Jump to content

Minuteman

User
 • Content Count

  178
 • Joined

 • Last visited

About Minuteman

 • Rank
  Space War
 • Birthday 07/30/1971

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Nieuw Vennep
 • Console
  Compaq Portable

Profile Fields

 • Interesses
  Philips, BTS, LDK, Bosch, Fernseh gmbh., Fese, broadcast, nos

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Umatic 1984 (was geen 1988) Cebit tape #01 Cebit tape #08 BMW Motorrad tape. Deze was een uitdaging omdat de tape niet best meer was (1980). Toch nog wat van weten te maken op het kriebeltje onderin na dan. Daar moet ik nog een trucje voor leren. Deze is ook leuk uit 1984 al moet deze nog even door NeatVideo heen.
 2. Zo heb ik nog een hele serie Umatic's hier klaarliggen om te digitaliseren over de Cebit van 1988. Erg grappig al die stands met innovatieve en baanbrekende ontwikkelingen als de 3,5 inch floppy disc en de CCD chip. Opvallend goede opnames die overduidelijk met een buizencamera gemaakt zijn dat duidelijk herkenbaar is door de comet trails bij de lampen. Als ik het afheb zal ik het posten.
 3. Gaaf dit ! Heb je geen Umatic erbij ? Ik las ergens dat je het had over een NEST tape. Wat is dat eigenlijk ?
 4. Dat was een erg gave demo / presentatie / vertoning / gesprek. Veel dank aan Spiny Norman voor zijn rol als discussiemoderator, Reinier en aan de 3 heren die zich hebben vastgebeten in de oude media. Bijzonder ook vooral omdat relatief jonge mensen zich (ook in de discussie aan het einde) echt het lot van de in vergetelheid geraakte uitzendingen aantrekken. Wat mij betreft overtrof de inhoud van het evenement de aankondiging ruimschoots. Het laat mij weer met een andere bril naar al het materiaal om mij heen kijken al is dat niet zo uniek als wat ik voorbij heb zien k
 5. @djkoelkast Thx. het is een goed bruikbare opstelling geworden zo. @Spiny Norman De RTW heeft standaard XLR in, maar met een verloopkabel doet hij het ook prima.
 6. Een coole plasma VU meter van RTW uit de jaren 80. Het kwam mee met een recente studio-opruiming. Even schoongepoetst en aangesloten. Werkt uitstekend! Het heeft inmiddels een vaste plek in de videohoek. Het hoekje is wel wat vol nu. Lampjeskast.
 7. Dank voor het delen, ziet er goed uit ! Ook leuk de mini intro.
 8. Erg leuk dit, mooi verhaal ook. Ben benieuwd of je wat mag delen idd.
 9. Proficiat Integra ! Ik had het al voorbij zien komen elders maar erg goed dat je al je kennis en talent kunt inzetten bij Inn-Archive. Ik ben er een paar maanden geleden nog geweest en het lijkt mij een uitstekende werkomgeving. Ik had René onlangs nog aan de lijn met een mooi plan, wellicht dat we elkaar eerdaags eens treffen daar.
 10. Reden te meer dat je soms beter wat kunt vragen dan aannemen. Enige terughoudendheid was in geval van de BCN tapes geboden daar het ging om materiaal waar nog rechten op rustte en het een partij betrof die eigenlijk al vernietigd had moeten zijn. Door toeval is het inderdaad mijn kant opgekomen en ik ga dan niet gelijk het adres / telefoonnummer vermelden waar ik het vandaan heb. Evengoed kun je wat mij betreft zoveel tapes komen lenen als je wil als je daar aardigheid in hebt.
 11. Heeft die Richard een Ampex Quadruplex machine dan ? Gaaf zeg, die zie je echt zelden. Een paar weken geleden in Hilversum nog eentje maar dat is een van de weinigen die er nog werkend zijn in Nld. schat ik in.
 12. Loesje zou zoiets zeggen.
 13. Wow, gaaf zeg ! Zij dit allemaal oude machines die je ergens vandaan hebt of is het eigenbouw ?
 14. Goed dat je het gevonden hebt. Wel vreemd dat de stekker loszat.
×
×
 • Create New...