Jump to content

Keetie

User
 • Content Count

  2,548
 • Joined

 • Last visited

About Keetie

 • Rank
  Frogger

Profiel

 • Geslacht
  Zeg ik niet
 • Console
  bbc

Profile Fields

 • Interesses
  oude computers en software

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Keetie

  Galgje #13

  Elixer
 2. Onze zoon heeft de Matrix ook een aantal malen bekeken. Hij vond het geen goede film, wel een intrigerende film.
 3. Dat is de vraag dus: Heb je wel eens een film meer dan 1 keer gezien? Ik wel. Zoals bv de 'meidenflm' The Hours waar ik niets van begreep toen ik hem de eerste keer zag. En dan Finding Forrester met Sean Connery die een schrijver speelt. Hij begeleidt een leerling die aankomende schrijverstalenten bezit.
 4. Keetie

  Ik heb ook een ticker!

  Het is een computerprogramma wat ik op mijn laptop heb geïnstalleerd.
 5. Keetie

  Ik heb ook een ticker!

  Ik heb ook een ticker! Dat berichtje verstuurde ik naar mijn zoon via de ticker. Mijn man heeft nl een ticker geschreven waarmee de nl nieuwsberichten gelezen kunnen worden middels een balk onderaan het beeldscherm, maar er kunnen ook mails mee verstuurd worden naar iedereen in de groep of individueel. Hij en mijn man wisselden al diverse informaties uit en nu kan ik ook meedoen! Maken nog meer retroforumleden gebruik van een ticker?
 6. Keetie

  Galgje #13

  Een C
 7. Keetie

  Knippen

  Natuurlijk niet! We leven in 2019 en de kranten dateren ook van 2019. Niets retro. Hoe lees jij de krant dan, of lees je geen kranten soms? :)
 8. Keetie

  Knippen

  Mijn eerste knipsel was een breipatroon van een babyjurkje, gebreid met angorawol. Het straalde de bladzijde af. Inmiddels had ik meer verzameld, maar ben er mee gestopt. Nu straalt het niet meer...
 9. Keetie

  Philips P2000T

  Mooi, ik zet de uitleg voor MAC op mijn tekstadventures site waar ook de door jou gezochte p2000 tekstadventures staan. http://www.nostalgia8.org/bbc.htm Speel ze!
 10. Keetie

  Knippen

  Knip jij wel eens iets (artikel, strip, weetjes) uit de krant? Nadat mijn man las over het verschijnen van een nieuw Suske en Wiske album´, dat eerst in stripvorm zou verschijnen in de krant, knipt hij dagelijks de strip uit en legt hem keurig in een map. Wordt er nog wel eens geknipt uit bladen of kranten? Wat knip jij uit?
 11. Keetie

  Kent iemand dit spel: Think-a-dot?

  Dat is een mooie url, ziet het spel er inderdaad van binnen uit als de tekening hierboven. Inmiddels is het spel al tijden klaar en ik was helemaal vergeten dat ik er een kletspraatje over wilde houden. Komt mooi uit, heb ik weer een onderwerp. Bedankt Ross voor het vinden, ook namens mijn expert.
 12. Keetie

  [AUS] Heartbreak High

  Een herinnerings-schopje Mijn man vroeg gisteren aan mij of ik nog iemand van deze serie Heartbreak High herkende - ja, ik heb ook gekeken destijds - en hij stuurde mij een url: https://www.youtube.com/watch?v=m7Gy-7r5eo0 Op een paar na herkende ik ze. En de opvolgende video van toen en nu is ook leuk. https://youtu.be/a_u5EhC3bmA Toch nog eens een keertje gaan kijken, hij is destijds opgenomwn.
 13. Keetie

  Speciale verkeersborden

  Mocht Sint een nieuw pak willen kopen Hoeft hij niet zo ver te lopen. Keetie de Kater dicht tot later.
 14. Keetie

  Philips P2000T

  In de Wiki hebben ze het over de P2000T als Viditel terminal, daarom denk ik - ok, ik heb gezocht... - dat dit model niets met de P2000 Philips computers te maken heeft, maar wel met het nieuwe P2000 alarmsysteem. Daar wordt de BBT 01 namelijk wel genoemd!
 15. Keetie

  Philips P2000T

  In de Wiki staat iets over Viditel: https://nl.wikipedia.org/wiki/Viditel
×