Ga naar inhoud

Bananensap

User
 • Aantal items

  152
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Bananensap

 • Titel
  Space War

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  ZX Spectrum, Commodore 64, Amiga, Nintendo, Linux
 • Console
  ZX Spectrum

Recente bezoekers van dit profiel

739 profielweergaven
 1. @jeugdmemories @Hinse @Max1996 @samba-boy @djkoelkast @Spikey Jullie nominaties staan er allemaal bij :-) @RM heeft weer een strak schema in elkaar gedraaid. Nog even en dan kan het stemmen beginnen! P.S. Als je op de hoogte gehouden wil worden, vergeet dan niet bovenaan op "follow" te klikken! ("volgen" in NL neem ik aan?)
 2. Oh had het niet gezien. Zat op mijn mobiel en zoeken kostte te veel moeite :-) Ik moet zeggen dat ik de PC Engine versie het leukst vind. En dan vooral Bomberman '94. De PC Engine is uberhaupt een leuk apparaat (Bonk FTW) maar goed nu ga ik off-topic.
 3. Een podcast voor volgende keer lijkt me een leuke uitdaging! Graag wil ik Super Bomberman nog toevoegen.
 4. Synthesizers en samplers

  Ik zal dit topic in de gaten houden!
 5. Synthesizers en samplers

  Supergaaf! Kunnen we ook wat horen?
 6. @Frey Heb je er wel eens over nagedacht om een podcast te maken over deze verkiezing? Waarin misschien gepraat wordt over de games die die week relevant zijn? Lijkt mij leuk om naar te luisteren als er een beetje discussie ontstaat en er een beetje chemie is. En lijkt me ook wel leuk om te maken misschien. (Als ik over de plankenkoorts kan heenkomen) Eerst een keer een test run doen ofzo. Het zou in het Engels kunnen of in de moerstaal.
 7. Update Retroforum

  Mijn mailbox staat ook helemaal vol met retroforum mail. Ik zet ze gauw op de spam lijst ;-)
 8. Update Retroforum

  @djkoelkast 550 heeft bij gmail vaak te maken met spam filtering. En mijn mail is gehost op Google Apps. Soms kan je doormiddel van een goed ingesteld SPF record google mail overtuigen toch de mail te accepteren. De kans dat de mail in iemands anders junk mailbox komt wordt hier ook mee verkleint. Hier een handige tool om er eentje te maken: https://www.spfwizard.net/
 9. Update Retroforum

  Het lijkt er op dat ik 22 juli de laatste mail heb gekregen. En de mail notificaties zorgen er voor dat ik telkens weer terugkom op dit forum :-) Ik was een paar maandjes niet meer geweest en was bijna helemaal het retroforum vergeten! :-O @Frey Schijnt ook geen mail meer te krijgen, hebben jullie hier ook last van? Uiteraard heb ik in de spam folder gekeken. Het is een Google Mail adres.
 10. Goh. Dat is al een hele goeie lijst! Maakt het nog uit als ik mijn favorieten opgeef die al gemeld zijn? Deze staan er nog niet: Dr Mario & Tetris Tetris garden (Japans, mag dat?) Sunset riders Unirally SIM city Earthworm Jim The Legend of Zelda: Link to the Past Earthbound Chrono Trigger Super Mario World Super Mario World 2: Yoshi's Island Mega Man X Super Metroid F-Zero Super Mario Kart
 11. Chrono Trigger bedoel je? En wat dacht je van de Final fantasy serie? Secret of Mana. Zelda Link to the past.
 12. Raad het plaatje: Games! - Editie 4 #3

  Ben even weg geweest. Maar hoe komen we van het SWW plaatje opeens in Mario is Missing? En sinds wanneer moeten we het platform ook goed raden? Of komt dat omdat eerst het verkeerde platform is geraden?
 13. Raad het plaatje: Games! - Editie 4 #3

  Door de hints wordt het wel meer zoeken naar de RPG van de SNES met een plaatje van de ZX Spectrum game maar goed :-P Zoals ik al zei heeft de SNES RPG inmiddels cult status bereikt. Dit komt mede doordat de officiƫle Engelse vertaling ervan door lang zeuren van fans in 2013 is uitgebracht voor de Wii U Virtual Console. 19 jaar na zijn oorspronkelijke release. Als je nog meer wilt moet je maar laten weten :-)
×