Jump to content

kas

User
 • Content Count

  991
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kas

 1. 1. Een sprinkhaan is een insect. 2. Insecten leven over de hele wereld. 3. Ook in China. 4. In China wonen Chinezen. 5. Veel Chinezen werken in een fabriek. 6. In een fabriek kunnen schoenen gemaakt worden. 7. Er zijn veel verschillende soorten schoenen. 8. Bijvoorbeeld sportschoenen. 9. Sportschoenen draag je bij een sport. 10. Bowlen is een sport. 11. Bij bowlen gebruik je een bowlingbal. 12. Een kokosnoot is ongeveer net zo groot als een bowlingbal. Van Volkskrant naar Markeerstift in 6 stappen.
 2. kas

  [NL] Flodder

  Praat en discusseer hier over de films en de TV-serie van Flodder, de meest asociale familie in Nederland. Wat vinden jullie er nou eigenlijk van? Welke film en/of aflevering vinden het jullie het leukst? En de uitspraken.... genoeg om over te discusseren in ieder geval. Ik vind het in iedergeval top, zowel de serie als de films.
 3. aflevering 24 van gtst ontbreekt alleen op de boxen van mensen die de box bij rtl-shop besteld hebben. ik heb hem bij bol.com besteld en daar doet die aflevering het gewoon. ik heb de box nu binnen, en ik vind het erg leuk om al die oude afleveringen weer terug te zien. nu hopen dat de andere seizoenen volgen.
 4. Je kan hem al reserveren op bol.com, de prijs is daar al met 20 euro gedaald (van 99,99 naar 79,99 euro).
 5. Ik drum, om precies te zijn sinds april. Ik heb een digitale Roland TD-3.
 6. Ik heb ook op oneens gestemd. Alle series zijn verschillend. Af en toe zit er misschien een liedje, een grapje of iets anders in een serie dat hetzelfde is of sterk lijkt op een liedje, een grapje of iets anders van een eerdere serie. Maar ik vind de diamant en de kroon té verschillend om bij deze poll op eens te kunnen stemmen.
 7. SCHOP!! In Vaticaanstad, dat is een heel klein landje midden in Rome, woont de paus. Zijn naam is Paus Benedictus XVI. Volgens de Katholieken is de paus het hoofd van het katholieke geloof, maar dat staat nergens in de Bijbel. Verslaggever Pietje Puk ging eens naar de paus toe. "Tsja..." zegt de paus, "daar zeg je me wat... Ik heb het ook nergens in de Bijbel zien staan, maar ik heb wel ergens een vel papier waar op staat dat ik het hoofd van het katholieke geloof ben." Pietje Puk ging weer terug naar Nederland, waar het interview op tv kwam. Volgende: Personage: Guus Meeuwis Plaats: De za
 8. Ik heb ook op oneens gestemd, precies om dezelfde reden. Ik had wel willen zien hoe B&A gereageerd zouden hebben als ze erachter waren gekomen.
 9. Je bedoelt zeker Rixt Leddy. Ik ga vanavond ook zeker kijken!!!
×
×
 • Create New...