Jump to content

samba-boy

User
 • Content Count

  6,449
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by samba-boy

 1. Eerlijk, goed topic en heel passend hier op Retroforum (Welkom overigens!), maar zelf veel te weinig kennis over. Ik heb de naam wel eens gehoord, maar niet iets wat ik ooit gebruikt heb. De mogelijkheid om geëmuleerde roms ermee te spelen is wel heel mooi en ook de mogelijkheden voor homebrew zijn top, maar inmiddels zijn er best wel veel mogelijkheden met betrekking van retro games op handheld en andersoortige hardware. Wat is voor jou hetgene waarin de Evercade er voor jou uitspringt? En welke games speel jij er zo op, TS? Althans, ik ga er even voor het gemak van uit dat jij er
 2. Lieve jongen, in beide gevallen is het iets waar je geen AI voor nodig hebt. Goh, wat zijn we ook weer allemaal interessant met AI... Ik hoor trouwens dat vooral de wind in het stemgeluid én een deel van de muziek is weggefilterd. De oude versie is een door een bandje ingespeelde variatie óp Mull of Kintyre (Zo'n tune die nét niet genoeg erop mag lijken - Hilarisch overigens dat AI niks met Bas' schreeuw op 1:42 aan kon vangen ), en de nieuwe versie is een door Bert Smorenburg gearrangeerde directe knock-off van Mull of Kintyre, waardoor die niet kon worden uitgebracht. Het is alle
 3. Oké. Oké. Complimenten aan Martijn (As always). Ik moet toch even een beetje mijn toon matigen. Ja, het is jammer dat er veel gebruik gemaakt moest worden van de oude documentairebeelden, maar het is dus wel een 'lief' project.
 4. Ontopic: de 'film' in de 'bioscoop' wordt een tijdelijke vertoning, een weekendje of misschien één mid-weekje max. in de filmzalen. Tsja.
 5. Hoi! Een beetje offtopic dus ik zal het kort houden, maar ik ben bang dat ik je dan weinig kans moet geven. RTL heeft altijd een exacte uitzenddatum nodig, en ik weet uit ervaring dat veel programma's uit de eerste jaren van het programma sowieso zijn gaan zwerven en/of niet bewaard zijn. Ik heb er hoogstens ooit een flits van in een compilatie gezien (ik schat het op 1991), maar dat is het dan ook. Het spijt me. Dank voor je berichtje!
 6. Deze 'film' duurt net 69 minuten. Kom op joh.
 7. ...Nou ja, de Hamelen-musical rond dezelfde tijd (2004) vind ik tellen
 8. Nee maar zonder dollen; ik heb het eerder beweerd en I'll die on this hill:
 9. Hoorde gister dat na de Schatkaart nu ook de Sleutel in AI opgekrikt en naar 16:9 'geplet' op PebbleTV te zien is. Echt hoor mensen: Bassie en Adriaan is de Nederlandse Star Wars.
 10. 23 november dus de documentaire (al dan niet deels met behulp van beelden gemaakt ten tijde van de '35 jaar op TV'-documentaire) in de bioscoop. Een knaloranje filmposter en weer 'Een schat aan herinneringen' als ondertitel. Hoe vaak gaan we die ondertitel nog krijgen? Een museum-expo, een CD (toegegeven, dat was een schat aan liedjes), een verzamelbox met nog eens alle dvd's, nu dit weer. Waar komt het vandaan? Ik zou zeggen dat 'Wat Er Ook Gebeurt', 'Altijd Blijven Lachen' of 'We Komen Er Weer Aan' toch meer in de stijl van de serie én het duo zouden zijn. Als ze voor deze docume
 11. Ik ben met stomheid geslagen. Matthew Perry. In zijn jacuzzi waarschijnlijk een hartaanval gekregen en verdronken. 54 jaar. Meeste bekend als Chandler Bing uit de populaire Amerikaanse serie Friends. Wow hee.
 12. Update! Mijn oordeel blijft; sticker of geen sticker, boek blijft gewoon incompleet, vol fouten en dus, kut.
 13. Sega/Mega CD, CDi, CD-rom, Windows 95. Maar eerlijk is eerlijk, ik kwam een beetje nors over, probeerde cynisch grappig te zijn maar dat kwam niet lekker uit de verf. Excusez. Als jij zo'n spoel en dan vooral die van Married With Children kan regelen, dan graag, wel benieuwd naar nu
 14. Uit Zweeeeeden Kun je wat vertellen over je tijd als (nu retired) hacker? En sowieso nieuwsgierig naar je werk als sci-fi author. Welkom!
 15. Foei. No no. No. Nee. Nee nee nee. MCW eindigde in 1993. 1993 is geen 1997. Die Stargate-spoel lijkt hergebruikt te zijn.
 16. What the, Married With Children, Stargate, Xena? Dit is voor mij ook nieuw en interessant. Misschien een kleine cart voor korte elementen? 'Generics', dan denk ik aan een korte verzamelband met de exterieur-shots die ze regelmatig gebruikten? Bij Stargate zie ik het ook staan. Gaaf wel. EDIT: iets raars. MWC eindigde op 9 juni 1997 (Gecanceld). Hoezo dan een spoel voor oktober '97? Hmmm.
 17. Voor een project over de man achter de stem momenteel druk op zoek. Niets ter publicatie of verdere verspreiding, uitsluitend research. Gevraagd: RTL Veronique/RTL 4 Promo's 1989-1998 Veronica Promo's 1985-1989 Reclamespots Opnames van De Week van Willibrord / De Gouden Kooi / Big Brother (Talpa) / Utopia / Een Jaar Van je Leven
 18. Worden de opnames die jullie verzamelen ergens uitgestald, vertoond of gepubliceerd? Vanwaar de adoratie voor Roef? Wie is 'we', gaat het om een groep, een persoon, een pagina? De Buurtsuper heb ik volledig dus daar kan ik je wellicht aan helpen, maar ik zou graag eerst wat meer informatie hierover willen
 19. Mijn hemel, wat een zootje. Complimenten.
 20. Fenno Werkman slaat weer toe Op zijn Facebook ook vele posts van de gouden platen van Lennon, Harrison en McCartney die hij in bezit heeft.
 21. Sinéad O'Connor (56). De afgelopen jaren ging het al ontzettend slecht met haar, vooral nadat haar zoon zichzelf op zeventienjarige leeftijd van het leven beroofde. Treurig.
 22. Hate to be that guy, maar op 0:23 heb je per ongeluk een maat teveel dubbel geplakt. Het Reis vol Verrassingen-deuntje is bijna top! Ik zou zelf proberen om nog even te wachten met die toegevoegde beat die er rond 0:29 ineens inkomt (misschien dat je geen clean bron voor handen had), en eerst nog een paar maten enkel hoog maar sans beat. En dán bij de volgende ronde die beat eronder Toch nog een ander kritisch puntje, op 0:56 zet je het lasje te vroeg weer in en raakt ie uit de maat Maar hé, het is een mierenneuker die hier aan het woord is, ik vind het allang tof om deze eindeli
 23. Oef ja. Theatericoon. Oebele, Hamelen. Prachtige liedjes. Shows met Wim Sonneveld. Miss Saigon. Zonde.
 24. Zo Vrij als een Vogel is één van de allermooiste instrumentaties die ik heb gehoord in de reeksen. Simpel, subtiel, maar zó goed. Wel schandalig dat de media het neerkalkt als 'Componist van Eftelingmuziek en Bassie en Adriaan', de beste man deed zó ontzettend veel. Een reeks van B&A is dan best wel een grove belediging. De meeste nieuwsplatforms noemden 'De Fabriek' nog niet eens, en dat is naar mijn idee wel één van zijn meesterwerken.
×
×
 • Create New...