Jump to content

Spiny Norman

User
 • Content Count

  568
 • Joined

 • Last visited

About Spiny Norman

 • Rank
  Space Invader

Profiel

 • Geslacht
  Zeg ik niet
 • Console
  granieten lego

Profile Fields

 • Interesses
  Bla

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tja, in de jaren '80 is de kans relatief kleiner dat je uniek materiaal hebt. Er werd nog genoeg gewist, maar mijn eigen inschatting is dat serieus materiaal als dit, zeker als het toch al op 16mm stond, toen niet meer weggedaan werd. Is toch nog steeds erg leuk om terug te zien natuurlijk.
 2. Oh, 16mm, ik vind het niet zo onwaarschijnlijk. Dat was zeker nog niet in onbruik toen! Presentatrice en stukjes na de aftiteling kan ook grappig zijn, gewoon voor de sfeer van de tijd. Je zou het mee op kunnen nemen, want eraf knippen kan altijd nog.
 3. Nou ga ik klinken als een enorme spelbreker, maar je weet dat de serie ook nog gewoon bij Beeld En Geluid aanwezig is toch? Het is natuurlijk wel erg gaaf om deze banden zelf over te zetten. Gewoon voor de uitdaging.
 4. Het is ook zeker waar dat er wel misbruik gemaakt wordt, dat geef ik meteen toe. Youtube is tot daar aan toe, maar ik heb mijn eigen vondsten ook wel eens teruggezien op ioffer, voor idiote bedragen (downloadje op een stukje plastic gebrand, slecht ontworpen papiertje erom, en $$$). Dus ja, dat zet mij dan ook wel aan het denken.
 5. Snap ik. Toch zou ik zelf in deze situatie dan eerder helemaal niets zeggen. Natuurlijk kan je ook zeggen dat je die hebt, maar niet gaat delen. Het komt niet per sé aardig over, maar het is jouw goed recht. Ik vroeg je ooit om informatie, wou je ook niet geven. Op zich geen probleem. Mensen hebben geen enkel recht om dat te eisen of te verwachten. Daarna: Het valt me wel op dat je zelf soms ook graag om hulp vraagt... En je klaagt dat Minuteman jou een kans had moeten geven op BCN-tapes... Ik krijg dan wel een beetje het gevoel dat het altijd eenrichtingsverkeer is.
 6. Alleen jammer van die ingebrande ondertitels. Zo is-t-ie met Nederlands:
 7. OK, mobo kan op AT óf ATX... dat is dan verklaard. Het is alleen niet echt een ventilatorkabeltje... Opstarten zonder hdd al geprobeerd?
 8. Toch bizar, dat dat toen blijkbaar wél kon en nu niet. Nou, zoals je misschien al las, de aflevering "tapijt" is dus relatief zeldzaam!
 9. Lijkt net alsof dat moederbord geen stroom krijg? Kabel van de voeding zit er niet op? Die losse kabel lijkt van een soort compoortje? Gebeurt er iets (piepjes ofzo) als je opstart zónder HDD? Maar goed, ik heb maar één keer zo'n ding opengemaakt, dus ik weet er niet al teveel vanaf.
 10. Zoiets zei de VPRO ook toen ik ze erover mailde. Heb je een voorbeeld? Is het schelden of vloeken? Dat betekent dus dat de TV vroeger harder was dan nu!?
 11. Nou ja, alle afleveringen circuleren sowieso al, alleen is de audio wat dof van de ouderdom. (Het beeld is makkelijker, dat kan vrij simpel vervangen worden door dat van de Japanse SD bluray.) Voor andere kinderseries geldt dat echter niet, dus je kan daar best nog iets leuks in handen hebben! (Dingen van de BRT als Xenon of Plons zijn slechts gedeeltelijk herhaald/uitgebracht.)
 12. Er lagen er twee ergens niks te doen... volgens mij nog ongebruikt. Wil iemand ze hebben?
 13. Ah, typische oude cassettes... ergens een heel mooi ontwerp. Gouden greep, die audio-opname. Mensen deden dat heel veel, maar ze zijn bijna nooit bewaard.
 14. Een stuk of wat afleveringen zijn nu zwart-wit maar waren ooit in kleur... en zo'n 11 zijn geheel verloren. Tja. Videoreorders waren er nog niet (niet om van te spreken dan). Op zich boffen dat er nog een aantal op youtube staat.
×
×
 • Create New...