfs! Het stukje is nog te bekijken, je kan de oorspronkelijke laatste aflevering van de Sleutel opvragen in het Beeld en Geluid museum in de Medialounge.
 5. jennoH

  Welkom terug

  Ik weet écht niet hoe ik deze post moet beginnen... Het is allemaal zó lang geleden. Jaren terug toen de dieren nog konden praten en dit forum nog een andere naam had was ik hier verzeild geraakt om netzoals velen mijn passie met de wereld te delen. Ik was jong, had teveel fantasie en was geen helemaal geen wonder in taal. De berichten die ik postte sloegen vaak nergens op en waren voor veel leden begrijpelijk storend. Toch hebben de moderators veel geduld met me uitgeoefend en heb ik een lange tijd heel wat onzin op dit forum gepost. Tot het teveel werd. Ik kreeg een ban. Als jonge knaap voelde het alsof de wereld in elkaar stortte. Want wat een schande dat uitgerekend IK een ban kreeg. Einde verhaal? Nee! Ik kwam terug onder wel 101 schuilnamen maar werd door mijn taalfouten opnieuw verbannen. Einde verhaal. Op de één of andere manier is het forum me toch blijven boeien. Ik bleef het lezen, dat wist ook djkoelkast. We hadden het er af en toe over om nog eens terug te keren. Maar dat wilde ik enkel indien ik daar een goede reden voor zou hebben. En nu, na al die jaren (weet iemand hoelang het geleden is?) heb ik een toffe reden gevonden. De reden heeft alles te maken met het onderwerp waarvoor ik ooit ben ingeschreven en ik hoop dat ik jullie ermee verras. Waarmee ik precies zal afkomen lezen de trouwe fans binnenkort in een ander topic. Tot snel! JennoH
 6. jennoH

  [centraal] Actualiteit en nieuws

  grapje tog
 7. jennoH

  De sterke Adriaan

  Ow , ik had het nog niet gelezen *Stom van me
 8. jennoH

  De sterke Adriaan

  Meschiem kunnen we wel topic maken voor "het interview met Aad" we schrijven elk 1 vraag erin dan stuurt het iemand naar Aad en zo heb je als snel een interview
 9. Ja zoals einde deel 1 van de schatkaart komen B&A naar elkaar toe en schudden de hand.
 10. jennoH

  GSM Telefoon

  Weer zo'n onzin Topic Nokia 3310 The origianal
 11. jennoH

  Bassie & Adriaan en de plaaggeest

  Ik denk van niet . Dat het zo is hoor ik het graag even ook een toepasing aan je post gedaan
 12. jennoH

  Bassie & Adriaan en de plaaggeest

  Leuk !!! ik ben benieuwt op plaatje's van Joris
 13. jennoH

  Wat is het minste liedje van B&A

  Dus ook Op de kermis
×