Jump to content

samba-boy

User
 • Content Count

  6,449
 • Joined

 • Last visited

Image Comments posted by samba-boy

 1. I know. Ik gooi het erop dat de VARA wist dat Willem een monopolie had op zijn programma (hij ontwikkelde en produceerde alles zelf bij de Sterrenshow) en zij met zo'n budget wel echt een uitzending moesten krijgen. Als ze achter zijn rug om de negatieve uitlatingen in de semi-live periode hadden weggeknipt was Ruis gewoon klaar geweest met de VARA en had hij een volgende uitzending zijn oordelen over de VARA nog duidelijker klaarstaan... Als er dan al een uitzending was gekomen, want met zo'n actie had ik het niet raar gevonden als Ruis per direct in de vorm van persoonlijk protest de eerst volgende aflevering dacht "Fuck de VARA" en de presentatie gewoon totaal niet op zich had genomen. Het was een koude oorlog tussen producent/presentator en omroep, really.

 2. Aan de voorkant zat geen gaatje, was het eerste waar ik naar zocht. Kast opengemaakt en zonder stroom uiteraard en geprobeerd de vergrendeling te vinden. Probleem is echter dat ik die dus niet kon vinden. Inderdaad, hij is fijn. Ik ga er vanmiddag wel mee terug :P

 3. De 'Daar heb je de aanstekers weer'-single is trouwens best gehavend. In ieder geval het hoesje, lijm heeft namelijk losgelaten aan 1 kant. Vinyl is bij allebei in orde en de hoes is bij 'Rondje van de zaak' ook perfect. :) Nu nog de platenspeler opzetten om ze een keer te luisteren. Of anders stuur ik ze alsnog naar jou toe, dj ;)

 4. Sony was dè maker van de Betamax-recorder, maar toch hoor ik de laatste jaren verhalen van eigenaars van Betamax-recorders dat thirdparty-apparatuur (met name Sanyo wordt heel erg vaak genoemd) minder aan slijtage ondervind en dus ook langer meegaat zonder opfrisbeurt, zoals het reinigen van de koppen. Dit moet uiteraard ook gewoon gebeuren (Ook op de Sanyo-apparaten), maar in mindere mate dan bij die van Sony.

  Ik heb zelf er ooit over nagedacht om, naast de veel te grote VHS-collectie die ik nu heb opgebouwd (en langzaam probeer af te bouwen) ook een Beta-collectie aan te boren, maar daar heb ik uiteindelijk, mede door ruimtegebrek, toch van afgezien.

×
×
 • Create New...