Jump to content

Recommended Posts

Beste iedereen,

Ik ben Karen, laatstejaars studente journalistiek aan de Arteveldehogeschool in het Vlaamse Gent. Momenteel ben ik bezig aan mijn afstudeerproject. Dat wordt een artikelenreeks over 'Terug naar vroeger' en het feit dat retro overal weer opkomt.

Daarom ben ik nog op zoek naar enkele leuke mensen die aan dit project willen meewerken en zo kwam ik op dit leuke forum terecht :). Ik vroeg me af of er mensen zijn op dit forum die in België wonen (of desnoods net op de grens) en die redelijk 'retro' leven: mensen die heel veel vintage kledij dragen, een retro hobby hebben, noem maar op en die daar met mij een gesprek over willen hebben.

Ik ben ook nog aan het uitkijken naar leuke evenementen die in het teken staan van retro of van vroeger. Als jullie daar of over andere retro dingen die ik over het hoofd zie nog tips over hebben, laat maar komen, jullie zullen me zeer blij maken:).

Lieve groetjes,

Karen

Link to post
Share on other sites

Hallo Karen,

Op zich vinden we het prima als je een dergelijke oproep plaatst en we hebben zeker ook users uit België, maar het mes moet natuurlijk wel aan twee kanten snijden: als jij ons bijvoorbeeld op de hoogte houdt van de resultaten dan brengt dat wat meer activiteit. Ook zou je andere mensen die je te spreken gaat krijgen maar nog niet op dit forum zitten er op kunnen wijzen. Op die manier heeft iedereen er wat aan ;)

Link to post
Share on other sites

Ik vroeg me af of er mensen zijn op dit forum die in België wonen (of desnoods net op de grens) en die redelijk 'retro' leven: mensen die heel veel vintage kledij dragen, een retro hobby hebben, noem maar op en die daar met mij een gesprek over willen hebben.

De hele dag ben ik aan het piekeren geweest over de vraag: wat is redelijk 'retro' leven? Is dat zonder mobiel / telefoon, tv, radio? En vintage kledij kan ik me ook geen voorstelling van maken.

Conclusie: ik ben niet retro! ;)

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Create New...