Jump to content

Gezocht: Een werkende/in goede staat zijnde Philips VCR N1700 recorder


Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Een aantal maanden geleden heb ik een Philips VCR N1700 Long play recorder gekocht met een aantal banden erbij. Helaas heb ik na de nodige herstelwerkzaamheden moeten concluderen dat de vut uit het apparaat is. Er zit waarschijnlijk een defect in de videokop of in de antenne-out en daar heb ik absoluut geen verstand van.

 

Om nu mijn banden toch te kunnen afspelen ben ik op zoek naar een Philips VCR N1700 Long play recorder die nog wel werkt. Een recorder die in goede staat is, is al prima. Snaren vervangen en wat poetsen kan ik zelf. Wat betreft de prijs komen we zeker wel overeen ga ik vanuit. Ik hoop dat er hier iemand is die me kan helpen.

 

Groet,

 

Oude TV Freak

Link to post
Share on other sites

Ja succes, ik ben op zoek naar een zak met geld.

 

Als je een goed werkende VCR-machine wil, dan moet je niet uitkijken naar een 'goed werkende VCR-machine' maar naar de minst verklote VCR-machine. Ze hebben allemaal euvels, dikke euvels. Allemaal. De ene iets ernstiger dan de ander, maar ze hebben problemen, en vaak erger dan slechts snaren en poetsen. Meteen ook mijn reden waarom ik me er gewoon niet aan waag.

Link to post
Share on other sites

Het is überhaupt al belachelijk dat men er zoveel geld voor vraagt. Net of die dingen van goud zijn. Ik heb zowel dure als goedkope werkende of bijna werkende gezien, dus ik houd mijn ogen en oren open.

Link to post
Share on other sites

Kwestie van Marktplaats / Speurders / eBay / Facebook groepen enzovoorts in de gaten houden. Plus kringloopwinkels / rommelmarkten langsgaan, briefjes in de supermarkt ophangen enzovoorts. Komt goed.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Create New...