Jump to content

Minuteman

User
 • Content Count

  172
 • Joined

 • Last visited

About Minuteman

 • Rank
  Space War
 • Birthday 07/30/1971

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Nieuw Vennep
 • Console
  Compaq Portable

Profile Fields

 • Interesses
  Philips, BTS, LDK, Bosch, Fernseh gmbh., Fese, broadcast, nos

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dank voor het delen, ziet er goed uit ! Ook leuk de mini intro.
 2. Erg leuk dit, mooi verhaal ook. Ben benieuwd of je wat mag delen idd.
 3. Proficiat Integra ! Ik had het al voorbij zien komen elders maar erg goed dat je al je kennis en talent kunt inzetten bij Inn-Archive. Ik ben er een paar maanden geleden nog geweest en het lijkt mij een uitstekende werkomgeving. Ik had René onlangs nog aan de lijn met een mooi plan, wellicht dat we elkaar eerdaags eens treffen daar.
 4. Reden te meer dat je soms beter wat kunt vragen dan aannemen. Enige terughoudendheid was in geval van de BCN tapes geboden daar het ging om materiaal waar nog rechten op rustte en het een partij betrof die eigenlijk al vernietigd had moeten zijn. Door toeval is het inderdaad mijn kant opgekomen en ik ga dan niet gelijk het adres / telefoonnummer vermelden waar ik het vandaan heb. Evengoed kun je wat mij betreft zoveel tapes komen lenen als je wil als je daar aardigheid in hebt.
 5. Heeft die Richard een Ampex Quadruplex machine dan ? Gaaf zeg, die zie je echt zelden. Een paar weken geleden in Hilversum nog eentje maar dat is een van de weinigen die er nog werkend zijn in Nld. schat ik in.
 6. Loesje zou zoiets zeggen.
 7. Wow, gaaf zeg ! Zij dit allemaal oude machines die je ergens vandaan hebt of is het eigenbouw ?
 8. Goed dat je het gevonden hebt. Wel vreemd dat de stekker loszat.
 9. Geeft de TV met een andere bron dan de Playstation wel een normaal beeld ?
 10. Leuk om te volgen ! Waarom heb je die piano / orgels eigenlijk, speel je zelf soms ?
 11. Wel jammer dat het niet lukt. Umatic tapes kunnen inderdaad verbazend goed zijn.
 12. PAL N kwam ik toevallig tegen vandaag. Ik heb een paar Lynx chassis om te onderzoeken en op een van de kaarten zit deze optie in. Overigens redelijk briljant spul dat Lynx.
 13. Ha, die is mooi Integra ! Mijn M5c is toch nog wat meer stuk dan ik had gewild. Een stevige kortsluiting van de week op de werktafel bij de reparateur helaas dus dat wordt pas begin volgend jaar voordat ik banden kan gaan afspelen.
 14. Ik gun iedereen de wereld beste Samba-Boy maar het was dat ik ze ophaalde want anders gingen ze naar de vuilverbranding toe. Dit is slechts een fractie van de in totaal 15 ton aan tapes die inmiddels al afgevoerd zijn. Het betreffen hier tapes die vrijkomen na het ontruimen / opschonen van archieven. Bovendien zijn er slechts weinigen die iets met deze banden aankunnen en de machines ervoor hebben. Dan nog zullen de mensen met de juiste machines ervoor zich wel 2 keer bedenken om hier hun dure apparatuur aan te besteden. Nu heb ik toevallig een paar ervan en doe een dappere poging
×
×
 • Create New...