Ga naar inhoud

De Beste 2D Platformer: Ronde 2.2


  

4 leden hebben gestemd

  1. 1. Welk spel geniet jouw voorkeur?

    • Chip 'n Dale Rescue Rangers
      1
    • Mega Man X
      3


Aanbevolen berichten

De Beste 2D Platformer: Ronde 2.2

Chip 'n Dale Rescue Rangers

Chip & Dale krijgen de opdracht om het verdwenen poesje van buurmeisje Mandy op te sporen. Tijdens het zoeken in de stad komen de Rescue Rangers erachter dat Fat Cat hier achter zit.

vs.

Mega Man X (1993)

Ergens in de 22e eeuw ontdekt een archeoloog, Dr. Cain, de ruïnes van een oude robot research facility. Tussen deze ruïnes vindt Dr. Cain een grote capsule met een zeer geavanceerde robot erin zoals de mensheid het nog nooit had gezien. Deze robot (Mega Man X) had menselijke intelligentie en emoties. Met de hulp van X lukt het wetenschappers om robots te creëren die net als mensen kunnen leren, voelen, groeien en denken. Massaproductie van deze robots volgt. Echter, met de vrije wil die deze robots nu bezitten gaan sommige robots het criminele pad op, deze robots worden Mavericks genoemd. Op een gegeven moment wordt het zo erg dat de overheid ingrijpen moet: een elite militaire politieorganisatie, de Maverick Hunters genoemd, wordt geïntroduceerd.

Welk spel geniet jouw voorkeur?

Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik ben niet met Megaman X opgegroeid, maar heb het net even gespeeld en het is wel beter dan Rescue Rangers. Dit laatste spel heeft een voor die tijd unieke multiplayer mode, maar er zitten gewoon teveel ontwerpfouten in om het beter te maken dan Megaman.

Daar ga ik volledig in mee.

Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...