Jump to content

Harm1985

User
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

About Harm1985

 • Rank
  Pong
 • Birthday 01/22/1985

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Rijswijk
 • Console
  SNES, PSX en PlayStation 2

Profile Fields

 • Interesses
  Formule 1, muziek, games en tattoos

Recent Profile Visitors

400 profile views
 1. Harm1985

  Hoe belangrijk is Social Media voor jou?

  Ik had 'vroeger' Hyves en MySpace. Na mijn afstuderen in 2011 profielen verwijderd. Wel een LinkedIn account, om een beetje up to date te blijven wat betreft mijn branche en zakelijk netwerk. Wordt daarnaast zeker één a twee keer benaderd door recruiters, maar wimpel het meestal af, omdat ik op mijn plek zit. Ik post zo nu en dan wat van een project waar ik mee bezig ben of reageer op een bijdrage van een ander, maar daar houdt het bij op. Verder kijk ik regelmatig filmpjes op YouTube en Dumpert, maar om gaat nou social media te noemen...
 2. Harm1985

  Heb je wel eens een film meer dan 1 keer gezien?

  Ik heb in mijn jeugd de police acadamy en naked gun films meerdere keren gezien. Als volwassene films als the Godfather Trilogy, films van Stanley Kubrick, Star Wars Original Trilogy, Back to the Future Trilogy, Indiana Jones films, Alien films, Robocop, One Flew over the Cuckoo's Nest, Blade Runner. Die laatste is mijn favoriete film, waarvan ik de theatrical, directors cut, final cut en workprint versie heb. Flodder ook meerdere keren gezien, maar dat valt inderdaad in dr categorie jeugdsentiment/guilty pleasure, net als Home Alone.
 3. Harm1985

  Game of Thrones

  Met het verhaal kan ik leven, misschien dat het beter was geweest dan Jon uit eigen beweging naar de Wall ging, maar op zich is het een passend einde. Filmisch en acteerwerk is ook in orde, alleen het gevoel dat beklijft is dat het afgeraffeld is, de eerste twee afleveringen en het begin van de 4e waren zo traag dat je dacht schiet ff op. Toch denk ik dat als je met de wetenschap van nu de eerste series terug kijkt, alles en andere lading krijgt en dat het met Dani helemaal niet zo abrupt ging.
 4. Harm1985

  Filmopnamens uit de 1890-1900's

  Ik heb zelf de dvd box The Story of Film: An Oddyssey, waar ook beelden uit deze periode staan. Zeer interessant hoe men de eerste visuele effecten die wij nu voor lief houden bedacht hebben.
 5. Harm1985

  Game of Thrones

  Na een aantal jaar de boot te hebben afgehouden, omdat ik niet zo van de hypes ben, na seizoen 4 toch overstag gegaan. De eerste 4 seizoenen dus gebinged en sindsdien elke week een nieuwe aflevering als deze uit was. Onlangs alle seizoenen opnieuw gekeken, grappige is dat dan een boel dingen op zijn plek vallen en details ineens opvallen. Het maakte het lange wachten tussen seizoen 7 en 8 enigzins dragelijk. Nu nog maar 8 dagen wachten. Aan de ene kant verwacht ik dat het super vet wordt, maar ben ook een klein beetje bang voor een domper. In juni zullen we het weten. Zal zeker de blu-ray kopen als deze uit is, want dit is echt wel een favorietje van me geworden.
 6. Harm1985

  Gelukkig 2019

  Helaas, ik ben geen WIDM kijker. Heel Holland Bakt dan weer wel
 7. Harm1985

  Bassie & Adriaan #10

  https://www.rijnmond.nl/nieuws/176757/29-jarige-Vlaardinger-tatoeeert-Bassie-en-Adriaan-op-bovenbenen Bekende van jullie? Interview wat erbij zit is wel interessant, gaat ook wat dieper in over het hoe en wat. Portretten zelf vind ik minder goed gelukt, Bassie kijkt wat 'evil' uit zijn ogen en ook Adriaan kijkt wat akward. Jammer, want buiten Vlaardingen (Tattoo Mania Apeldoorn bijvoorbeeld) zitten artiesten die écht een goede plaat ervan hadden kunnen maken.
 8. Harm1985

  Gelukkig 2019

  De beste wensen!
 9. Harm1985

  Bassie & Adriaan #10

  Ondertussen staat het huis van Bas van Toor in Vlaardingen te koop; geen idee of hij hier recentelijk nog heeft gewoond, maar veel geld aan onderhoud lijkt er niet uit te zijn gegeven: https://www.vkmag.com/magazine/treed_in_de_voetsporen_van_clown_bassie_voor_5_5_ton_woon_je_in_zijn_huis
 10. Harm1985

  Nintendo Classic Mini

  Interessant dingetje, ware het niet dat ik de meeste spellen die ik tof vind van de PSX nog heb liggen of op de PlayStation store heb gekocht en op de PS3 speel. Denk aan Final Fantasy VII, VIII en IX, Gran Turismo 1 en 2 en MGS. Zouden écht en paar interessante titels én een Dual Shock bij moeten zitten om het de moeite waard te maken voor mij.
 11. Harm1985

  Reclame spellen

  Ja! Babbage kreeg ik ook in de brugklas (anno 1997/98) om ons wegwijs te maken in Windows 3.11 en het gebruik van computers in het algemeen (terwijl heel de wereld al op 95 draaide). Was heel basic en de kennis van de computer reikte bij de docent ook niet verder dan Babbage zelf omdat dat natuurlijk al jaren werd gebruikt.
 12. Gisteren DKC2 op 102% uitgespeeld. Animal Antics was ff doorbijten maar toen ik eenmaal doorhad dat rustig aan doen en niet tegen de wind vechten de sleutel was had ik em in een paar keer. De tweede eindbaas was uiteindelijk vrij makkelijk en het einde meer bevredigend dan het officiële eind. Nu verder met DKC3.
 13. In het kader van de SNES verkiezing nu DKC2 aan het spelen. Beleef daar momenteel meer plezier aan dat Final Fantasy X-2.
 14. Harm1985

  Beste SNES Game: Troost Finale

  Net als DKC2 vele uren mee vermaakt maar SMW heeft uiteindelijk het onderspit moeten delven. Toch voor mij de beste van de rest deze Mario.
 15. Harm1985

  Beste SNES Game: FINALE

  Vele uren vermaakt met de DKC serie, waarvan deel 2 het beste is. Onovertroffen graphics, gameplay een muziek. Het zijn de details die dit spel de overhand heeft over het ook al goede deel 1 en 3 en bijvoorbeeld super Mario World. Qua finale: blij dat er twee geheel verschillende spellen in staan.
×