Jump to content

Keetie

User
 • Content Count

  2,578
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Keetie

 1. Wat is jouw favoriete Kerstsong van dit jaar 2019? De mijne is al jaren Little drummerboy. Op vinyl. Die single heb ik jaren geleden eens van een oom van mij gekregen.
 2. Keetie

  [BE] Samson en Gert

  Tja, en dan moet ze natuurlijk allemaal nieuwe vriendinnen maken. Ik dacht ook meteen aan K3. šŸŽµ
 3. Keetie

  [BE] Samson en Gert

  Ik ben benieuwd of ze hetzelfde huis toegewezen krijgt of een ander onderkomen.
 4. Keetie

  Zoektocht

  Deze Tivoli song reclame zat eerst ook bij de oude reclame contest toegevoegd, maar daar ik er niets over kon vinden is hij weggelaten. En nog steeds kan ik er niets over vinden. Wie wel? De zanger lijkt me Edwin Rutten te zijn, maar ja, soms lijken stemmen zo op elkaar (niet te vaak luisteren, het liedje blijft in je hoofd hangen... reclame hĆØ - ik wou dat ik nou... ). Tivoli.zip
 5. De kortste dag komt eraan!

 6. Keetie

  Zoektocht

  Toen het deze week zo'n aangenaam weertje was, moest ik aan een terrasje denken. En daarbij aan die Tivoli reclame (ik wou dat ik nou zat te kletsen met mijn schat, gezellig bij het venster van zo'n heerlijk restaurantje in het hartje van de stad). De zanger lijkt me nog steeds Edwin Rutten te zijn, Er zijn inmiddels vele nieuwe forumleden bijgekomen, die roep ik op om ook eens te luisteren naar dit Tivoli reclameliedje. Wat mij sterkt in mijn overtuiging is het feit dat Edwin Rutten aan meerdere reclames zijn stem gaf. Reclames waar Edwin Rutten in meespeelde: Philips batterijen https://www.youtube.com/watch?v=AVjysOFxWDw Kodak Instamatic https://www.youtube.com/watch?v=VStPPH5JkBI Brilmij https://www.youtube.com/watch?v=QLBAjZfuZQg Sprits en chocosprits van NOBO In het STER-blok, na zo'n 5 minuten, denk ik: https://www.youtube.com/watch?v=sxcEo0RZj98&t=320s
 7. Een collega van een vriend van mijn man heeft een lijst samengesteld met muziek waarbij het woord "Summertime" in de titel staat. Bij het bekijken van deze lijst - waar hij trouwens nog mee bezig is - stond niet het nummer waar ik meteen aan dacht. Vandaar mijn vraag: Aan welke muziek denk je bij het woord Summertime?
 8. Keetie

  Speciale verkeersborden

  Speciale verkeersborden. Een paar dagen geleden heb ik een bijzonder speciaal verkeersbord kunnen toevoegen aan mijn kleine verzameling bijzondere verkeersborden: Wat begon met een kip werd uitgebreid met een egelbord, waarvan dit oude blauwe al gauw door de gemeente vervangen werd door een nieuwe rode. Soms zijn er aardige verkeersborden te zien, maar krijg je niet de kans even te stoppen om een kiekje te maken, het gaat in een flits langs je heen. Andere keren lukt dat weer wel en kun je rustig je gang gaan... Toch zijn er zo af en toe lopend ook wel enige te bewonderen: Het leukste bijzondere verkeersbord vind ik die van vrijdag de 13e. Als het regent en de zon schijnt op vrijdag de 13e dan bakken de heksen pannenkoeken! Jammer dat het bord zo bevuild is, ik kan me echt niet meer herinneren waar de foto genomen is. Het was ergens in Drenthe.
 9. Keetie

  CHE-1 de Apple-clone uit Eindhoven

  In die tijd was een kloon niet altijd compatible. De Yuppie PC van mijn man, zijn allereerste PC van toen, heette IBM-compatible te zijn, maar was het niet.
 10. Keetie

  CHE-1 de Apple-clone uit Eindhoven

  Jammer dat er zo weinig bekend is over deze CHE-1 computer. Het had zo'n mooi topic kunnen worden. Net zoals jij zit ik ook met diverse vragen, zoals 'Is er software voor deze computer; In hoeverre is hij compatible met de Apple II computer, Bestaat er ook een emulator van?'
 11. Keetie

  Philips P2000T

  Zoals de_retroman al schreef werkt de P2000 emulator ook in DosBox. Nu ben ik zeer benieuwd naar deze Win32 versie van emax.
 12. Keetie

  Basicode vertaalprogramma voor de Amiga

  Aha, ik zie het al. Hij heeft Basicode 3c en hij vraagt naar Basicode 2. Iemand?
 13. In een Basicode Yahoo groep wordt gevraagd of er een Basicode vertaalprogramma bestaat voor de Amiga. Heeft iemand hier een antwoord op? Zelf heb ik 'm niet.
 14. Keetie

  Basicode vertaalprogramma voor de Amiga

  Dat is raar. hij vraagt er zelf om: -I am searching for BasiCode for AMIGA Computers. In the www you can find at that BasiCode-2 exists/existed but you can't find the program itself. -Does anybody know more about it? Ik ga nog 'ns controleren.
 15. Keetie

  Bassie & Adriaan #11

  Aad van Toor, die bekend werd als acrobaat Adriaan als onderdeel van het duo Bassie en Adriaan, heeft zijn pols gebroken. Hij liep de breuk op na een val op zijn stenen terras. Bron: nu.nl Zie de website: https://www.adriaan-homepage.nl/nieuwtjes/
 16. Keetie

  ID Contest TV Themes 13

  Dat luisterprobleem heb ik ook, ik herken er een paar, maar nu moet de naam nog tevoorschijn komen. Ach, ik heb nog altijd mijn pech-award liggen. šŸ’„
 17. RTLnieuws kwam gisteravond met de volgende reportage: Netflix introduceert interactieve animatieseries voor kinderen. De jonge kijkers kiezen zelf het verloop van het verhaal. Netflix laat in de nieuwe kinderseries voor het eerst gebruikers keuzes maken die het verloop van het programma beĆÆnvloeden. Het kiezen gaat met de afstandsbediening van smart-tv's of de Netflix-app voor iOS-apparaten. De eerste interactieve Netflix-serie voor kinderen is De Gelezen Kat, Gevangen in een verhaal, vanaf vandaag beschikbaar en gericht op kinderen tussen 6 en 11 jaar. In het programma komt de gelaarsde kat gevangen te zitten in een magisch sprookjesboek, waar hij een uitweg uit zoekt. De tweede interactieve serie, Buddy Thunderstruck, volgt op 14 juli en heeft volgens Netflix 'een Spongebob-achtige humor'. Een derde serie, Stretch Armstrong: The Breakout, is nog in ontwikkeling. https://youtu.be/tkKY_xP7dPU Kwam dit jullie ook als bekend voor? Nu moet ik ineens aan Sam denken, alleen ben ik even de titel kwijt. O, wacht: de zaak Sam of zoiets.
 18. Keetie

  ID Contest TV Themes 13

  Ik doe ook mee en ga luisteren of ik iets herken.
 19. Keetie

  Vouwwerk

  In het topic heb ik het over bouwplaten van auto's. Nog even terug denkend: ik vond een bouwpakket van de CitroĆ«n XM en een bouwpakket van de DS. Bouwplaten van auto's en indertijd ook een bouwplaat van een fototoestel. Gisteren vond ik iets heel aparts: bouwplaten van (home)computers. Van de Amiga, de Atari en meerdere andere, helaas niet van de Acorn Electron/BBC waar ik mijn 'computercarriĆØre' mee startte. Toch eens naar vragen... Meer vouwwerk is te vinden op : "http://rockybergen.com/"
 20. Keetie

  Bassie & Adriaan #11

  In de Telegraaf van vandaag staat op de pagina PrivƩ een interview met Adriaan van Toor.
 21. Sinds het Kruidvat enige weken geleden met de verkoop van boeken is gestart en ik een paar gekocht heb, lees ik die van papier, maar nu ik van mijn zoon een mobiel heb gekregen, kan ik ook met mijn mobiel boeken lezen. Papier heeft wel mijn voorkeur, maar digitaal is ook makkelijk. Wat zijn er veel verscillende formaten. Ook op mijn PC heb ik een boekenleesprogramma staan en die heb ik ook meteen aangevuld met een paar boeken.
 22. Keetie

  Vouwwerk

  Ik zeg ook niet dat het kunst is, ik vind het wel kunstig. :)
 23. Keetie

  Vouwwerk

  Als je zo redeneert is alles wat iemand gecreƫerd heeft nutteloos. Dan bekijkt men die daar interesse in heeft 'nutteloze'b kunst.
 24. Keetie

  Vouwwerk

  Voor jou misschien nutteloos maar voor hem/haar een mooie vrijetijdsbesteding.
 25. Keetie

  The Orville

  The Orville Wie houdt van het SciFi genre en dan series als Star Wars en Star Trek zal deze The Orville serie ook wel kunnen waarderen. Net als voorafgaande series speelt het leven zich in een ruimteschip af. Zie video: https://www.imdb.com/title/tt5691552/videoplayer/vi4006066969?ref_=tt_ov_vi De serie bestaat uit 3 seizoenen waarvan de eerste is begonnen in 2017 en uitgezonden in Amerika. Niet al te lang geleden dus. Het verhaal speelt zich af 400 jaar in de toekomst, in de 25e eeuw. Met een gevarieerde bemanning, zowel menselijk als robot- en alienachtig. Dit onder leiding van captain Ed Mercer. Net als in Star Trek worden er diverse avonturen beleefd. Het wordt elke dinsdagavond om 20.30 uur uitgezonden op Comedy Central.
Ɨ