Ga naar inhoud

Bananensap

User
 • Aantal items

  216
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Bananensap

 • Titel
  Space War

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  ZX Spectrum, Commodore 64, Amiga, Nintendo, Linux
 • Console
  ZX Spectrum

Recente bezoekers van dit profiel

827 profielweergaven
 1. Zoals ik al eerder zei: dingen zijn niet zo zwart/wit. Er zijn door diverse mensen diverse redenen genoemd in de media waarom de Wii U niet goed verkocht. Eentje daarvan was voor mij van toepassing: Ik dacht dat het een Wii met een extra schermpje was. Niet meer. Je zou ook kunnen zeggen dat een heleboel mensen denken het antwoord te weten. Of vraag eens wat mensen na waarom ze geen Wii U gekocht hebben maar wel een Switch. Dan heb je ook iemand met een antwoord. Ik zie het zo: ze maken de Wii U. Ze maken een paar games. Verkopen die slecht. Ze maken de Wii U Plus (a.k.a. de Switch) Leuken de games een beetje op en verkopen het beter. Het is een bedrijf. Ze willen geld verdienen. Soms doen ze dat op een manier die mensen niet leuk vinden. Sommige mensen worden daar boos van. Ik ga lekker wat anders doen. Ik ben niet zo fanatiek in stellingname voor of tegen Nintendo of welk ander merk dan ook. Ik heb een Wii U. Die vind ik supertof. Veel leuke spellen. De Switch koop ik (nog) niet. Ik wacht lekker tot de prijs gezakt is. Misschien net voor hij uit productie gaat. Lekker goedkoop en heb ik weer een heleboel leuke spellen. Als ik iets leuk vind koop ik het, als ik het niet leuk vind koop ik het niet. Heb niet zo'n merkgevoel van: "Ik ben fan en nu hebben ze me ge****. Ik heb recht op iets beters." Dan koop ik gewoon iets wat wel goed is. Sommige mensen plakken een M3 logo op hun BMW. Terwijl het geen M3 is. Moeten ze lekker zelf weten. Wat kan jou het schelen. Ik vind discussie ook leuk. Maar dan wel graag discussiëren over games. En niet samen discussiëren over wat andere mensen vinden. Oef, begin ik nu een discussie over de discussie? Dat wordt wel erg meta. Gauw weer terug on-topic naar de games!
 2. Dingen zijn niet zwart/wit. Als ik een negatief punt benoem betekent dat niet dat ik het direct helemaal afkeur. Bovendien zijn het twee stukjes. Ik was misschien nog wat belangrijke details vergeten: Het verschil tussen de NES en de SNES game is erg groot qua charme, karakter en gevoel. Tussen de Wii U versie en de Switch versie verliest Mario Kart geen charme. Er zijn weinig Wii U's verkocht. Om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen het spel toch spelen vind ik het een goed idee van ze dat het nog een keer hebben uitgebracht. Zonder verlies van charme. Ze hadden voor mij All-stars niet uit hoeven brengen, maar ik ken veel mensen waarvan het hun eerste Mario game was. Prima! Maar ik mis inderdaad de nostalgie. Toch heb ik er voor gekozen omdat ik het de minst slechte keuze vind. Als ik het komende uur per se Desert Strike of All-stars zou moeten spelen, dan zou ik kiezen voor All-stars.
 3. Ik ben heel erg fan van Tetris. Maar er is maar 1 systeempje waar ik het op speel. Mijn gameboy. Asterix & Obelix was verrassend grappig om te spelen dus daar kies ik voor. Ondanks dat Battle Gaiden best leuk is om met zijn tweeën te spelen.
 4. Ik kies ook voor Castlevania IV. Zoals eerder door anderen gezegd heeft deze game meer diepgang in vergelijking met de andere.
 5. Ik vind het wel goed dat ze het zo doen. De Wii U is helaas slecht verkocht maar heeft een hoop goede spellen. Vind het een goed idee dat ze ze alsnog uitbrengen voor de Switch. Anyway.. Ik speel Desert Strike liever op een ander systeem. PC of Amiga in dit geval. Maar Super Mario All stars vind ik ook niet echt een succes. Anders dan betere graphics is er niet veel veranderd. Ik mis de nostalgia bij het spelen van die versie. Toch kies ik voor All Stars. Want dat is dan toch de game die ik eerder zou spelen.
 6. Helaas doet de Donkey Kong serie me niks. Ik zie dat het een goede game is maar verder kan ik er niks mee. Erg veel lol gehad met een potje co-op Goof Troop. Dus ik kies voor Goof Troop.
 7. Mega Man X3 is nog zo'n Mega Man game dus ik krijg er niet heel veel zin in om te spelen. Heb even Mystical Ninja gestart en ik vond het heel vermakelijk! Dus ik kies lekker (in mijn eentje?) voor meneer de Ninja. EDIT: Oh ik ben niet alleen! @samba-boy die ook voor Chrono Trigger koos!
 8. Voor mij ook een moeilijke keuze maar ik speel toch vaker een potje Mega Man X dan Lost Vikings dus daar kies ik dan ook voor.
 9. Ik vind midget golf altijd erg leuk. Speel het graag met een vriend. Ik vind de besturing van Lucky Luke traag reageren. Dat vind ik altijd een gemis bij een platformer dus ik kies voor Kirby!
 10. Chrono Trigger is mijn nummer 1 SNES game. En 1 van de beste spellen die ik ooit heb gespeeld. Heel veel tijd in gestoken en uitgespeeld. Krijg nog steeds kippenvel als ik de muziek hoor. Het verhaal heeft zoveel facetten. Helaas voor Mega Man 7. Het is een leuk spel maar mijn stem gaat naar Chrono Trigger. Ik raad je aan er eens een uur voor te gaan zitten. Ook al houd je niet van RPG's. Ik kan me niet voorstellen dat het spel je niet zal boeien. Maar ja misschien zie ik dat helemaal verkeerd. EDIT na het stemmen: Met pijn in mijn hart kijk ik naar de huidige stand.
 11. Pilotwings! Het is geen super game maar vind het concept wel leuker dan een voetbalspel. Ook al is dat concept misschien heel goed uitgewerkt en uitgevoerd.
 12. Ik ga ook voor Tennis. Zoals eerder aangegeven geen fan van MK. Tennis speelt best aardig. Zou het eens multiplayer moeten proberen.
 13. Zoals eerder gezegd doet DKC me niet zo veel. En ik ben wel superfan van Bomberman. Er zijn wat versies die niet lekker spelen maar deze is prima in orde. Dus ik ga voor Bomberman.
 14. Jammer dat Lion King tegen Zelda moet. Zelda is een grote favoriet van mij en deze versie heb ik meerdere keren uitgespeeld. En het blijft een leuk spel. Het verhaal is interessant, de puzzels en gevechten. Ja mijn stem gaat naar Zelda.
×