Ga naar inhoud

T4600C

Users
  • Aantal items

    555
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door T4600C

  1. Thank you very much for your info and these photos Step. May I use some of the photos and newspaper exerts in a YouTube video where I play my disks? Have you had your disks digitized? There could be really interesting material on them, a real treasure.
  2. Hulde voor je onderzoek spiny. Ik denk ook dat het van te voren was uitgeschreven, maar de vrouw zegt wel op de 2de plaat dat ze was te vergeten te parten over kerstmis en iedereen de groeten te doen. Misschien klinkt de stem ook zo door de zenuwen. Het is jammer dat op beide platen kant B de turmac advertentie heeft, en laat dat juist de kant zijn die minder last heeft van oxidatie. Helaas dus de helft minder persoonlijke opnamens dan ik had verwacht. Nog steeds wel leuk zo'n oude reclame, maar waarschijnlijk op dove oren gevallen bij de geadres
  3. Dank! dus ergens in de jaren 30. Tamelijk oude opnames dus, gemaakt in een opnamen cabine bij de Bijenkorf. Bijzonder! Er zit veel gekraag in de opnamens maar het opnamenvolume was wel goed geregeld, erg luid met minimale overstuur. Die plaat die je mij liet digitaliseren was veel doffer en minder luid boven de achtergrond ruis hé Spiny Norman. Weet niet of dat door de opnamen locatie kwam, of te vaal afgespeeld. Hier de opnamen, was lastig te ontcijferen wel. Wat zegt ze denk je? Aluminium Voice Record 1 Side 1.mp3 Aluminium Voice Record 2 S
  4. Ik heb hier twee aluminium platen die lijken te zijn opgenomen bij de bijenkorf. Lijken ooit te zijn verzonden naar Australië. Heeft iemand een idee wanneer deze zouden kunnen zijn opgenomen?
  5. De films waren ontwikkeld en gescand bij https://super8.nl/
  6. Ik heb een aantal prachtige Super 8 camera's, ben helemaal weg van motion picture film. Dit jaar was ik bij een evenement in Berlijn waarnaar ik mijn Canon Electronic Auto Zoom 1014 mee had genomen met 4 Super 8 cassettes. Het idee was om Super 8 samen te voegen met virtuele realiteit beelden van dezelfde gemeenschap. Volgens mij is dat aardig gelukt, samen met wat digitale beelden en Mamiya 645 fototoestel. De film stocks voor super 8 waren Vision3 50D en 500t, fototoestel had Portra/Cinestill 800 pushed naar 1600.
  7. Iets minder dan anderhalf miljoen zou ik trouwens ook wel accepteren
  8. Mijn banden zal ik waarschijnlijk niet kunnen veilen want er staat denk ik materiaal op van nieuws kanalen en dus niet in publiek domein.
  9. Interne NASA opnamen van de de inkomende TV signalen ontvangen van volg-stationen. Geen telemetrie en geen Pre-NTSC conversie SlowScanTelevision. Opnamen van vóór verzending via kabel/satelliet naar nieuws kanalen, dus de daar bij komende ruis/interferentie zit er niet bij. Namelijk: Apollo 11 LM -> Volg-station -> NTSC-conversie -> NASA/interne opnamen -> Nieuws kanalen -> Publiek. Beeld is van redelijke kwaliteit, maar niet uniek en niet bijzonder veel beter dan de NASA archieven met vergelijkbaar materiaal. Zit niets bij wat niet al bekend wa
  10. Zijn cleaning tapes af te raden in het algemeen?
  11. Super 8 en 16mm film is zeker nog verkrijgbaar. Evenals dubbel 8 en dubbelsuper 8. https://super8.nl/diensten/filmcassettes/ https://super8.nl/diensten/filmcassettes/verkoop-super8-cassettes/
  12. Canon Autozoom Electronic 1014-XLS Beaulieu 5008 S Multispeed Creme de la creme van Super 8 camera's. 1 van de zeer weinige met een C-mount voor verwisselbare lenzen en spiegel naar de viewfinder in plaats van een splitter die dus licht weg neemt van de film. Verder: Beaulieu R16 Automatic. Beaulieus zullen eerst voor service en CLA beurt naar Björn Andersson en dan zullen ze weer moeten werken als een zonnetje met nieuwe moderne accu's. Wellicht kan de filmgate van de R16 tevens worden verbreed naar Super 16.
  13. T4600C

    Medisch Centrum West-tapes

    Ik zou graag komen waar gaan jullie staan?
  14. NTSC moet het wel zijn. Het liefste doe ik het in Nederland in plaats van te verzenden naar America. Maar ik neem aan dat de NTSC machines moeten worden onderzocht, gereviseerd en afgesteld en dat zal aardig wat kosten. Dan ben ik bang dat de kosten per band zo naar de 500 euro oplopen.
  15. Hierrrr is de uitkomst dus so ver: https://drive.google.com/file/d/1_uKifNzLF6OajGeTy-LyVPUXdV_tmDbI/view?usp=sharing Ik ben in gesprek met een Nederlands bedrijf die een type A machine hebben, die speelt wel af en geluid werkt maar er is geen beeld. Hopelijk kunnen ze die repareren, dan kan ik langskomen om de banden daar op af te spelen, hopelijk geeft dat beter geluid en misschien wat beter beeld. Dan kan ik een heel eind verder komen met identificatie.
  16. Wat voor voltage zou er moeten staan op de R G en B pinnen naar de buis?
  17. Aan de andere kant ook seconde lijm gebruikt om de barst verder te verstevigen. Alles in elkaar gezet, kast dicht gemaakt... en nu weer een probleem. Er is iets aan het zoemen, en er was heel zwak en hoog contrast beeld, alleen rood. Erg wazig ook. Nu weer geen beeld meer. Wel spanning op de heater nu. Heater piept nog wel door. Weer alles er uit halen denk ik en opnieuw controleren.
  18. En we hebben succes!!! share
  19. Ga toch een poging wagen, alle spoortjes overbrugt. Nu nog alles vast lijmen en de barsten verstevigen en dan hopen dat ie aan gaat!
  20. Heb het mainboard er uit gehaald om te bekijken en verdere metingen te verrichten. Helaas is het probleem vrij zichtbaar, er zitten twee barsten in. Ik denk niet dat dit te repareren is? Zou het kunnen lukken door alle spoortjes heel te maken met jumpers?
  21. Ik heb hier een Philips 109B50 die helaas verzending niet heeft overleefd. Enorm goed verpakt, maar mocht niet baten. Voor verzending werkte de monitor nog. Helaas is de achterkant los gekomen, 3 van de 4 schroeven zijn los geraakt. Gaat wel weer dicht gelukkig maar wel plastic stukjes afgebroken wat duit op zware klappen? Bij het aanzetten van de monitor klinkt het degaus geluid en het ritselende geluid van statische opbouw. Maar er komt nooit iets op het scherm, helemaal niets. Hoop dat de buis nog heel is en er iets op de printplaat is losgekomen. De bui
  22. Width : 640 pixels Height : 360 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate mode : Constant Frame rate : 25.000 FPS Overall bit rate : 1 596 kb/s Scan type : Progressive Duration : 47 min 22 s Bit rate mode : Variable Bit rate : 96.0 kb/s Maximum bit rate
  23. Banden komen uit Amerika en hebben Amerikaanse beelden, dus dat lijkt mij wel.
  24. Ampex Type A NTSC machine. Ampex VR-5000/6000/7000/VPR-1 https://en.wikipedia.org/wiki/Type_A_videotape
×
×
  • Nieuwe aanmaken...