Jump to content

Bananensap

Users
 • Content Count

  340
 • Joined

 • Last visited

About Bananensap

 • Rank
  Speed Freak

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Console
  ZX Spectrum

Profile Fields

 • Interesses
  ZX Spectrum, Commodore 64, Amiga, Nintendo, Sega, Linux, Fietsen

Recent Profile Visitors

3,924 profile views
 1. Ik heb me goed vermaakt! De rechter met Bomberman trui aan ben ik En de Famicom staat er ook op. Ik hoopte dat ik daardoor wel herkenbaar zou zijn. Ik heb met een heel aantal mensen gepraat maar na een paar keer gevraagd te hebben "Ben jij van het retroforum?" en daarop een wazig gezicht te krijgen ben ik daar mee gestopt Heb bij binnenkomst wel @Vance gezien en die heeft me wel @djkoelkast aangewezen maar heb niet gezegd: "He ik ben bananensap" Het was nogsteeds wel gezellig en heb met diverse mensen gepraat alleen niet voorgesteld dus misschien heb je me toch wel gezie
 2. Mijn ervaring met LCD schermen is dat ze zelden correct het 240p/288p beeld weergeven. Misschien heb ik pech maar bij mij geven ze altijd maar de helft de frames weer. Als je mannetje dan geraakt wordt en gaat knipperen zie je bij de ene niks en bij de andere ontstaat een soort gestreept effect. En alles is dus ook de helft zo vloeiend. Of dit gebeurt kan je goed testen met de 240p testing suite. Hier uitgelegd bij "The other problem": https://www.hdretrovision.com/240p
 3. Cool! Zie dat deze ook 8-bit is. Spellen zien er beetje Atari 2600 achtig uit. Ik hou het vooral bij Famicom, Super Famicom, Mega Drive en de PC engine. Op de Mega Drive kan je ook Master System spellen spelen. En ik heb de Super Game Boy 2. Ouder of nieuwer kan ik me maar kort mee vermaken. Of het is te simpel. Of je komt in de categorie van (voor mijn gevoel) slechte 3d graphics. Ben wel benieuwd naar de graphics van de Dreamcast. Heb het wel eens gezien maar kan het me niet meer herinneren. Als iemand nog 2 controllers heeft voor PC-Engine / TurboGrafx-16 dan zoude
 4. @djkoelkast Ik heb alleen de 8-bit en 16-bit consoles (zonder CD drives). Geen Dreamcast helaas. Gaaf dat ie op de beamer komt. Ben wel fan van Bomberman. Misschien trek ik mijn Bomberman trui wel aan. Ben ik gelijk makkelijk te herkennen :-) Ik heb Doraemon, oh dat is ook met vakjes...
 5. Dat is snel. Dank je wel! Het ziet er weer goed uit!
 6. Ik weet niet hoe ik contact kan krijgen met technisch support van dit forum maar in de mails van retroforum staat een gigantisch retroforum logo. De notificaties zijn daardoor moeilijk leesbaar geworden. Is daar iets aan te doen? Bedankt!
 7. Dat shirt haha. Heb net de offset functie opgezocht maar volgens mij heeft deze 3 argumenten nodig. (Ja sorry, ben nerd)
 8. Dan neem ik de PC Engine mee. En misschien de andere Japanse consoles ook in de achterbak. Hoe gaat dat in zijn werk? Is er gewoon een plekje beschikbaar als ik aan kom? Moet ik dan vroeg zijn? Of moet ik een plekje reserveren? En hoe herken ik de retroforummers?
 9. Dank je! Ziet er goed uit. Ik zag zo gauw geen Videopac
 10. Schagen, wow dat is wel een eind als je van rondom Dordrecht moet komen. Als ik het goed begrijp is het gewoon klooien met oude computers? (Sounds good) Zit even te denken wat ik mee kan nemen. Ik heb alle Japanse versies van de NES incl light gun, SNES, Mega Drive en PC Engine. Misschien dat de PC Engine interessant is mee te nemen? Wat ook zou kunnen is de Philips Videopac, nadeel is dat bijna alle spellen daarvan alleen leuk te spelen zijn met 2 spelers. En dan is er nog mijn favoriet de ZX Spectrum 128k toastrack. Mmmm even over nadenken.
 11. Ik pak SMW sneller dan Castlevania. Dus ik kies voor SMW.
 12. Zoals al zo vaak eerder gezegd DKC2 doet me niet zoveel. Zelda speel ik elke zoveel jaar nog een keer uit. Dus ik kies Zelda.
 13. Ik speel elke zoveel jaar Zelda weer eens uit, en het blijft een favoriet. Ik heb de tijd genomen om Castlevania te spelen maar het kan Zelda voor mij niet van de troon stoten. Ik kies voor Zelda.
 14. Zoals ik hier al meerdere keren verteld heb: ondanks dat ik zie dat de DKC games goed in elkaar zitten heb ik er niks mee. Daarom gaat mijn stem uit naar SMW. Ik ben momenteel bezig met SMB3. Als ik die uitgespeeld heb ga ik eerst naar SMB2 maar daarna denk ik dat het SMW wordt.
×
×
 • Create New...