Jump to content

Hinse

User
 • Content Count

  6,756
 • Joined

 • Last visited

Image Comments posted by Hinse

 1. Goed onderhandeld! :D Ben nog niet bij Bruna geweest, dat gebeurt a.s. donderdag. ;)

   

  Je kunt tegenwoordig via Google Kiosk ook een abo afsluiten op dit blad, de digitale editie dus, voor 2,99 euro per nummer. Gezien het prijsverschil nog een best interessante overweging, maar het is toch leuker om ze fysiek in je handen te hebben.

 2. Grappig die exclusiviteit in layout. Verder vind ik hem inhoudelijk wat minder interessant, hoewel Turbographx en Adventuresoft me nog wel de moeite lijken. Even kijken hoe groot de artikelen zijn, dan neem ik hem weer mee bij Bruna.

   

  Verder lijkt me ook het nummer van volgende maand me interessant. :)

 3. Ik heb 'm inmiddels ook al een weekje in huis. Fijn nummer dit! Ik was het alleen niet helemaal eens met de PSX top 25. :P En ik kende die Ronald Wayne ook niet, en wist al helemaal niet dat ie 'the unluckiest guys in the world' was met z'n Apple aandelen. :P

 4. Kreeg een leuke aanbieding om met een jaar te verlengen, volgend jaar betaal ik omgerekend slechts € 4.97 per issue, dat is nog minder dan de GBP prijs die er op staat en dit is inclusief verzenden naar NL.

  Dat is echt slim! Ik zie het blad trouwens op alle stations opduiken bij Bruna en AKO, en dat terwijl ik het totaal aantal gamebladen minder zie worden. Goed teken dus! Ik bezit hem inmiddels ook (maar dan wel gewoon voor 10 euro...)

 5. Volgens mij missen er tussendoor nog 1-2 delen. Ik heb zelf afgelopen tijd een nummer gehaald met op de voorkant Flashback, en een nummer over de Sega Master System. Anyway, ook dit nummer ga ik denk ik halen. Op zich niet verkeerd dat ze langzaam aan ook aandacht besteden aan nieuwere games (Counter Strike). :)

×
×
 • Create New...