Jump to content

Willem

User
 • Content Count

  185
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Willem

 1. Geweldig nieuws dat B&A weer doordeweeks zijn te zien ! En ook op een beter tijdstip,echt geweldig van Nickelodeon.
 2. Dat zou goed kunnen. Want twee weken geleden was er op zaterdag geen B&A,en toen begonnen ze op zondag met de plaaggeest terwijl de reis vol verrassingen nog niet was afgelopen. Nickelodeon is met dat soort dingen inderdaad erg slordig.
 3. Naar Tom Sawyer heb ik ook nog gekeken op kindernet. Leuke serie,al weet ik niet precies meer waar het over ging. Wel weet ik nog dat Tom Sawyer,vaak kattekwaad uithaalde met een vriendje.
 4. Mooi verhaal van Aad over Walibi. En wat durft hij in veel attracties,echt prachtig om te zien.
 5. Ik heb vroeger ook met veel plezier naar kindernet gekeken. Ik keek naar Wicky de Viking,Dommel,Boes,Alfred J Kwak, David de Kabouter en natuurlijk Bassie & Adriaan. Het is best jammer dat behalve B&A,al die oude kindernetseries niet meer op tv zijn te zien. Want die kinderseries van tegenwoordig vind ik echt veel te druk.
 6. Weer een mooie brief van Aad. Wat fijn voor hem dat het weer zo goed gaat. Nu maar hopen dat die ziekte niet meer terugkomt,en dat hij nog lang van z'n leven mag genieten.
 7. Ik lijk het meest op B1. Omdat ik vaak erg serieus met werk bezig kan zijn. Ook ben ik nogal rustig,en laat ik mij door niemand afleiden.
 8. Ik heb de dvd van de sleutel met de verloren aflevering nu ook. Ik vond het leuk om nieuw materiaal van B&A te zien. Er zitten ook veel grappige scenes in. Bijvoorbeeld,wanneer Bassie in het circus die glazen omstoot,en Adriaan achter hem aanrendt,staan de boeven buiten en worden dan door beide omver gelopen,erg komisch om te zien.
 9. Bij mij is behoorlijk wat sneeuw gevallen. Ik moest vanochtend rustig aan doen op de fiets naar school. Gelukkig ging dat prima,ik ben niet onderuit gegaan.
 10. Ik heb deze serie op DVD. Een erg leuke en spannende serie. Ik ben zelf wel een liefhebber van die oude Nederlandse jeugdseries. Ook leuk dat Hans Otjes,Frans Kokshoorn en Johan Sirag er in meespelen.
 11. Het lijkt mij ook onwaarschijnlijk. Want volgens mij is de Amerika serie gemaakt,toen bleek dat de Europa serie zo'n succes was. Dus kunnen die scenes in de Amerika serie volgens mij nooit op dezelfde dag zijn opgenomen.
 12. Wat een droevig bericht. Ik wens alle nabestaanden van Ben Tenniglo veel sterkte toe.
 13. Je hebt gelijk dat het niet op een gunstig tijdstip wordt uitgezonden. Maar als ik op dat tijdstip zit te eten,neem ik het op.
 14. Ik heb ook geen favoriete tv zender. Ik kijk eigelijk alleen naar B&A en het RTL nieuws+weer.
 15. Het blijft natuurlijk jammer dat B&A niet meer dagelijks zijn te zien op Nickelodeon. Maar toch ben ik best tevreden met 4 afleveringen in de week. Heb je wat om naar uit te kijken in het weekend.
 16. Ik heb ook op de Kroon gestemd. Vooral de inbraak,en wanneer B&A voor de eerste keer naar het kasteel van de boeven gaan. (daar zat ik vroeger echt op het puntje van m'n stoel)
 17. Ik heb ook gestemd op Europa. Je leert veel van de cultuur van de Europese landen, en door de taalliedjes leer je de taal die er gesproken wordt. En in de Denemarken aflevering,leer je ook nog wat geschiedenis, door het liedje Erik de Viking.
 18. Ik begrijp jouw irritaties. Maar als een topic je niet interesseert, lees het dan gewoon niet ! Op dit forum vind ik het juist zo mooi, dat je uit de topics kunt kiezen, wat je interessant vindt om te lezen,en wat niet. En bederf je ook het plezier wat iemand in een topic heeft niet.
 19. Voor mij is de minste serie nog steeds de Reis Vol Verrassingen. Omdat er weinig in gebeurd,B&A zijn nergens naar op zoek,en zien de boeven steeds niet. En daarom vind ik deze serie het minst.
 20. Ja,dat was mij ook opgevallen. Leuk om dat oude muziekje van Klaris weer even te horen.
 21. Ik ben het helemaal met jullie eens Ik vind ook de oude afleveringen van Samson het leukst. Maar dat komt vooral omdat ik met de afleveringen waar An Petersen in speelt,ben opgeroeid. En dat is eigelijk de voornaamste reden dat ik die nieuwe typetjes niet zo leuk vind. En wat jullie ook al schreven,vind ik Van Leemhuyzen en Frieda Kroket ook vrij overdreven drukke typetjes. Maar verder is Samson en Gert een leuke serie om naar te kijken.
 22. Ik ken het feest carnaval eigelijk niet. Hier in het noorden wordt er weinig aandacht aan besteedt. Dus kan ik er niet over oordelen of het een leuk feest is.
 23. Ik kies voor Adriaan.Omdat hij toch de slimste van hun beide is. En hij zorgt voor Bassie (en is daar niet te beroerd voor)Bijvoorbeeld, hij doet boodschappen,hij kookt,hij wast af.Hij zorgt er voor dat het Bassie aan niks ontbreekt.En daarom vind ik Adriaan de leukste.
 24. Willem

  Internetprovider

  Wij hebben @home van kabelbedrijf Essent. En daar ben ik zeer tevreden over.
×
×
 • Create New...