Jump to content

Integra

Users
 • Content Count

  437
 • Joined

 • Last visited

About Integra

 • Rank
  Speed Freak
 • Birthday 12/05/1981

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Console
  Sega

Profile Fields

 • Interesses
  Audio en Video

Recent Profile Visitors

2,350 profile views
 1. Zoals velen weten, werk ik inmiddels al een tijdje bij Inn-Archive in Hilversum. Omdat ik weet dat een aantal van de lezers het machine park interessant vinden, leek het mij wel een idee om hier wat te laten zien. Om te beginnen de Quadruplex en een C-Format. Deze Quadruplex is de Ampex AVR-3. Een stereo 2" 4 kops transverse scan systeem (eerste bruikbare video systeem ter wereld) met broadcast kwaliteit. Het allerlaatste model dat is gemaakt. De machine is multinorm (PAL, SECAM, NTSC) en heeft een vacuüm drive (dus geen conventionele capstan en pinchrolle
 2. Zeker dat het NTSC moet zijn? Daar heeft Artisan meerdere van
 3. Er is nog een PAL machine onderweg naar Inn-Archive, maar geen idee wanneer deze zal binnenkomen.....
 4. Artisan heeft zeker dergelijke machines staan. Of ze operationeel zijn weet ik echter niet.
 5. Nou..... Het is zoals het is... Goedkoop (gratis) van Blackmagic ()... MediaExpress. Dit gaat binnenkort wel veranderen. Verder maken we voor edit werk wel degelijk gebruik van Premiére en soms Resolve. Binnenkort gaan we overstappen op andere hardware (wegens ergernissen en vaak kwaliteitsgebrek van Blackmagic). Op dit moment gebruiken we dus ook nog capture cards van Blackmagic, maar alles gaat daar wel digitaal heen (de A/D converters zijn gewoon matig.) Om alles digitaal te maken gebruiken we Axon.
 6. Dat is het ook, en ik kan er nog wel meer tegelijk aan! Ik doe dit werk ook al ruim 20 jaar (waarvan nu bijna 1 jaar bij deze werkgever), weten waar je op moet letten en natuurlijk zoveel mogelijk controle punten in direct zicht. (gaan we nog uitbreiden).
 7. Engeland ook voornamelijk C-Format... Duitsland gemengd, NL en Luxemburg voornamelijk BCN (hoewel alle commerciele uit Luxemburg uitsluitend C-Format draaiden). België had ook een voorkeur voor C-Format, net als Frankrijk. Afrika was werr uitsluitend BCN, Australië was C-Format....
 8. Nee hoor Ik vind dat heel vanzelfsprekend Maar ik werk er dan ook al jaren mee
 9. DFS-500, Video mixer/switcher/effect generator... Deze komt helaas inderdaad uit de tijd van de lekkende elco's. Wist men dat destijds? Nee, het waren toen op papier de beste elco's... Natuurlijk hied een fabrikant er helemaal geen rekening mee dat het apparaat mogelijk meer dan 20 jaar mee zou gaan. Van de Ikegami camera's is het wat vreemder. Dit zijn nog buis camera's. Hier zijn mogelijk omstandigheden een schuldige geweest. Gezien de leeftijd zou verlopen elco's best kunnen, maar lekkage is wel uitzonderlijk.
 10. De allereerste CD single kwam uit in 1986. Sinds 1987 werden singles massaal uitgegeven op 8cm. Maxi singles waren gewoon 12cm. Ik heb er zelf heel veel, waarvan de eersten inderdaad van 1987 zijn en één promo uit 1986 (de 8cm dus) In die zin, het begin van de single CD. Zo rond 1986 tot ongeveer 1989 kon je een goedkopere speler krijgen met een opening in de lade waar de 8cm precies doorheen viel (o.a. Sanyo had daar een aantal modellen in)
 11. Deze mogen beslist niet in een slot-in drive zoals een autoradio. De "adapter" is bedoeld voor spelers die de uitsparing voor "singles" (want in het begin van de CD was de single 8cm!, later werd het gewoon 12cm omdat dat in de productie toch goedkoper was). In de begin periode waren er een aantal merken waarbij een goedkopere CD speler dus niet de uitsparing in de lade had (sterker nog, het gat in de lade was exact groot genoeg om de 8cm single er doorheen te laten vallen). En natuurlijk waren er destijds de vele "vertical load" CD spelers... Dar had je dan ook deze adapter ring
 12. Misschien heeft mijn werkgever die... We hebben in ieder geval aardig wat materiaal van hem liggen. Je zou René Kroon eens kunnen vragen (Inn-Archive)
 13. Nee, in beeld staat niets! Ik doel op de stickers op de tapes
×
×
 • Create New...