Jump to content

Melki

User
 • Content Count

  304
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Melki

 1. Ik heb m'n Bassie en Adriaan collectie weer even uit het stof gehaald na de opening van de tentoonstelling en tot m'n verbazing was ik de dvd kwijt met de originele uitgezonden afleveringen van Het Geheim van de Schatkaart. Heeft iemand deze uitgezonden afleveringen nog op een schijfje liggen?
 2. Melki

  Bassie & Adriaan #8

  Zeker wel een flinke tijd geleden dat ik heb gereageerd, maar ik lees nog steeds actief mee! Ik zit te twijfelen om 8 juli een bezoekje te brengen aan de opening van de tentoonstelling.. zijn er meer mensen hier die naar de opening gaan?
 3. Melki

  Bassie & Adriaan #6

  Een betere kijk op het uiterlijk van de set en de DVD-cover van Winterpret! Ik vind de caravan en auto er toch meer uit zien als iets wat een kind van 11 zelf in elkaar heeft geknutseld tijdens knutselen..
 4. Melki

  Bassie & Adriaan #5

  Hier is in ieder geval de dvd cover van 'Winterpret' te bewonderen in het klein..
 5. Melki

  Bassie & Adriaan #5

  En wat staat er op de dvd 'Winterpret met Bassie & Adriaan'? Lange tijd geleden trouwens
 6. Pff, €15.000,- is het hoogste bod. €5.000,- per band! Je zou het er maar voor over hebben, maar mij niet gezien.
 7. Regelmatig game ik en anders ben ik wel weer video's aan het bewerken voor de lol. Dit is er een van. https://www.youtube.com/watch?v=8DZTghuZHOk&list=UULeY0qQjhxFH4LzzwY7j-eA
 8. Off-topic: Ik bekijk regelmatig de video's van het Youtubekanaal "StukTV" en wat ik nu hoor vanaf 2:19.. - Deemster's Dreigende Dubs!
 9. http://www.dumpert.nl/mediabase/6615988/deb0a6f9/nieuwe_intro_bassie_en_adriaan.html Hahahah
 10. Watch Dogs! Gaat helaas wel een klein beetje tegen mijn verwachtingen in, want had er iets meer van verwacht, maar toch een vette game!
 11. Hier is mijn knipsel! Succes. Raad Het Nummer.mp3
 12. Zouden er mensen zijn die uberhaupt rond rijden door het land daarmee?
 13. Within Temptation ft. Howard Jones - Dangerous?
 14. *wachtende op een nieuwe nummertje van Ross*
 15. Zondag kwam From Russia with Love op tv, gisteren Goldfinger en zojuist een half uurtje geleden is Thunderball afgelopen.
 16. Voor degene die de eerste 16 Bondfilms nog willen bekijken: RTL 7 tovert zichzelf deze hele maand mei om tot RTL 007. Van 3 tot en met 31 mei zenden ze "Dr. No" tot en met "Licence to Kill" uit. Eigenlijk zou ik dit gisteren moeten posten, omdat gisteren Dr. No werd uitgezonden, maar goed .
 17. Thanks! En inderdaad, dat was ik nog vergeten te doen
 18. Uit verveling heb ik zelf een eigen intro en outro gemaakt voor de afleveringen van Het Geheim van de Sleutel. Oorspronkelijk heet aflevering 4 van het Geheim van de Sleutel "Een luie vakantie", maar ik heb besloten om een eigen afleveringnaam te verzinnen. Alles is anders dan normaal (ander lettertype, andere afleveringmontage en andere intro/outromuziek). Veel kijkplezier https://www.youtube.com/watch?v=A8my0ANaRO4&feature=youtu.be
 19. Ondertussen een maand later en nog steeds staat er niks op Adriaan Homepage over de vondsten.. Zucht.
 20. Klopt, ik heb Aad een mailtje gestuurd, maar hij heeft niet gereageerd
 21. Een mailtje naar Aad, over Song of Portugal, is verstuurd! Nu nog hopen dat het op zijn site komt te staan (vast wel) .
×