Jump to content

lolbroek

User
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

About lolbroek

 • Rank
  Breakout
 • Birthday 04/19/1997

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Nederland
 • Console
  HP

Profile Fields

 • Interesses
  Bassie en Adriaan(Circus ,Specials etc)

Recent Profile Visitors

652 profile views
 1. Hallo Maarten,

  Klopt het dat jij een account heb op de tvenradiodb.nl? Graag zou ik in contact willen komen om eventueel dingen te ruilen.

  Groetjes

 2. lolbroek

  Bassie & Adriaan #10

  Nou dat klopt niet helemaal. Ga de Penta versie maar eens bekijken van de Huilende Professor. Veel scènes zijn bij latere uitgaven geschrapt maar zaten dus wel in de originele versie. Als ze de eerste uitgave hanteren is de kans groot dat ze wel verschijnen.
 3. lolbroek

  [BE] Samson en Gert

  Even een belangrijke mededeling.
 4. lolbroek

  De archieven van de televisie #2

  Om even terug te komen op het archief van de heer Joop van den Ende. Wat ik dus dacht is dat hij alles netjes in een grote kluis bewaard, maar daar klopt dus niks van. De bewuste Adele Bloemendaal in Casablanca VHS kwam ik laatst tegen op Marktplaats. Helaas was de band al verkocht en kreeg de adverteerder een crash op zijn pc waardoor hij geen dvd met kopie kon sturen. Wel heb ik een screenshot gekregen. Misschien dat iemand op dit forum de vhs heeft overgenomen?
 5. lolbroek

  De archieven van de televisie #2

  Door het lezen van Adele (uit het leven van Adele Bloemendaal) kwam ik op het volgende weetje. De theatershow Adele in Casablanca is door Joop van den Ende destijds opgenomen voor tv maar nooit uitgezonden vanwege verschillende redenen. Nu vraag ik mij af, hoe zou het archief van onze grootste mediamagnaat er nu uitzien.
 6. lolbroek

  DVD releases waar jij op zit te wachten

  Deze series mogen van mij op dvd verschijnen: Zonder Ernst Pipo en de Waterlanders Pipo op Bizarra Andre van Duin revue's uit de jaren 70 maar dat zal er wel niet van komen. Misschien iets om door Source1Media op te pakken zij brengen vaker oude series uit.
 7. lolbroek

  Pommetje Horlepiep(1976/1979)

  Wat gaaf om te zien. Nooit geweten dat er meerdere intro's hebben bestaan. Fijn dat je dit met ons deelt mcmurdyy
 8. lolbroek

  Pommetje Horlepiep(1976/1979)

  De quote geeft de titel aan van de aflevering 29-10-1976 1. Pommetje zoekt een baantje
 9. lolbroek

  Pommetje Horlepiep(1976/1979)

  Ik ben benieuwd,de uitzendingen van Pommetje duurden meestal 25 tot 26 min. dus dan heb je nog 30 min overig materiaal.
 10. lolbroek

  Pommetje Horlepiep(1976/1979)

  Nu je het zegt, dat was mij nog niet opgevallen van de eerste uitzending.
 11. lolbroek

  Pommetje Horlepiep(1976/1979)

  ik heb hier een link naar de eerste uitzending http://zoeken.beeldengeluid.nl/internet/index.aspx?chapterid=1164&filterid=974&contentid=7&searchID=3101719&columnorderid=-1&orderby=1&itemsOnPage=10&defsortcol=12&defsortby=2&pvname=personen&pis=expressies;selecties&startrow=2&resultitemid=12&nrofresults=66&verityID=/10503/10503/10503/11791@expressies Zelf zou ik graag de laatste eens zien http://zoeken.beeldengeluid.nl/internet/index.aspx?chapterid=1164&filterid=974&contentid=7&searchID=3101725&columnorderid=-1&orderby=1&itemsOnPage=10&defsortcol=12&defsortby=2&pvname=personen&pis=expressies;selecties&startrow=3&resultitemid=26&nrofresults=66&verityID=/10503/10503/10503/11793@expressies
 12. lolbroek

  Pommetje Horlepiep(1976/1979)

  De eerste uitzending is nog wel compleet bewaard bij Beeld en Geluid. Sommige uitzendingen staan nog op BCN banden, en zijn dus nog niet digitaal.
 13. lolbroek

  Pommetje Horlepiep(1976/1979)

  De info is aangepast. Ik zelf vind het zonde dat ze niet alle uitzendingen die nog bestaan in de archieven op dvd zijn gezet.
 14. lolbroek

  Pommetje Horlepiep(1976/1979)

  Wie kent Pommetje Horlepiep nog?? Na 20 jaar lang Swiebertje gespeeld te hebben hield Joop Doderer ermee op. Voor schrijver John Uit den Bogaard was dat de gelegenheid om een nieuwe kinderheld te introduceren: Pommetje Horlepiep, een vrolijke jongeman die niet tegen onrecht kan. Pommetje heeft een grote mond en een klein hartje, en heeft net een baan gevonden als huisknecht bij de baron. Pommetje en de baron, die al snel de bijnaam Baldi krijgt, kunnen het goed met elkaar vinden. Samen met huishoudster Hanna is Pommetje verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het kasteel. Zijn beste vrienden zijn Gijs Kwast en herbergier Moppie Leutermans. De baron is goed bevriend met de kapiteinsvrouw Ieke Maris-van der Velde. In de allerlaatste aflevering verloofd haar dienstbode Aagje zich met Pommetje. Van de 39 afleveringen staan er nu 12 op dvd. Een stuk of 10 van de afleveringen die nog niet op dvd staan zijn bij Beeld en Geluid in de archieven. Enkele voorbeelden zijn de eerste en laatste aflevering. De bekende songtekst van de eindtune Pom, pom, porompompompom, Pommetje Horlepiep Pom, pom, porompompompom, Pommetje Horlepiep Ze vragen me wel eens Of ik me soms niet schaam Dan zeg ik waarom zou ik nou Het is een mooie naam Hombertus Horlepiep, zo heet ik officieel Dat is beter dan Jan Jansen Want zo heten er zo veel Pom, pom, porompompompom, Pommetje Horlepiep Pom, pom, porompompompom, Pommetje Horlepiep de rolverdeling uit de serie: Pommetje Horlepiep - Bram Biesterveld Baron Theobald "Baldi" Roos van Leeuwenborgh - Henk Molenberg Ieke Maris-van der Velde - Sylvia de Leur Hanna - Teddy Schaank Moppie Leutermans - Paul Meyer Veldwachter Geitebrei - Bert van der Linden Aagje Hobbes - Johanneke van Kooten Baron Sebastiaan Roos van Leeuwenborgh - Ton Lensink Gijs Kwast - John Leddy Seye Kientjes - Guus Hoes Moeder Maaike - Caroline Stoeltie
 15. lolbroek

  Retro Televisiebeelden gezocht!

  Ik heb hier 1 Zo vader zo zoon uitzending met Ferry Somogi
×