Jump to content

Epic90ies

Users
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

About Epic90ies

 • Rank
  Pong
 • Birthday 03/27/1987

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Roermond
 • Console
  Super Nintendo

Profile Fields

 • Interesses
  Jaren 90 tv series, muziek, computeren, reizen, vrienden.

Recent Profile Visitors

1,818 profile views
 1. Ergens in de namiddag een of twee afleveringen en dan 's nachts van rond 23:30 tot rond 5:00 uur.
 2. Dan ben ik dus al niet de enige die "Hallo Vriendjes" intro beter vind passen bij de Huilende Professor. Op het oog ziet die serie er op beeld namelijk niet zo gek "oud" uit vergeleken met de Sleutel en de Diamant. In die series vind ik de oude intro wel passen maar daar ziet de Professor er m.i. te modern voor uit.
 3. Toen was ik nog niet geboren. Of hebben ze dat later nog eens opnieuw uitgezonden want meen wel dat ik die serie ooit heb zien langs komen.
 4. Jep dat muziekje bedoel ik inderdaad. Dat is niet het spanningsdeuntje dat ik bedoel uit Amerika/Plaaggeest. Die ik bedoel hoor je onder andere wanneer de boeven net aankomen in Washington en B&A op hetzelfde ogenblik juist vertrekken. Je ziet hier B&A net langs rijden en de boeven rijden precies de andere kant uit. Ook hoor je dit deuntje volgens mij verderop in de serie op het moment dat HH de auto moet keren van de Baron in de Bryce Canyon.
 5. Die New Technology serie LP's zijn sowieso . Je bedoelt dan neem ik aan enkel de oude boevenmuziekjes zoals in de Schatkaart en de onbewerkte versie van de Verzonken Stad? Weet iemand trouwens welke muziek dat is die je hoort in de Klaris versie van de Amerika serie wanneer de Baron zenuwachtig wordt en hij zegt: "volgens mij zijn ze in deze vallei"? Dit is een scène in het Yosemite Park en op dat moment zie je die grote waterval in de verte. Of zou dit iets van Klaris zelf zijn? Net als bijvoorbeeld het "Plaaggeestdeuntje" dat je ook in de Amerikaserie in meerdere scènes hoort. D
 6. Dat Johan en Koko het concept van S&G hebben benut is inderdaad een feit. Ik geloof dat in de begintijd, voordat Samson samen met Gert in hun woonkamer te zien waren, Samson ook wel eens naast een andere omroeper in de studio zat waaronder ook Johan Verstreken.
 7. Bassie & Adriaan Samson & Gert Dommel Teenage Mutant Ninja/Hero Turtles Bremer Stadsmuzikanten Foofur Pinokkio Telekids de Smurfen Ovide Starstreet de Droomshow Willem Wever Kinderen Zijn De Baas Een greep uit de namen van programma's die me te binnen schieten waar ik vroeger zoal naar keek. Verder keek ik ook vaker naar Duitse en Belgische kindertelevisie. Sendung Mit Der Maus, Löwenzahn, Ziebenstein onder andere op de Duitse tv. En op België had je vroeger naast Samson & Gert ook nog leuke andere programma's zoals Interflix en Postbus X. Toen had je Ketnet no
 8. Daar heb ik ook nog een stapel van liggen. En wie herinnert zich nog de illegale Braun Hitexplosion serie? De cd's met hitparademuziek die altijd op schoolpleinen verkocht werden.
 9. Haha precies het soort deuntje dat me doet denken aan de tijd dat je werd doodgegooid met die "SMS nu RINGTONE AAN naar 8777!"achtige ringtone reclames.
 10. Ja dat kan ik me nog herinneren. Daar word inderdaad Dreiging Langzaam over Spiral heen gedraaid. In de slagersbanden versie werd daar in deze scène volgens mij Tubular Bells of een ander nummer overheen gedraaid klopt dit? Verder zijn er nog wel wat meer scènes waarbij ik de muziek uit de eerste nabewerking beter vind passen, al blijft de originele muziek toch het allerbeste naar mijn mening. Verder vind ik trouwens de Schatkaart erg afwijkend ten opzichte van de andere series wat betreft de nabewerking. De originele boevendeuntjes zijn gewoon behouden, terwijl dit dezelfde deuntjes
 11. In de eerste nabewerkingen eind jaren 90 werd "Dreiging Langzaam" veel meer gebruikt in spanningsscènes dan in de latere nabewerkingen. Nu wordt bijna altijd Dreiging Kroon, Dreigende Bellen of Dreigende Tubbler gebruikt terwijl ik Dreiging Langzaam veel meer sfeer vind geven aan bepaalde scènes. Denk bijvoorbeeld aan de scène wanneer B&A de boeven "het paard van Troje" laten binnen halen.
 12. Nog gewonnen ook, wat leuk! Ik ben een paar dagen op pad geweest in Drenthe, vandaar mijn late reactie. Maar de brilsmurfaward is wat mij betreft prima hoor! En bij nummer 22: Ik kwam niet op de juiste artiest en heb er dagen over na liggen denken wie we zochten. Ik ken het nummer namelijk van schlager-artieste Heidi Brühl. Bedankt dat je me eindelijk uit mijn lijden hebt verlost!
 13. Nog iets dat ik trouwens vroeger spaarde waren de wekelijkse uitgaven van het blad Megacharts en de voorlopers hiervan genaamd Charts en Mega Top 100. Zo'n uitgave bevatte alle hitlijsten, wat informatie over nieuwe releases en popnieuws en kon wekelijks gratis afgehaald worden in de platenzaak.
×
×
 • Create New...