Jump to content

Harm1985

User
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

About Harm1985

 • Rank
  Pong
 • Birthday 01/22/1985

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Rijswijk
 • Console
  SNES, PSX en PlayStation 2

Profile Fields

 • Interesses
  Formule 1, muziek, games en tattoos

Recent Profile Visitors

343 profile views
 1. Harm1985

  Game of Thrones

  Met het verhaal kan ik leven, misschien dat het beter was geweest dan Jon uit eigen beweging naar de Wall ging, maar op zich is het een passend einde. Filmisch en acteerwerk is ook in orde, alleen het gevoel dat beklijft is dat het afgeraffeld is, de eerste twee afleveringen en het begin van de 4e waren zo traag dat je dacht schiet ff op. Toch denk ik dat als je met de wetenschap van nu de eerste series terug kijkt, alles en andere lading krijgt en dat het met Dani helemaal niet zo abrupt ging.
 2. Harm1985

  Filmopnamens uit de 1890-1900's

  Ik heb zelf de dvd box The Story of Film: An Oddyssey, waar ook beelden uit deze periode staan. Zeer interessant hoe men de eerste visuele effecten die wij nu voor lief houden bedacht hebben.
 3. Harm1985

  Game of Thrones

  Na een aantal jaar de boot te hebben afgehouden, omdat ik niet zo van de hypes ben, na seizoen 4 toch overstag gegaan. De eerste 4 seizoenen dus gebinged en sindsdien elke week een nieuwe aflevering als deze uit was. Onlangs alle seizoenen opnieuw gekeken, grappige is dat dan een boel dingen op zijn plek vallen en details ineens opvallen. Het maakte het lange wachten tussen seizoen 7 en 8 enigzins dragelijk. Nu nog maar 8 dagen wachten. Aan de ene kant verwacht ik dat het super vet wordt, maar ben ook een klein beetje bang voor een domper. In juni zullen we het weten. Zal zeker de blu-ray kopen als deze uit is, want dit is echt wel een favorietje van me geworden.
 4. Harm1985

  Gelukkig 2019

  Helaas, ik ben geen WIDM kijker. Heel Holland Bakt dan weer wel
 5. Harm1985

  Bassie & Adriaan #10

  https://www.rijnmond.nl/nieuws/176757/29-jarige-Vlaardinger-tatoeeert-Bassie-en-Adriaan-op-bovenbenen Bekende van jullie? Interview wat erbij zit is wel interessant, gaat ook wat dieper in over het hoe en wat. Portretten zelf vind ik minder goed gelukt, Bassie kijkt wat 'evil' uit zijn ogen en ook Adriaan kijkt wat akward. Jammer, want buiten Vlaardingen (Tattoo Mania Apeldoorn bijvoorbeeld) zitten artiesten die écht een goede plaat ervan hadden kunnen maken.
 6. Harm1985

  Gelukkig 2019

  De beste wensen!
 7. Harm1985

  Bassie & Adriaan #10

  Ondertussen staat het huis van Bas van Toor in Vlaardingen te koop; geen idee of hij hier recentelijk nog heeft gewoond, maar veel geld aan onderhoud lijkt er niet uit te zijn gegeven: https://www.vkmag.com/magazine/treed_in_de_voetsporen_van_clown_bassie_voor_5_5_ton_woon_je_in_zijn_huis
 8. Harm1985

  Nintendo Classic Mini

  Interessant dingetje, ware het niet dat ik de meeste spellen die ik tof vind van de PSX nog heb liggen of op de PlayStation store heb gekocht en op de PS3 speel. Denk aan Final Fantasy VII, VIII en IX, Gran Turismo 1 en 2 en MGS. Zouden écht en paar interessante titels én een Dual Shock bij moeten zitten om het de moeite waard te maken voor mij.
 9. Harm1985

  Reclame spellen

  Ja! Babbage kreeg ik ook in de brugklas (anno 1997/98) om ons wegwijs te maken in Windows 3.11 en het gebruik van computers in het algemeen (terwijl heel de wereld al op 95 draaide). Was heel basic en de kennis van de computer reikte bij de docent ook niet verder dan Babbage zelf omdat dat natuurlijk al jaren werd gebruikt.
 10. Gisteren DKC2 op 102% uitgespeeld. Animal Antics was ff doorbijten maar toen ik eenmaal doorhad dat rustig aan doen en niet tegen de wind vechten de sleutel was had ik em in een paar keer. De tweede eindbaas was uiteindelijk vrij makkelijk en het einde meer bevredigend dan het officiële eind. Nu verder met DKC3.
 11. In het kader van de SNES verkiezing nu DKC2 aan het spelen. Beleef daar momenteel meer plezier aan dat Final Fantasy X-2.
 12. Harm1985

  Beste SNES Game: Troost Finale

  Net als DKC2 vele uren mee vermaakt maar SMW heeft uiteindelijk het onderspit moeten delven. Toch voor mij de beste van de rest deze Mario.
 13. Harm1985

  Beste SNES Game: FINALE

  Vele uren vermaakt met de DKC serie, waarvan deel 2 het beste is. Onovertroffen graphics, gameplay een muziek. Het zijn de details die dit spel de overhand heeft over het ook al goede deel 1 en 3 en bijvoorbeeld super Mario World. Qua finale: blij dat er twee geheel verschillende spellen in staan.
 14. Harm1985

  Beste SNES Game: Halve Finale 1

  De winnaar leek voor mij lang overduidelijk Super Mario World te worden. Na het verbluffende Super Mario Bros 3 met een overdaad aan variatie in de werelden onderling en power-ups gooide Nintendo het over een andere boeg. Nog maar twee soorten power-ups; de cape en de vuurbloem en de introductie van Yoshi. Vele uren heb ik me met Super Mario World vermaakt; ook recent nog. Maar ook al geeft het spel voldoende mogelijkheden om extra's te ontdekken waarmee je je in theorie nog langer kan vermaken, ook ik moet toegeven dat het een ontwerpfout is dat je het spel in 5 a 10 minuten kan uitspelen. Sterker nog, je kunt 6 Mario's in één uur uitspelen (SMB1 tot 3, Lost Levels, SMW en SM64). Met de aanschaf van de SNES Classic Mini kon ik eindelijk weer eens DKC spelen maar tot mijn verdriet stond deel 2 er niet op. Dat is me met de Hackchi Tool inmiddels wel gelukt en om onderbouwd een stem te kunnen geven vond ik dat ik DKC2 ook nog eens moest spelen want dat was bijna 20 jaar geleden. Hoe goed SMW ook is, dit spel veegt gewoon dik de vloer ermee aan. Ik denk dat dit wel het summum is qua platformers op de SNES en samen met FFIII het beste spel op de SNES. Na de initiële teleurstelling dat Donkey Kong zelf ontbrak was ik zeer positief verrast door de toevoeging van Dixie. Donkey was toch wat lomp en log maar nu werd er zoveel snelheid ingebracht dat het spel net dat niveautje hoger werd getild qua gameplay. Tel daarbij op dat zo ongeveer elk level anders is qua setting en qua mechanics, de vele extra's zoals DK coins een Kremcoins, voor die tijd sublieme graphics waar zelfs sommige spellen op de PSX niet aan konden tippen en niet te vergeten de meeslepende muziek en je hebt een duidelijke winnaar. DKC3 was helaas een stapje terug. Die grote baby aap was net ff te kinderachtig en qua handling gingen we er ook op achteruit.
 15. Harm1985

  Wat rijden de Retroërs zoal?

  Dat is inderdaad een behoorlijke sloep! Nette wagen hoor!
×