Jump to content

lolbroek

User
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

About lolbroek

 • Rank
  Breakout
 • Birthday 04/19/1997

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Nederland
 • Console
  HP

Profile Fields

 • Interesses
  Bassie en Adriaan(Circus ,Specials etc)

Recent Profile Visitors

893 profile views
 1. Hallo Maarten,

  Klopt het dat jij een account heb op de tvenradiodb.nl? Graag zou ik in contact willen komen om eventueel dingen te ruilen.

  Groetjes

 2. Nou dat klopt niet helemaal. Ga de Penta versie maar eens bekijken van de Huilende Professor. Veel scènes zijn bij latere uitgaven geschrapt maar zaten dus wel in de originele versie. Als ze de eerste uitgave hanteren is de kans groot dat ze wel verschijnen.
 3. Even een belangrijke mededeling.
 4. Om even terug te komen op het archief van de heer Joop van den Ende. Wat ik dus dacht is dat hij alles netjes in een grote kluis bewaard, maar daar klopt dus niks van. De bewuste Adele Bloemendaal in Casablanca VHS kwam ik laatst tegen op Marktplaats. Helaas was de band al verkocht en kreeg de adverteerder een crash op zijn pc waardoor hij geen dvd met kopie kon sturen. Wel heb ik een screenshot gekregen. Misschien dat iemand op dit forum de vhs heeft overgenomen?
 5. Door het lezen van Adele (uit het leven van Adele Bloemendaal) kwam ik op het volgende weetje. De theatershow Adele in Casablanca is door Joop van den Ende destijds opgenomen voor tv maar nooit uitgezonden vanwege verschillende redenen. Nu vraag ik mij af, hoe zou het archief van onze grootste mediamagnaat er nu uitzien.
 6. Deze series mogen van mij op dvd verschijnen: Zonder Ernst Pipo en de Waterlanders Pipo op Bizarra Andre van Duin revue's uit de jaren 70 maar dat zal er wel niet van komen. Misschien iets om door Source1Media op te pakken zij brengen vaker oude series uit.
 7. Wat gaaf om te zien. Nooit geweten dat er meerdere intro's hebben bestaan. Fijn dat je dit met ons deelt mcmurdyy
 8. De quote geeft de titel aan van de aflevering 29-10-1976 1. Pommetje zoekt een baantje
 9. Ik ben benieuwd,de uitzendingen van Pommetje duurden meestal 25 tot 26 min. dus dan heb je nog 30 min overig materiaal.
 10. Nu je het zegt, dat was mij nog niet opgevallen van de eerste uitzending.
 11. ik heb hier een link naar de eerste uitzending http://zoeken.beeldengeluid.nl/internet/index.aspx?chapterid=1164&filterid=974&contentid=7&searchID=3101719&columnorderid=-1&orderby=1&itemsOnPage=10&defsortcol=12&defsortby=2&pvname=personen&pis=expressies;selecties&startrow=2&resultitemid=12&nrofresults=66&verityID=/10503/10503/10503/11791@expressies Zelf zou ik graag de laatste eens zien http://zoeken.beeldengeluid.nl/internet/index.aspx?chapterid=1164&filterid=974&contentid=7&searchID=3101725&columnorderid=-1&orde
 12. De eerste uitzending is nog wel compleet bewaard bij Beeld en Geluid. Sommige uitzendingen staan nog op BCN banden, en zijn dus nog niet digitaal.
 13. De info is aangepast. Ik zelf vind het zonde dat ze niet alle uitzendingen die nog bestaan in de archieven op dvd zijn gezet.
 14. Wie kent Pommetje Horlepiep nog?? Na 20 jaar lang Swiebertje gespeeld te hebben hield Joop Doderer ermee op. Voor schrijver John Uit den Bogaard was dat de gelegenheid om een nieuwe kinderheld te introduceren: Pommetje Horlepiep, een vrolijke jongeman die niet tegen onrecht kan. Pommetje heeft een grote mond en een klein hartje, en heeft net een baan gevonden als huisknecht bij de baron. Pommetje en de baron, die al snel de bijnaam Baldi krijgt, kunnen het goed met elkaar vinden. Samen met huishoudster Hanna is Pommetje verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het kastee
 15. Ik heb hier 1 Zo vader zo zoon uitzending met Ferry Somogi
×
×
 • Create New...