Ga naar inhoud

Mr.Boembas

User
 • Aantal items

  19
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Mr.Boembas

 • Titel
  Pong
 • Verjaardag 23-02-80

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Tuindorp Oostzaan
 • Interesses
  Studio100 en Bassie en Adriaan
 • Console
  euh

Recente bezoekers van dit profiel

271 profielweergaven
 1. De top 10 gewiste programma's

  Ik heb vandaag ook een telefoongesprek gevoerd met B&G en ze vertelde mij dat de VARA idd alleen kopieën maakt als je hebt mee gedaan enz. Toevallig zat mijn Overleden Oom in het publiek bij "Ouwe Jongens" van Paul de Leeuw en ook bij "Rondom Tien (wel is waar een andere zender) maar hier voor heeft de VARA mij wel toestemming gegeven. Om die reden ook. Maar over "Jansen Jansen" en "Bergen Binnen" gesproken je kan toch onmogelijk zeggen dat je daar in mee deed ? Als dit niet het geval is. Ik probeer nu gewoon om via via aan "Bergen Binnen" (waar het alleen om de eerste aflevering gaat want de rest van de serie was echt bagger ) en "Jansen Jansen" te raken, het hoeft niet echt een perfecte opname kwaliteit te zijn :-). Overigens heb ik ook nog "Hints" Finale 1994 met Gert Verhulst en "Wartaal" aangevraagd. En waar ik ook nog steeds opzoek naar ben is "RTL Club"
 2. De top 10 gewiste programma's

  Ik had ook " Jansen, Jansen" samen met de eerste aflevering van "Bergen Binnen" besteld bij Beeld en Geluid, en vandaag kreeg ik te horen dat er geen toestemming verleend wordt na het maken van een kopie Nu nog wachten of ik wel toestemming krijg voor "Rond om Tien" , "Ouwe Jongens" en "Hints" Schijnbaar hebben ze bij de omroepen geen zin meer om een kopie te verkopen. Groeten, Daniel.
 3. Modelbouw: Honda Prelude 1:24 model

  Ik heb van de week mijn bouwdoos binnen gehad van de Honda prelude op aanraden van me zus, (omdat ik toch naast al me modelbussen, treinen en vliegtuigen ook wel eens een BenA wil gaan bouwen en heel misschien ook nog wel een Caravan maar dat is toekomst muziek), dus ik heb direct contact gezocht met Ben Prins en Guy H, overigens dank voor jullie antwoorden in mijn P.M. Alleen ik ben nog even bezig met een paar andere projecten zodra die klaar zijn, stort ik me in dit avontuur hahaha. Veel geduld en tijd zal het gaan kosten.. Ik denk wel dat ik de ruiten zelf ga maken van plastic aangezien GuyH er ook problemen mee heb gehad. @Ben: Suprieur !!! jij bent me voorbeeld ;-) @GuyH Zodra je weer begint ik zal je op de voet volgen!!!! Grtz, Daniel.
 4. B2 spreekt! Een portret van Joop Dikmans

  @Michael B. Vele acteurs en programma makers hebben hun ook geuit in de pers over Bassie en Adriaan, van sommige krijg je vaak negatieve verhalen te horen. Terwijl Bas en Aad toch vriendelijke mensen zijn, (Uit persoonlijke ervaring) maar de aanhouder wint. Ga zo door Michael B. thanks voor je pm. Zelf heb ik ooit een interview gedaan met Gert Verhulst, Danny Verbiest en ook met de 6teens maar dit komt omdat ik de heren ook persoonlijk ken. (slaat op Danny en Gert) @ Samba boy (het is goed om te zien dat B2 nog wel de bekendheid geniet die hij verdient. En verder uh... Wat zeggie?) : Geheel mee eens, het blijft ook een leuke vriendelijke man. D.
 5. B2 spreekt! Een portret van Joop Dikmans

  Leuke foto Jammer dat hij zijn hoedje niet had opgezet anders was het helemaal B2
 6. Een standbeeld van Bassie en Adriaan zal mooi staan bij het oude stadhuis van Vlaardingen (ook omdat de Leader intro daar is opgenomen) Dat is denk ik de beste locatie. D.
 7. Modelbouw: Robin de robot

  Nou nee ,
 8. Modelbouw: Robin de robot

  Wat je ook kan gebruiken zijn Twee Antennes van een oude radio bijvoorbeeld, de Gepimpte wekker alleen de buitenkant vorm en alles ertussen in wegslopen , twee hotel bellen voor de oren, Led lampjes voor de verlichting rond de hals, een oude beschuitbus voor het lijf die helemaal pimpen in Robin, stofzuigerslang met ijzerdraad in verwerkt en dat wat dunner maken, hout of kartonnen plankjes voor de voeten en handen, stof voor de strik van Robin en IJzerkrullend draad voor de gele haren. En als je geld over hebt een motortje of iets mechanisch voor hem te kunnen bewegen, en een pin voor in de mond dat de mond open en dicht kan en ehh in de ogen kan je ook Ledlampjes maken. Ik denk als je dit allemaal zou doen dat je al aardig op weg bent.
 9. Modelbouw: Honda Prelude 1:24 model

  Ik kwam ook op Internet een kant en klaar model tegen van de Prelude (in de originele kleuren) €20.30 volgens mij ook 1:24 Dan zou je alleen nog de stickers moeten plakken en de tandenborstelharen of houtvezels moeten plakken. http://plamoya.com/bmz_cache/0/076d574272c93f0ee3f39d3cc16a9f36.image.500x338.jpg http://plamoya.com/fr/honda-prelude-xx-model-car-p-43686.html
 10. Modelbouw: B&A caravan 1:24 model

  De laatste Caravan van BenA was toch geen Sprite ?
 11. Modelbouw: Robin de robot

  @Ben_B&A ziet er zeer goed uit, en over de originele robot, veel ijzer, scharnieren, moeren, bouten volgens mij geschilderde houten knoppen want de Radio was nep, een gepimpte wekker en hout voor de voeten en handen en een buigzame stofzuigerslang waarschijnlijk met ijzerdraden erin, en ook volgens mij ledlampjes. Grtz, Daniel.
 12. Modelbouw: Honda Prelude 1:24 model

  @die persoon die een bouwpakket wilde kopen ;-) Het bouwpakket van de Prelude staat op e-bay te koop 24032 TAMIYA Honda Prelude XX Car Model Kit 1/24 Ongeveer EUR 15,94 reken daar nog de verzendkosten bij vanuit Hongkong en de verf wat je nodig heb en de stickers (Decals) en dan heb je enkelt nog de Prelude auto voor de caravan geldt het precies hetzelfde. (Ik schilder zelf ook al jaren modelbusjes van verschillende busmaatschappijen en ook treinen voor me hobby en ik weet dat de verfpotjes vrij prijzig zijn in een modelbouwwinkel) en dan moet je er nog eens bij optellen het aantal uur dat Ben_B&A eraan heb zitten werken, dus met 20 euro kom je er echt niet. (Ik zelf zou nooit mijn schaalmodellen verkopen) Zelf zit ik nog te twijfelen of ik ook een Prelude bouwpakket wil kopen want uit Hongkong je weet maar nooit hé. @Michael B de Papercar was eigenlijk een Toyota die verdacht veel op de Honda Prelude leek, van de Honda Prelude heb ik alleen maar waardeloze papercars gevonden, maar met een beetje Paint Shop Pro of Photoshop kan je die Toyota ombouwen tot Honda Prelude ;-) En Michael ik ben ook benieuwd om foto's !!! Grtz, Daniel.
 13. Modelbouw: Honda Prelude 1:24 model

  Ziet er zeer mooi uit, mijn complimenten. Grtz, Daniel. On topic: Weet iemand toevallig een Kartonnen bouwplaat van de Prelude 1986 ? (Ik kwam op internet wel een verdachte Toyota tegen die er veel van weg had. ( Even verbouwd ;-) )
 14. Kun je dansen op de maan ;-)

 15. Bellen met.... Aad van Toor

  Zeer mooi interview met Aad, Mijn compliment alleen het jammerste is altijd aan een radio/ tv interview dat je tijdens een gesprek in de reden moet vallen om het gesprek te sturen Heb daar zelf ervaring mee gehad met de interviews die ik ooit heb moeten doen met Samson & Gert en de 6teens. Eigenlijk had ik Aad wel wat langer willen horen vertellen over zijn belevenissen nu maar ja daarvoor is de tijd te kort, kort om jongens van Schiedam het was een leuk interview. Grtz, Daniel.
×