Ga naar inhoud

Stel je even voor #1


Aanbevolen berichten

  • 2 weeks later...
  • Reacties 258
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

Naam: Bjorn

Leeftijd: 18

Woonplaats: Nijmegen

Hier gekomen via: Samba-boy

Interesses & over mij:

Heb het altijd al gaaf gevonden om games te verzamelen maar ben er nooit aan begonnen, wel altijd veel kennis gehad over de spellen & consoles zelf.

Tot dat ik vorige week een aantal video's op youtube zag over NES & SNES collecties, (NESComplex, Retroliberty, Gamester81, etc.)

Ben daarna meteen wezen kijken op marktplaats en heb in de buurt een nette NES opgehaald voor een paar euro's.

Heb vorige week 12 cartridges bijelkaar weten te vinden voor een redelijk lage prijs & ben dus een beginnend verzamelaar van NES/SNES games.

Daarnaast heb ik gister de GBA SP weer overgenomen van m'n neefje, die ik wat jaartjes terug aan hem had verkocht en ben daarbij nu ook een GB/A verzameling begonnen. :')

Naast games heb ik nog altijd een grote passie voor oude televisieprogramma's (opgenomen VHS-tapes, heb met betamax namelijk nooit iets gehad.)

Heb zelf dus ook een redelijk aantal banden liggen nog, maar lang niet zoveel als de meeste op dit forum heb ik al gezien haha.

Bovenop mijn game & vhs verzameling heb ik ook nog een comic verzameling waarmee ik 2 jaar geleden ben begonnen.

Ik verzamel alleen US comics, het liefst van Marvel (Jep, Marvel fanboy O-) )! Heb nu zo'n 400 comics waaronder een complete WildC.A.T.S v1 serie en een zo-goed-als complete Pitt serie.

Zelf ga ik aankomend schooljaar de opleiding "Game Development" doen en ben er erg enthousiast over, hoop uiteindelijk een baan in de gamewereld te krijgen. Zou tof zijn. :)

Link naar bericht
Delen op andere sites

Welkom, interessante toevoeging als ik je omschrijving moet geloven! :) En fijn om nog meer Nintendo-fans erbij te hebben (al zijn die overal wel in de meerderheid lijkt t :P)

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 2 weeks later...

Naam: Anthony Wolter

Geboortedatum: 16-06-1992

Woonplaats: Roermond

Hobby's: TV kijken/spellen spelen/ kaarten/ kruisboog schieten

Hier gekomen via: Google.nl

aangepast door Teunke7
Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...