Ga naar inhoud

Bananensap

User
 • Aantal items

  316
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Bananensap

 • Titel
  Speed Freak

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  ZX Spectrum, Commodore 64, Amiga, Nintendo, Linux
 • Console
  ZX Spectrum

Recente bezoekers van dit profiel

936 profielweergaven
 1. Beste SNES Game: Beste 32-14

  Mega Man 7 is leuk maar het spel dat ik nog regelmatig met twee spelers speel is Super Mario Kart. Ik win weliswaar zelden omdat ik er niet heel goed in ben maar het is nogsteeds leuk om te spelen.
 2. Beste SNES Game: Beste 32-15

  Hier kies ik voor The Legend Of Zelda. Ik heb dit spel al meerdere keren helemaal uitgespeeld en het blijft leuk. Soul Blazer ziet er ook wel aardig uit maar kan helaas niet op tegen Zelda.
 3. Beste SNES Game: Beste 32-16

  Asterix & Obelix is wel okay maar Zombies Ate My Neighbors is veel leuker. Zeker met zijn twee is er veel lol aan te beleven. Ik kies voor ZAMN.
 4. Beste SNES Game: Beste 32-13

  Ik vind de besturing van Lucky Luke een beetje traag. Ik vind het niet zo lekker spelen. Ik weet niet hoe goed je beeld kan zijn van een half uurtje een RPG spelen maar Terranigma weet me wel te boeien. Dus ik kies voor Terranigma.
 5. Beste SNES Game: Beste 32-12

  Misschien moet ik wat langer oefenen maar Super Castlevania IV is te moeilijk voor mij. Of misschien moet ik wennen aan de gameplay van een Castlevania spel. Ik kom echter niet ver dus kan ik er niet op stemmen. Kirby games vind ik leuk! Er zijn Kirby games die ik beter vind maar deze is leuk genoeg om mijn stem te verdienen. Ik stem op Kirby
 6. Beste SNES Game: Beste 32-11

  Ik kan me voorstellen dat als je van Harvest Moon houdt dat het een heel leuk spel kan zijn. Ik kan helaas mijn aandacht er niet lang bij houden. Daar heb ik Mega Man X geen last van. Daarom kies ik voor Mega Man X.
 7. Beste SNES Game: Beste 32-10

  Deze twee games vind ik heel leuk om te spelen. Battletoads Double Dragon is erg leuk om met zijn twee te spelen. Maar als ik moet kiezen (en dat moet ik) dan kies ik voor Super Mario World. Waarom? In mijn eentje zou ik Battletoads niet gauw spelen daar kan het me niet genoeg voor boeien, dan wordt het al gauw saai. SMW staat op mijn lijstje om helemaal uit te spelen. Ik moet alleen eerst nog even SMB3 uit spelen. Ik kies voor SMW
 8. Beste SNES Game: Beste 32-9

  Ik vind sportspelletjes soms leuk om te spelen maar een RPG vind ik toch nog altijd leuker. Zeker als het dan ook nog een hele goede uitgewerkte RPG is met mooie graphics. En zoals ik al eerder heb gezegd vind ik het publiek irritant. Ik stem Secret of Mana.
 9. Beste SNES Game: Beste 32-7

  Ondanks dat deze Kirby niet een van de beste is vind ik hem toch leuk. Heb ook even Illusion of Gaia opgestart maar om daar een goed oordeel over te vellen moet je wel langer dan een half uurtje spelen. Dus ik kies voor Kirby
 10. Beste SNES Game: Beste 32-6

  Ik moest er nog even een nachtje over slapen maar heb beide games weer eens even opgestart maar The Mystical Ninja vind ik toch wel een stuk grappiger en origineler. Veel Japanse dingen en er zit ook wat humor in. Heb ook even TTA gestart maar het eerste level had ik al vrij veel moeite om omhoog te dashen en jumpen. Dus ik kies voor Mystical Ninja
 11. Beste SNES Game: Beste 32-8

  Hier gaat mijn stem duidelijk naar Super Metroid. Ik ben gek op platform games en dit is een van de beste op de SNES. Het "probleem" dat Samus groot is heb ik geen last van. Ik heb die opmerkingen ook bij andere games gezien maar ik kan me daar eigenlijk nooit aan storen. Super Tennis is een grappig spel maar kan niet zo boeien als Super Metroid. Ik stem Super Metroid!
 12. Beste SNES Game: Beste 32-5

  Dit is een hele makkelijke voor mij. Zoals al vaker gezegd ben ik geen fan van DKC. Niet dat ik het niet leuk vind maar ik wordt er niet super enthousiast van. Goof Troop daarentegen heb ik pasgeleden met veel lol uitgespeeld met een vriend. Ik raad iedereen aan het eens te proberen met zijn twee. Gawrsh that was fun! Ik kies Goof Troop!
 13. Beste SNES Game: Beste 32-4

  Ik vind beide games erg leuk. Maar ik vind Earthworm Jim toch wel lastig spelen. De besturing is soms een beetje knullig. Daarom pak ik die niet zo gauw meer op. Ik heb een stuk van Earthbound gespeeld en de sfeer spreekt me erg aan. Ook is het verhaal humoristisch raar. Ik kies voor Earthbound.
 14. Beste SNES Game: Beste 32-3

  Voor mij is Super Mario World 2 hier echt de betere game. De tekenachtige stijl van de graphics vind ik heel goed bij het spel passen. Ze halen het maximale uit de SNES. Ook alle grafische trucs met enorme eindbazen die heel vloeiend bewegen vind ik indrukwekkend. Turtles in Time is een erg vermakelijk spelletjes maar is naar mijn mening niet zo bijzonder als SMW2. Ik kies voor SMW2
 15. Beste SNES Game: Beste 32-2

  Hier kies ik voor DKC. De Swat Kats doen me niks. Ik heb de cartoon nooit gezien en ik vind de besturing niet lekker aanvoelen. De besturing van DKC is superstrak en daar kan Swat Kats niet aan tippen. Ik kies voor DKC
×