Jump to content

OttoRTV

User
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

About OttoRTV

 • Rank
  Breakout
 • Birthday 11/30/1980

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Locatie
  Array
 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

630 profile views
 1. En mijn filmpie van Patricia en Yvonne Paay (in zwartwit)
 2. De eerste lichting is Made in USA. Daarna kwam Made in Austria In volgorde: 1e generatie herkenbaar aan de schuine boogjes op het cassette etiket 2e generatie herkenbaar aan de schuive V van VCR 3e generatie vcr zonder schuine tekstopdruk 4e en laatste generatie herkenbaar aan de kartonnen schuifdozen
 3. Wat is er zo bijzonder aan die Penta banden? Ik heb er een aantal maar zo interessant vind ik het niet.
 4. Nee Panasonic, maar de Blaupunkt is identiek. De TBC's die erin zitten zijn matig. Leuk voor vhs-jes maar zodra je er andere dingen mee gaat doen kom je echt te kort. Daarom gebruik ik ook losse tbc's van G2 en For.A want het mixertje zelf stelt niet veel voor. De titelmaker al even min Ik heb nu de Sony SEG 2250 aangesloten staan, maar daar zitten geen tbc's in, En als je gaat schakelen tussen de ingangsbronnen gaat het beeld rollen. Daarom hangen ze er los aan, dan kun je naar hartenlust schakelen.. alle kanalen staan synchroon
 5. Die is ooit eens her-uitgezonden begin 80er jaren en staat niet op de DVD box. En heb ik in goede kwaliteit op Betamax Wat ik heb van dat genre: - Van Oekels Discohoek 3 uitzendingen zijn hier sowieso aanwezig, compleet. - Barend is weer bezig de eerste 2 delen van 4 (Barend Servet) - Harry Touw - Bakken aan de Bar, veel leuker zonder die teksten van Wim T. Schippers Harry Touw speelde als Otto Kolkvet in de serie Barend is weer bezig de kwade wasserij eigenaar. Inmiddels heb ik weer 200 VCR banden afgetakeld alsmede een slordige 50 betamaxjes, Dus er kan weer gezapt worden, wie weet wat daar allemaal tussen zit
 6. Fred hachee shows heb ik er een paar van, Net als van oekels discohoek en de barend servet shows. Ik zal de banden eens uit de kast vissen binnenkort, en ze online zetten.
 7. Betamax te zacht? Hm, daar heb ik nou nooit last van. Welke machine gebruik je daar voor? Zelf heb ik een sl-hf150 En daar zit gewoon 2x tulp uit op. De audio loopt bij.normale betamax tapes maar tot 10khz, Waardor het wat doffig klinkt, maar te zacht herken ik niet. Ik denk dat het verschil zit in het feit dat ik een videomixer gebruik waar alles in zit. Zowel audio als video en een tbc. Je kunt er alles op regelen. Videoniveau, audio.
 8. Jordy, Effe tussendoor.. Kom je 17 mei ook naar wijkcentrum de Stolp, Rijnstraat 497 's-Hertogenbosch? Moet voor jou een thuiswedstrijd zijn haha. We (oa ik) geven daar ieder heel uur een videopresentatie van alle systemen die er sinds 1968 op de markt zijn geweest. Machines, camera's folders.. Je kunt het zo gek niet bedenken. Kijk maar even. Aanvang 11:00u
 9. Even simpel uitgelegd: Breedband limiters hebben de nare eigenschap dat als je bijvoorbeeld een baspartij of veel hoog in je geluid hebt zitten het hele audiospectrum in elkaar duikt of dat het geluid gaat pompen / alles even hard gaat klinken.. Muziek, spraak, applaus etc. Heul irritant als je het mij vraagt. (mompelt iets over hedendaagse tv wat ook zo klinkt) Beter is, een processor te gebruiken die je in meerdere banden kunt verdelen als je dan toch van mening bent er 1 nodig te hebben. Bijvoorbeeld een Ultramizer 1400p (2 banden) Of een DSP9024 (6 banden) Voordeel is dat je het geluid in aparte banden kunt verdelen en onafhankelijk van elkaar kunt bewerken. (Audioprocessing is een ander verhaal) De genoemde types zijn betaalbare dozen die je nog regelmatig in de 2ehands scene voorbij ziet komen. Persoonlijk gebruik ik helemaal niks als het om video-edit werk gaat. Gewoon ouderwets meters kijken, maar dat is mijn persoonlijke opvatting Ze zitten er niet voor niks op en zo hou je het geluid neutraal.
 10. De Behringer staat toch niet aangesloten hoop ik
 11. Klopt. Mijn excuus. Cartoon network, ik wordt ook al weer bijna 34, ouderdom hé haha Cow & Chicken was NL ondertiteld. Nederlands gesproken heb ik nooit gezien. Maar sowieso animatie is altijd -1 En Lucky luke heeft nou eenmaal de stem van gerard, heb je de nieuwe wel eens gezien? een regelrechte verschrikking. Net als dat vreselijke icarly wat ik wel eens tegenkom tijdens het zappen. Echt ronduit slecht. Maar misschien is dat een generatiekloof (of gewoon een verschil van mening)
 12. Ik vond er geen reet aan.. Achja, ieder zn ding hé Kindernet heb ik vanaf de start meegemaakt. Toen was het nog leuk en zag je Lucky Luke(niet die moderne animatiezooi) Kuifje en aanverwanten. Maar dat was na verloop van tijd ook over. Nickelodeon was in het begin ook leuk met oa B&A Toen ze met die Dexter en Cow & Chicken rommel begonnen ben ik definitief afgehaakt. Als je kijkt wat ze nu uitzenden.. Wat een crap! Allemaal nagesynchroniseerde troep uit Amerika. Is er dan echt helemaal niets uit eigen land wat interessant is?? Gemiste kans vind ik.
 13. Ja wat moet ik er van zeggen.. Ik vond het altijd een "erg flauw" tv programma
 14. Niet té nat. En trouwens... alcohol vervliegt weer. Isopropyl alcohol kun je hier het beste voor gebruiken. En het is in spuitbussen te krijgen, ideaal voor dit soort schoonmaak klusjes.
 15. Stalen asjes met daaromheen (vaak) plastic bandgeleiders.. En die weer schoonmaken met wasbenzine? Als je pech hebt lossen ze gewoon op. Doe dat maar niet. Gewoon wat alcohol op een doekje werkt het beste. Daarna droogwrijven. Als je de moertjes los kunt krijgen, de asjes voorzien van een minuscuul likje vaseline. Busje weer terug om de as en je kunt weer jaren vooruit.
×