Ga naar inhoud

De Beste FPS: Ronde 1.3


  

4 leden hebben gestemd

  1. 1. Welk spel geniet jouw voorkeur?

    • Bioshock 2
      1
    • F.E.A.R.
      3


Aanbevolen berichten

De Beste FPS: Ronde 1.3

Bioshock 2 (2010)

Het spel speelt zich af tien jaar na Bioshock. In verschillende steden over de gehele wereld vinden talloze ontvoeringen plaats, het gaat hier steeds om jonge meisjes. Deze worden ontvoerd door de Big Sister, welke Rapture nu in macht heeft. In Rapture controleert zij een nieuwe lading Big Daddies en Splicers, maar ze controleert niet iedereen. Jij, de oudste Big Daddy, wil haar stoppen.

vs.

F.E.A.R. (2005)

Een man genaamd Paxton Fettel neemt het commando over van een bataljon telepatisch gecontroleerde supersoldaten zodat hij de controle heeft over de Armacham Technology Corporation. Dan komt het F.E.A.R. team in actie. Jouw doel: Paxton Fettel elimineren. Tijdens deze missie krijg je last van hallucinaties en ontdek je dat niet alles is wat het lijkt.

Welk spel geniet jouw voorkeur?

Link naar bericht
Delen op andere sites

Moeilijk, maar ik ga voor F.E.A.R.

Mede omdat Bioshock 1 heel vernieuwend was en 2 eigenlijk niet. Beetje meer van hetzelfde + het falende multiplayer (veel lag, lange wachttijden, mensen die DLC kochten voortrekken, oneerlijk moeilijke partijen door beginners en "pro's" in games te matchen).

F.E.A.R. is eigenlijk gewoon op alle punten een fantastische shooter.

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 1 month later...
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...