Jump to content

MelK

User
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

About MelK

 • Rank
  Pong
 • Birthday 01/01/1970

Profiel

 • Locatie
  Rotterdam

Profile Fields

 • Interesses
  Lezen, judo
 1. Ja, ik zie het al helemaal voor me: *japie* : Ga die bank naar binnen. *B100* : Komt in orde, baas. *b2* : Wat seggie? *B100*: Ik heb het tegen de baas. *japie* : Ja figuur, hij heeft het tegen mij. *b2* : Oh, zeg dat dan. *B100* : Ik heb ook altijd pech. Geweldig gewoon.
 2. We weten allemaal dat er vaste boeventrio's zijn bij B&A. Maar welke 3 boeven lijken jullie nou leuk om eens samen te zien. In dit topic kun je jouw 'droomtrio' neerzetten, maar zet er graag ook bij waarom juist die 3. Bijvoorbeeld: *baron* , *harry* en *b2* , want als *harry* dan een boem laat ontploffen en de *baron* wordt boos op *harry* , zou *b2* niet weten waarover het ging. Of: het zou leuk zijn als *b2* en *harry* samen achter *bas* en *adriaan* aangingen.
 3. Is goed, maar moet hij dan onder De Series of onder General Chat van B&A?
 4. Ik vind het maar goed dat ze dat doen. Altijd dezelfde volgorde wordt zo voorspelbaar. Nu heb je weer van: "er is een andere serie, dat moet ik zien." En ik vind het leuk omdat De Kroon mijn favoriete serie is en de Plaaggeest mijn minst favoriete serie is.
 5. He ja, zou iemand dat kunnen doen: een topic maken over wat een leuke boeven combinatie geweest zou KUNNEN zijn. Of bestaat zoiets al? Zo ja: ik heb het niet gevonden. Zo nee: kan iemand zo'n topic openen?
 6. Ik zou graag hebben meegespeeld in de Huilende Professor, want dat lijkt me echt spqannend: Bassie zoeken in een ondergrondse grot met ontelbare gangen. Of samen met de boeven de kroon stelen in De Verdwenen Kroon. Dat lijkt me gewoon erg lauw.
 7. Bedankt voor het antwoord. Dit heb ik nooit geweten.
 8. Ja, ik krijg ook steeds meer de drang om nog en paar dvd's te kopen.
 9. Ik vind De Huilende Professor het spannendst, want dat is net zo'n James Bond film. Ook heel spannend zijn de ondergrondse schuilplaats, de ontvoering van Bassie, hoe Adriaan Bassie gaat redden en de ontknoping (de verwisseling en we komen erachter wie die 'vriend' is).
 10. Sorry hoor, maar die 3 hebben nooit met elkaar samengewerkt. Bedoel je *baron* , *harry* en *B100* of bedoel je *baron* , *japie* en *b2* .
 11. Dus dan zijn dit weekend de eerste 3 afleveringen van De Huilende Professor geweest?! Ik was er dit weekend namelijk niet, dus dan heb ik de eerste 3 afleveringen van mijn lievelingsserie gemist.
 12. Voor mij is Paul van Gorcum echt de beste acteur. Gewoon om hoe hij speelt. Geniaal gewoon. En hoe hij al die verschillende personages brengt!
 13. Ik stem op de Plaaggeest, omdat ik gewoon de Plaaggeest niet leuk vind en er is geen echt 'einde'. Hiermee bedoel ik dat *bas* en *adriaan* er nooit achter zijn gekomen wie de *plaag* nou eigenlijk was.
×
×
 • Create New...