Jump to content

Minuteman

User
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

About Minuteman

 • Rank
  Space War
 • Birthday 07/30/1971

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Nieuw Vennep
 • Console
  Compaq Portable

Profile Fields

 • Interesses
  Philips, BTS, LDK, Bosch, Fernseh gmbh., Fese, broadcast, nos

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vandaag nog eens een retrogame monitor (ik heb er een paar) aangesloten om te kijken of hij nog werkt en warempel. Het beeld ziet er op de foto misschien wat vreemd uit maar in het echt is het super en omdat deze toevallig ook een ontvanger ingebouwd heeft kan die rechtstreeks aan de kabel. Nu nog een oude PS1 of zoiets aansluiten, dan zijn we er wel.
 2. Excel generatie... Wat is er mis met Symphony of Lotus 123 voor DOS.
 3. Wat een gaaf verhaal dit ! Kodachrome is een geweldige film, ik heb dia's van 70 jaar oud die nog steeds prachtig zijn, dit komt door de scheiding van de emulsielagen. Ik heb Kodachrome (35mm foto) geschoten tot op het laatste moment (het ontwikkelen van films is gestopt in december 2010). Er is wel een speciale instelling nodig om de scans goed te krijgen, je kunt anders technieken als digital ICE (stof en krasverwijdering) niet goed toepassen. Ben erg benieuwd naar de uiteindelijke combinatie van de beelden en de radio uitzending.
 4. Minuteman

  Muziek die je het laatst hebt gekocht

  Dit is wel een buitenbeentje, zelfs in mijn collectie die toch wel heel breed is. Het is instrumentale / semi-klassieke muziek die heel rustig is, misschien wel slaapverwekkend wat dan weer het doel schijnt te zijn van de componist. Mijn muzieksmaak varieert nogal van het wekelijks beluisteren van de nieuwe State of Trance van Armin van Buren op YouTube tot de driedelige SACD van Bach met de Matthäus Passion en van Pink Floyd tot Pink. Waar ik minder naar luister is hardrock, hardcore, soul, jazz en het meeste Nederlandstalige aanbod (uitzonderingen daargelaten). Een platenspeler heb ik wel maar niet aangesloten en doe het momenteel met Apple Music / Youtube / een SACD speler
 5. Minuteman

  Muziek die je het laatst hebt gekocht

  Goed bezig djkoelkast ! Mijn laatste aankoop is van Max Rigter geweest met Sleep.
 6. Minuteman

  Medisch Centrum West-tapes

  En we gaan vrolijk verder met BCN's verzamelen. Vandaag weer een 52 naar huis gesleept die het toch echt zou moeten doen. We zijn benieuwd, van de week aansluiten en zien wat er gaat gebeuren !
 7. Minuteman

  Heropbouw Studio Integra

  Gaaf Integra !! Veel succes met inbouwen (en de stroomvoorziening voor dit alles). ps. ik zie nog geen BCN staan, die mag natuurlijk niet ontbreken.
 8. Prachtig dit ! Het zijn geen Kodachromes zo te zien, maar wel goed bewaard gebleven. Aangezien het 3 oktober is en de schaduwen kort zijn, moet dit wel op de zuidelijk halfrond zijn, was ik ook een beetje haal uit de plaat aan de buur met de omloopbanen.
 9. Minuteman

  Medisch Centrum West-tapes

  Blijven zoeken (en vaak wordt mij ook spul aangeboden) Nog maar weer een update dan, veel werk verricht met het inbouwen van ladekasten, een extra tafelblad annex camera storage en een heuse BCN 51 die we in de Trein hebben weten te krijgen. Verder veel opgeruimd, heringedeeld en uit de auto gehaald naar de opslag. Eea. zal in de komende maanden aangesloten en werkend gemaakt worden.
 10. Minuteman

  WWII vanuit axis perspectief

  Geweldig dit, lijkt of Frankrijk ? Wel verschillende jaargetijden zo te zien.
 11. Minuteman

  Medisch Centrum West-tapes

  Vandaag wel weer een mooie slag geslagen, 12 BCN tapes van de NCRV Cartoon Club uit 1994/1995. Het zijn originele masters in uitstekende staat. Zojuist al een klein stukje opgezet en het ziet er prima uit. De cartoons zijn deels Nederlands ingesproken dus erg leuk om in de Trein op te zetten bij een evenement om kleintjes te vermaken. En zo stond het destijds in de krant. Stukje film dan maar, de strepen op de monitor zijn er in het echt niet, het plaatje is keurig strak met fraaie kleuren. Intro: Pink Panter (NL gesproken)
 12. Minuteman

  Lezen van NASA 10.5" computer banden

  Wat een grote koppen zeg ! Maar ze zijn losgeknipt uit een slooprecorder gekomen? Dat wordt nog wat om ze weer ergens op aan te sluiten.
 13. Minuteman

  Medisch Centrum West-tapes

  Ik heb nog een halve zak over om op een andere kast te plakken, kan altijd nog even kijken.
 14. Minuteman

  Medisch Centrum West-tapes

  Vandaag de plank terug geplaatst en de boel aangesloten. Werkt prima zo en ziet er lekker spacy retro uit (apparatuur is van begin 90) De volgende stap is om de CCU's werkend te krijgen zodat daadwerkelijk camera's bedient kunnen worden. Lampjes FTW ! Aangehaakt aan de Sony Het MCP ook gemonteerd een de zijkant van de 19 kast. Om te testen werkt de boel nu met 2 Digibeta's en een testsignaal van de sync. Zodra de CCU's in orde zijn kunnen we inkomende videostreams switchen.
×