Jump to content

Bananensap

User
 • Content Count

  329
 • Joined

 • Last visited

About Bananensap

 • Rank
  Speed Freak

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Console
  ZX Spectrum

Profile Fields

 • Interesses
  ZX Spectrum, Commodore 64, Amiga, Nintendo, Sega, Linux, Fietsen

Recent Profile Visitors

1,458 profile views
 1. Bananensap

  Beste SNES Game: Troost Finale

  Ik pak SMW sneller dan Castlevania. Dus ik kies voor SMW.
 2. Bananensap

  Beste SNES Game: FINALE

  Zoals al zo vaak eerder gezegd DKC2 doet me niet zoveel. Zelda speel ik elke zoveel jaar nog een keer uit. Dus ik kies Zelda.
 3. Bananensap

  Beste SNES Game: Halve Finale 2

  Ik speel elke zoveel jaar Zelda weer eens uit, en het blijft een favoriet. Ik heb de tijd genomen om Castlevania te spelen maar het kan Zelda voor mij niet van de troon stoten. Ik kies voor Zelda.
 4. Bananensap

  Beste SNES Game: Halve Finale 1

  Zoals ik hier al meerdere keren verteld heb: ondanks dat ik zie dat de DKC games goed in elkaar zitten heb ik er niks mee. Daarom gaat mijn stem uit naar SMW. Ik ben momenteel bezig met SMB3. Als ik die uitgespeeld heb ga ik eerst naar SMB2 maar daarna denk ik dat het SMW wordt.
 5. Bananensap

  Beste SNES Game: Kwart Finale 4

  De besturing van Super Mario World is vele malen strakker en fijner dan Lucky Luke. Dus voor mij een simpele keuze. SMW!
 6. Bananensap

  Beste SNES Game: Kwart Finale 3

  Beide zijn voor mij geen favoriet maar ik zou Super Castlevania toch eerder oppakken dan Super Tennis. Heb Super Tennis uiteraard wel even geprobeerd maar zoals eerder gezegd vind ik platform games (ook van het metroidvania type) leuker dan sport games.
 7. Bananensap

  Beste SNES Game: Kwart Finale 2

  Ben je vergeten te klikken? Of schaam je je toch een beetje voor je keuze? ;-)
 8. Bananensap

  Beste SNES Game: Kwart Finale 2

  Soccer shoot out heeft mij niet kunnen boeien. DKC2 is voor mij ook niet een favoriet maar ligt dichter bij het soort game wat ik leuk vind. Ik vind een platform game veel sneller vermakelijk dan een voetbal spel. Er zijn enkele voetbalgames die ik leuk vind maar een platformspel daar voel ik me veel sneller thuis. Daarom kies ik DKC2.
 9. Bananensap

  Beste SNES Game: Kwart Finale 1

  Ook ik heb gekozen voor Zelda. Zoals eerder vermeld heb ik deze game al meerdere malen uitgespeeld en blijf ik het een leuk spel vinden. Zombies Ate My Neighbors is vermakelijk maar kan niet op tegen de kwaliteit van Zelda.
 10. Bananensap

  Beste SNES Game: Achtste Finale 8

  Ik vind het beide matige games. Ik heb ze beiden nooit gespeeld. Ik heb ze beiden een half uur de tijd gegeven en ik vind de besturing van beide een beetje log. Maar van de twee vind ik Tiny Toons toch net iets lekkerder spelen. Ik zat te twijfelen om niet te stemmen maar ik ga toch op eentje stemmen. En dat is dan daarom Tiny Toons.
 11. Bananensap

  Beste SNES Game: Achtste Finale 7

  Toen ik Earthbound de eerste keer speelde wist het me heel erg te boeien. Ik begrijp waarom de meningen er zo over verdeeld zijn. De RPG setting is wat anders dan anders. De humor is wat apart. Ook de muziek is erg apart. Dit zorgt er bij mij juist voor dat ik het spel meer wil spelen en ontdekken waar het allemaal heen gaat. Super Castlevania is leuk maar trekt me minder. Ook ga ik regelmatig dood en moet ik echt mijn skills weer op orde brengen voordat ik weer plezier heb met zo'n spel. Als ik tijd ga steken in een spel zou ik dit dus eerder in Earthbound steken. Dus ik stem op Earthbound.
 12. Bananensap

  Beste SNES Game: Achtste Finale 6

  Ondanks dat ik kan zien dat DKC een goed spel is heb ik er niet zoveel mee. Heb echter wel veel lol gehad multiplayer met Zombies. Bij DKC heb ik altijd het gevoel dat het alles heeft wat ik in een game goed vind en het me zou moeten boeien. Maar dat doet het niet. Daarom kies ik nu voor de game waar ik veel meer speeltijd in heb zitten. Namelijk Zombies.
 13. Bananensap

  Beste SNES Game: Achtste Finale 5

  Wat jammer dat Goof Troop tegen SMW komt te staan. Zoals eerder gezegd heb ik Goof Troop pasgeleden met een vriend met veel plezier uitgespeeld. En ik vind het dus ook een erg leuk spel. Maar na die ene keer uitspelen is de lol er wel weer een beetje af. Ik zou het niet zo gauw nog eens spelen. Wat dat betreft biedt SMW voor mij meer speelplezier. Ik ben nu halverwege SMB3 (rom met save-patch) maar SMW is denk ik de volgende Mario titel die ik ga uitspelen. Dus omdat SMW me veel meer uren speelplezier gaat bieden kies ik voor SMW.
 14. Bananensap

  Beste SNES Game: Beste 32-14

  Mega Man 7 is leuk maar het spel dat ik nog regelmatig met twee spelers speel is Super Mario Kart. Ik win weliswaar zelden omdat ik er niet heel goed in ben maar het is nogsteeds leuk om te spelen.
 15. Bananensap

  Beste SNES Game: Beste 32-15

  Hier kies ik voor The Legend Of Zelda. Ik heb dit spel al meerdere keren helemaal uitgespeeld en het blijft leuk. Soul Blazer ziet er ook wel aardig uit maar kan helaas niet op tegen Zelda.
×