Jump to content

Spiny Norman

User
 • Content Count

  497
 • Joined

 • Last visited

About Spiny Norman

 • Rank
  Speed Freak

Profiel

 • Geslacht
  Zeg ik niet
 • Console
  granieten lego

Profile Fields

 • Interesses
  Bla

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik zou echt gezworen hebben dat Paul van Gorcum een paar jaar geleden overleden was, maar dat is dus niet zo???
 2. Nou ja, maar als je dat meteen aan een generatie koppelt, dan generaliseer je misschien en beetje. We hoeven ook niet té negatief erin te staan. Malieveld? Daar zou ik respect voor hebben, want dat toont aan dat mensen tenminste niet achter hun scherm blijven zitten te wachten totdat hun wensen vanzelf in hun schoot geworpen worden. Dingen die niet te koop zijn en nooit zijn geweest, als dat gedeeld wordt uit sympathie voor medefans, zonder winstoogmerk, daar ben ik niet per se tegen. Zoals deze soundtrack dus.
 3. Nou ja, laten we niet overdrijven, het was één jochie dat niet zo geweldig tactvol was. Ergens vond ik het wel érg streng dat hij meteen de schuld ervan kreeg dat er geen DVD's meer uitkwamen.
 4. Wat je zou kunnen doen is Pebbles (dat is een digitaal kanaal) aanschrijven of ze niet willen herhalen. Dan heb je ook nog kans op alle afleveringen, en niet alleen één losse ouwe opname van slechte kwaliteit.
 5. Ah, zo, ja, dat kan soms gebeuren, wanneer de makers "benaderbaar" zijn!
 6. Ja, maar Peter zegt dat ik het niet moet doen. Maar FF serieus: Volgens mij is dit forum niet officieel een ruilplaats voor materiaal. Ik ken je niet. Je komt hier maar om één ding, daarna zien we je nooit meer terug. Ik zeg niet dat ik dat soort dingen zelf nooit gedaan heb, maar je moet dat echt wat subtieler aanpakken.
 7. Een CD kan zo obscuur zijn dat misschien niemand die ooit heeft ingevoerd op databanken als discogs e.d.? (Er zijn zo ook dingen die niet op de IMDb staan - IK ben degene die Ovide heeft ingevoerd daar! )
 8. Volgens mij enkele afleveringen, echt niet veel, en met slechte beeldkwaliteit. Moet ik die Jeroen kennen overigens? Naam zegt me niks?
 9. Volgens mij heb ik wel wat, terwijl ik de serie niet eens ken of leuk vind. Toevallig gevonden. Moet even kijken welke taal.
 10. Zeg, weten we zeker dat het ook daadwerkelijk van AJK is en niet van die Clowns-serie? Het plaatje op youtube kan natuurlijk een vergissing zijn. Ik ken de serie niet goed genoeg (hoewel ik volgens mij wel ooit de theatershow heb gezien).
 11. Spaans maar met verrassend veel Nederlandse inhoud: ik zie ook Ciske de Rat? Die track nummers slaan dus NIET op een bestaande CD? De eerdere uploads leken dat wel te zijn namelijk: https://www.discogs.com/Herman-van-Veen-Zingt-En-Vertelt-Van-Alfred-Jodocus-Kwak-En-Zijn-Vriendjes-Deel-1-Goedemorgen/master/1298678 en https://www.discogs.com/Herman-Van-Veen-Zingt-En-Vertelt-Van-Alfred-Jodocus-Kwak-Deel-2-Spetter-Pieter-Pater/master/1299167 Nee, inderdaad, geen ene moer over te vinden. Niks bij discogs of B&G. Het kan ook zijn dat dit door iema
 12. Maar hebben ze die naam wel veranderd? Zo te zien hebben Toet en Theo officieel niks met elkaar te maken. Ik denk overigens dat die ene uit 1939 éérst was.
 13. Wat zou je nog meer willen weten? Zo te zien ben je zelf al ver gekomen. (Ik ben natuurlijk niet Dr. BB overigens.) Meer informatie over de serie is hier te vinden natuurlijk: https://en.wikipedia.org/wiki/Theodore_Tugboat Het is niet zeker, zo te zien, of die serie direct is afgeleid van het boek: https://en.wikipedia.org/wiki/Little_Toot Tja... je hebt Thomas de Trein en Budgie de Helikopter, waarom dan niet een sleepboot.
 14. Zou dat nooit zijn uitgebracht in Nederland? Tja, misschien niet. Maar dan kun je wel nog Engelse ondertitels automatisch vertalen naar Nederlands. Dat is minder slecht dan vroeger, hoewel de oma in kwestie waarschijnlijk nog steeds af en toe zal denken: "Hùh?"
 15. Er staat i.i.g. één aflevering op een soort videowebsite. Het is niet zo bekend, het heet "youtube" of zoiets.
×
×
 • Create New...