Jump to content

Minuteman

Users
 • Content Count

  214
 • Joined

 • Last visited

About Minuteman

 • Rank
  Space War
 • Birthday 07/30/1971

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Nieuw Vennep
 • Console
  Compaq Portable

Profile Fields

 • Interesses
  Philips, BTS, LDK, Bosch, Fernseh gmbh., Fese, broadcast, nos

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ha, leuk. Oldskool netwerken met COAX en IPX/SPX. Werk je wel met t-stukken achterop de kaarten met terminators van 50ohm aan beide kanten van de RG58 kabel? Heb er vroeger hele DOS/Novell/Windows 3/ NT4 netwerken mee aangelegd, het was relatief goedkoop en is een tijdlang nog bij historische panden favoriet geweest (voor WiFi). Dan hoefden ze niet overal UTP naartoe te trekken en konden ze veel PC's aan een lang touwtje hangen waar vaak dan wel weer een plekje voor te vinden was. De 509 kaart van 3Com is een heel bekende voor mij. Ik bedenk mij dat ik n
 2. Ik weet er nog wel wat te vinden. (snipje uit een video die ik genomen heb in een warenhuis)
 3. Niet echt een aankoop maar een krijgertje. Een VHS videoband van 1984 van BASF bevattende een 'cursus' over 5.25i diskettes. Nederlands gesproken en nog leerzaam ook !
 4. Heel gaaf dit, wat een voorbereiding en werk zal het geweest zijn. Analoog heeft iets dat maar moeilijk te reproduceren is. Waar heb je de cassettes eigenlijk laten processen en scannen ?
 5. Die testtape kan ik mij nog wel wat bij voorstellen, die zijn best zeldzaam. Die 'cleaningtape' zou ik nooit gebruiken, net schuurpapier die dingen.
 6. Ach, ik zie zoveel voorbij komen. 2 maanden geleden nog veel materiaal van Zaan tv en vorige week van Omroep Utrecht, jaren 80, 90 en soms nog van daarvoor. Ik stond onlangs nog letterlijk naast 10 grote rolcontainers (van die grote op 4 wielen) die klaar stonden om vernietigd te worden. Heb nog wat kunnen redden maar daar is geen houden aan en bovendien ben je met het bezit van het medium nog geen rechthebbende van het materiaal. Die 2 reels staan al een tijdje op MP maar inderdaad zoals al gezegd is het ontbreken van de machines (en voornamelijk ook kennis) vaak een probleem. Ik
 7. Zondag was een geweldige dag. Honderden belangstellenden zijn langs geweest en we hebben veel apparatuur aangehad om te demo-en. De LDK3 heeft het geweldig gedaan en we hebben er ongeveer 4 uur opnames mee kunnen maken. Hieronder een kort stukje waarbij we de NEP wagens weg hebben zien rijden. Je kunt goed de buizen effecten zien in de witte delen.
 8. Voor de deur bij Beeld Geluid op het Mediapark in Hilversum. Er stopt een trein op het mediapark zelf en dan is het een klein stukje lopen.
 9. Voor de liefhebbers, aanstaande zondag 9 oktober 2022 zijn we met de omroepwagen bij Beeld Geluid in het kader van Dutch Media week. Het belooft een mooie droge dag te worden zodat we flink kunnen uitpakken en spullen buiten kunnen zetten. Ook zullen we voor het eerst in decennia een werkende (!) Philips LDK3 camera uit 1973 aan het publiek tonen, Dit is de legendarische camera waarmee heel veel televisieprogramma's uit de jaren 70 en 80 zijn gemaakt. De LDK3 hebben we in de afgelopen maanden tot leven weten te werken met een aantal vrijwilligers en vorig weekend hadden we er eind
 10. Je komt nog wel eens wat tegen in de lokale kringloop. Ik heb de LP nog niet opgezet maar hij lijkt op het oog nog netjes.
 11. Jammer dat het nog niet helemaal is gelukt. Ik hoop echt voor je dat het gaat werken met al dat werk erin. Mocht het nou helemaal niet lukken, misschien is dit een fraaie vervanger. Een Eizo T960 21 inch 1600 x 1200 https://www.marktplaats.nl/v/computers-en-software/monitoren/m1864252786-eizo-flexiscan-t960-21-crt-monitor-gaming-high-end Van de Eizo site: https://www.eizoglobal.com/support/db/files/catalogs/lcd/t960.pdf
×
×
 • Create New...