Jump to content

Minuteman

User
 • Content Count

  168
 • Joined

 • Last visited

About Minuteman

 • Rank
  Space War
 • Birthday 07/30/1971

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Nieuw Vennep
 • Console
  Compaq Portable

Profile Fields

 • Interesses
  Philips, BTS, LDK, Bosch, Fernseh gmbh., Fese, broadcast, nos

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Reden te meer dat je soms beter wat kunt vragen dan aannemen. Enige terughoudendheid was in geval van de BCN tapes geboden daar het ging om materiaal waar nog rechten op rustte en het een partij betrof die eigenlijk al vernietigd had moeten zijn. Door toeval is het inderdaad mijn kant opgekomen en ik ga dan niet gelijk het adres / telefoonnummer vermelden waar ik het vandaan heb. Evengoed kun je wat mij betreft zoveel tapes komen lenen als je wil als je daar aardigheid in hebt.
 2. Heeft die Richard een Ampex Quadruplex machine dan ? Gaaf zeg, die zie je echt zelden. Een paar weken geleden in Hilversum nog eentje maar dat is een van de weinigen die er nog werkend zijn in Nld. schat ik in.
 3. Loesje zou zoiets zeggen.
 4. Wow, gaaf zeg ! Zij dit allemaal oude machines die je ergens vandaan hebt of is het eigenbouw ?
 5. Goed dat je het gevonden hebt. Wel vreemd dat de stekker loszat.
 6. Geeft de TV met een andere bron dan de Playstation wel een normaal beeld ?
 7. Leuk om te volgen ! Waarom heb je die piano / orgels eigenlijk, speel je zelf soms ?
 8. Wel jammer dat het niet lukt. Umatic tapes kunnen inderdaad verbazend goed zijn.
 9. PAL N kwam ik toevallig tegen vandaag. Ik heb een paar Lynx chassis om te onderzoeken en op een van de kaarten zit deze optie in. Overigens redelijk briljant spul dat Lynx.
 10. Ha, die is mooi Integra ! Mijn M5c is toch nog wat meer stuk dan ik had gewild. Een stevige kortsluiting van de week op de werktafel bij de reparateur helaas dus dat wordt pas begin volgend jaar voordat ik banden kan gaan afspelen.
 11. Ik gun iedereen de wereld beste Samba-Boy maar het was dat ik ze ophaalde want anders gingen ze naar de vuilverbranding toe. Dit is slechts een fractie van de in totaal 15 ton aan tapes die inmiddels al afgevoerd zijn. Het betreffen hier tapes die vrijkomen na het ontruimen / opschonen van archieven. Bovendien zijn er slechts weinigen die iets met deze banden aankunnen en de machines ervoor hebben. Dan nog zullen de mensen met de juiste machines ervoor zich wel 2 keer bedenken om hier hun dure apparatuur aan te besteden. Nu heb ik toevallig een paar ervan en doe een dappere poging
 12. De 52's zijn hopelijk snel gereed, even wachten tot een bepaalde monteur een klusje in de buurt heeft en idd alleen de Fuji's ga ik proberen (de Sony's doen het meestal ook wel). De Agfa's en Basf's had ik eigenlijk al gelijk weg willen gooien maar er zitten van die leuke titels tussen. Die Philips tape is inderdaad van een Philips EL3400, EL3402 of ldl1200.
 13. Het wordt hoog tijd dat we de BCN 52's gefixed krijgen en leren digitaliseren. De stapels nemen hand over hand toe. Dit een deel van de totale verzameling. Overige B en C, Betacam en Umatic en DV tapes staan elders. Toch wel leuke titels. Dit was toch wel de oudste. De recorder is vermoedelijk een Philips EL3400, EL3402 of ldl1200 en het zal zwart wit zijn.
 14. Vandaag weer op bandenjacht geweest. 2 maanden geleden had ik al een auto vol met voornamelijk Umatic, Betacam SP en Betacam IMX, vandaag was het vooral veel B en C banden. Wat er allemaal opstaat, geen idee en of de banden het nog doen weet ik ook niet maar we gaan het zien. In ieder geval zit er al leuk materiaal tussen (wat zou er op de Cebit tapes staan ??). Dat brengt mij gelijk op het volgende. Het digitaliseren gaat mij nog niet goed af en hoewel ik denk ik alle spullen wel in huis heb wil het maar niet lukken. Vreemde dingen als geen audio via Firewire tot een BlackMagic De
 15. Ga ik ook zeker doen, van het weekend plaats gemaakt om ze oneer te zetten. 2 inch is al weer even geleden inderdaad maar daar is veel materiaal mee opgenomen in de beginjaren..
×
×
 • Create New...