Jump to content

Willem

User
 • Content Count

  185
 • Joined

 • Last visited

About Willem

 • Rank
  Space War
 • Birthday 01/01/1970

Profiel

 • Locatie
  Peize,Drenthe

Profile Fields

 • Interesses
  B&A,Geschiedenis,het weer en Nederlandstalige muziek
 1. Geweldig nieuws dat B&A weer doordeweeks zijn te zien ! En ook op een beter tijdstip,echt geweldig van Nickelodeon.
 2. Dat zou goed kunnen. Want twee weken geleden was er op zaterdag geen B&A,en toen begonnen ze op zondag met de plaaggeest terwijl de reis vol verrassingen nog niet was afgelopen. Nickelodeon is met dat soort dingen inderdaad erg slordig.
 3. Naar Tom Sawyer heb ik ook nog gekeken op kindernet. Leuke serie,al weet ik niet precies meer waar het over ging. Wel weet ik nog dat Tom Sawyer,vaak kattekwaad uithaalde met een vriendje.
 4. Mooi verhaal van Aad over Walibi. En wat durft hij in veel attracties,echt prachtig om te zien.
 5. Ik heb vroeger ook met veel plezier naar kindernet gekeken. Ik keek naar Wicky de Viking,Dommel,Boes,Alfred J Kwak, David de Kabouter en natuurlijk Bassie & Adriaan. Het is best jammer dat behalve B&A,al die oude kindernetseries niet meer op tv zijn te zien. Want die kinderseries van tegenwoordig vind ik echt veel te druk.
 6. Weer een mooie brief van Aad. Wat fijn voor hem dat het weer zo goed gaat. Nu maar hopen dat die ziekte niet meer terugkomt,en dat hij nog lang van z'n leven mag genieten.
 7. Ik lijk het meest op B1. Omdat ik vaak erg serieus met werk bezig kan zijn. Ook ben ik nogal rustig,en laat ik mij door niemand afleiden.
 8. Ik heb de dvd van de sleutel met de verloren aflevering nu ook. Ik vond het leuk om nieuw materiaal van B&A te zien. Er zitten ook veel grappige scenes in. Bijvoorbeeld,wanneer Bassie in het circus die glazen omstoot,en Adriaan achter hem aanrendt,staan de boeven buiten en worden dan door beide omver gelopen,erg komisch om te zien.
 9. Bij mij is behoorlijk wat sneeuw gevallen. Ik moest vanochtend rustig aan doen op de fiets naar school. Gelukkig ging dat prima,ik ben niet onderuit gegaan.
 10. Ik heb deze serie op DVD. Een erg leuke en spannende serie. Ik ben zelf wel een liefhebber van die oude Nederlandse jeugdseries. Ook leuk dat Hans Otjes,Frans Kokshoorn en Johan Sirag er in meespelen.
 11. Het lijkt mij ook onwaarschijnlijk. Want volgens mij is de Amerika serie gemaakt,toen bleek dat de Europa serie zo'n succes was. Dus kunnen die scenes in de Amerika serie volgens mij nooit op dezelfde dag zijn opgenomen.
 12. Wat een droevig bericht. Ik wens alle nabestaanden van Ben Tenniglo veel sterkte toe.
 13. Je hebt gelijk dat het niet op een gunstig tijdstip wordt uitgezonden. Maar als ik op dat tijdstip zit te eten,neem ik het op.
 14. Ik heb ook geen favoriete tv zender. Ik kijk eigelijk alleen naar B&A en het RTL nieuws+weer.
×
×
 • Create New...