Jump to content

steefie

User
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About steefie

 • Rank
  Pong

Profiel

 • Geslacht
  Vrouw
 • Locatie
  Ergens
 • Console
  Als het maar oud is

Profile Fields

 • Interesses
  Retro!
 1. steefie

  Het Internet (filmpje uit 1996 met Joop van Zijl)

  De eerste keer toen ik dit filmpje zag kwam ik niet verder dan de paar eerste minuten, zo lachwekkend is het gedaan.
 2. steefie

  Furby

  Met LED ogen :')
 3. steefie

  Kun jij buiten je mobiel?

  Kan makkelijk zonder telefoon! Ofja, grotendeels dan want ik heb geen horloge. :') Als ik een horloge zou hebben kan die telefoon gewoon thuisblijven. Ik heb geen smartphone en dat zal zo blijven ook voor de komende paar jaar. Ten eerste, ik heb er geen behoefte aan, ten tweede, ik wil eerst de telefoons die ik nu heb verslijten (heb al ruim 5 jaar een oude nokia die het nog prima doet en voorlopig niet sterft, en ik heb voor mn verjaardag een nokia 3310 gekregen die nooit dood zal gaan ). Om op het eerste punt verder te gaan... ik hoor vaak deze redenen: Ja, je kan makkelijk in contact blijven, je kan op internet, je kan op 9292 kijken, je kan foto's maken, je kan op facebook, je kan spelletjes spelen, muziek luisteren, de weg zoeken, etc etc. Als ik ergens naartoe ga, heb ik geen behoefte aan contact met iemand anders, dan waar ik mee ben. Vreemden uitgezonderd hoor, daar sta ik wel voor open. Maar als ik per se in contact moet blijven met 1 iemand, dan kan ik diegene net zo goed meenemen. Op internet (en al die andere shit) is ook niet van toepassing. Dat doe ik wel thuis. Net zoals de weg vragen / 9292, ik bekijk van tevoren wel wat ik moet doen om op de plaats van bestemming te komen. En anders denk ik zelf wel na, of vraag ik het gewoon aan iemand die het wel weet. Wat is daar mis mee? Of wat meer 'mijn stijl is', op de gok doen. Je komt er vanzelf wel uit. Doet me trouwens denken aan een maand geleden, toen ik naar een feest ging met iemand. We wisten dus niet hoe we ergens moesten komen. Hij: Ja kut ik wou dat ik een smartphone had! Ik ben gewoon naar de conducteur gelopen en die wist het toevallig wel.
 4. steefie

  Rook jij ?(3 Vragen)

  Ik heb 1 keer een peuk in mn bek gehad, maar dat was niks voor mij. Bovendien voelt het voor mij niet goed dat er shizzle in mijn longen terecht komen. Ofja, dat ik het doelbewust doe.
 5. steefie

  Meest belachelijke videoclip ooit!

  Verwar je die eerste nu niet met K2? Meen me te herinneren dat je Edelweiss al kende.
 6. steefie

  Stel je even voor #2

  \ Awww <3 Waarom niet een foto van jouw katje? Die is nog liever!
 7. steefie

  Furby

  Die waren er ook in de vorm van schelpen... is nooit aangeslagen. En terecht. Ik vind Furby's zware grafdingen, heb ze nooit iets aan gevonden, en ik kreeg bijna een woedeaanval als ik die dingen alleen al zag liggen.
 8. steefie

  PEZ

  Die dingen zijn zó lekker. Heb een paar weken geleden nog zo'n rits snoepjes op.
 9. steefie

  Wat voor onzin "spaarde" jij vroeger allemaal?

  Ik spaarde Pokémonstickers. Had het album bijna (maar dan ook écht bijna) vol, maar toen verkochten ze de stickers niet meer :'( Ook flippo's, had alle albums (ook voetbalflippo's) vol. Daarna ook nog van die voetbalstickers van de Looney Tunes. Heb een periode gehad dat ik kattenbeeldjes verzamelde. Zijn ook spoorloos verdwenen. Pokémonflippo's, alles wat bij Lays/Smiths kwam verzamelde ik wel. Het meest rare was wel dat ik puntenslijpsel verzamelde. De rest van mn klasgenoten verzamelden potloodpunten... :') EDIT: Nog wat vergeten. Heb ook nog buskaartjes verzameld. Met eentje, zo'n nachtnetkaartje van Busjockey ofzo Was vet pissig op mn moeder toen zij alles had weggegooid. Telefoonkaarten, was vet trots op mijn telefoonkaart met een katje erop. Ook weggegooid. Mijn grootste verzameling en obsessie was toch echt voor het automerk Nissan. Ik had ALLES. Zelfs miniatuurmodelletjes die alleen aan garages werden gegeven. Of van die grote borden voor in de showroom. Vliegtuigen had ik ook veel van. Heel veel. Weet ik niet zo veel meer van, behalve dat ze overal in mijn kamer lagen en ik er telkens op stapte.
 10. steefie

  Stel je even voor #2

  En ik ook want ik heb hem in eerste instantie aangespoord
 11. steefie

  Tamagotchi

  Sorry als ik niet mag bumpen - maar dit is toch een leuk topic. Vroeger, ergens halverwege de jaren 90 had ik een babyroze Tamagotchi. Na een paar weken was ik 'm zat en moest mutti er maar voor zorgen :') Een paar jaar geleden zag ik de zoveelste generatie in een Noorse speelgoedwinkel liggen, gelijk gekocht. Een groen/gele. Is nu helaas wel dood :c Iemand heeft hem weggegooid. En ik heb een Tamagotchispel voor op de DS. Daar zijn 3 delen van geloof ik, en ook eentje voor op de Wii. Wil ik ook hebben Tamagotchi's zijn schattig!
 12. steefie

  Stel je even voor #2

  Hoi Naam: Steefie Geboortedatum: 17 decembertjes Woonplaats: Rotterdam Hobby's: Katjes <3 Zelf cosmetica maken, zelf dreads maken, en oldschool kleding, stijlen, apparaten, architectuur, blaat. Hier gekomen via: FOK!, maar na lang aandringen van VRIDZ moest ik ook maar. :3
×