Jump to content

jennoH

User
 • Content Count

  638
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jennoH

 1. jennoH

  Wie is de Mol? # 2

  Ik vermoed dat het andersom is. In Nederland sponsort (indirect) de belastingbetaler het programma. Gezien de kijkcijfers van het programma lukt het de programmamakers vast om het maximale budget te verkrijgen. Waarschijnlijk omvat dat budget ook de artiestenprijs van de BN'ers en presentator wat al een grote hap is. De Mol in België is zeker niet gemaakt met een enorm groot budget en sowieso met minder centen dan in Nederland. Het programma haalt hier trouwens nauwelijks 1 miljoen kijkers en is tot nu toe nog geen marktleider geweest tov andere programma's op dat uur.
 2. Na maandenlange mediastilte is Bas nog eens op de radio te horen geweest. https://www.rijnmond.nl/nieuws/172276/Bassie-breekbaar-maar-nog-vol-branie-Altijd-blijven-lachen Hij klinkt niet al te best maar is gelukkig aan de betere hand.
 3. Ik had gepost om niet meer (snel) terug te keren, maar dit vond ik te mooi om niet te posten. Komt dit nummer niet heel bekend voor? It's Only a Paper Moon. Het nummer komt uit 1933 en is ontelbaar veel keren gecoverd en lustig gespeeld door orkestbandjes. Waaronder in 1975 door Count Basie met 1 s. Zou deze melodie gebruikt zijn geweest voor de vele circusvoorstellingen om dan uiteindelijk het titelliedje te vormen? Of is dit puur toeval?
 4. Nu het hier toch over de Sleutel gaat... De Sleutel heeft - netzoals de Plaaggeest - in de oorspronkelijke tv-uitzending een ander einde. De aflevering eindigt niet met de parade waar B&A gevierd worden als helden maar in de caravan waar Bassie, Adriaan, Sweety, de twee acrobatenvrouwen (Coby en Aad's toenmalige vrouw) én André het avontuur overlopen met scenes uit alle afleveringen (inclusief de verloren afleveringen) . Goed voor een 5-tal extra minuten. Meer zelfs! Het stukje is nog te bekijken, je kan de oorspronkelijke laatste aflevering van de Sleutel opvragen in het Beeld en Geluid m
 5. Ik weet écht niet hoe ik deze post moet beginnen... Het is allemaal zó lang geleden. Jaren terug toen de dieren nog konden praten en dit forum nog een andere naam had was ik hier verzeild geraakt om netzoals velen mijn passie met de wereld te delen. Ik was jong, had teveel fantasie en was geen helemaal geen wonder in taal. De berichten die ik postte sloegen vaak nergens op en waren voor veel leden begrijpelijk storend. Toch hebben de moderators veel geduld met me uitgeoefend en heb ik een lange tijd heel wat onzin op dit forum gepost. Tot het teveel werd. Ik kreeg een ban. Als jo
 6. Ow , ik had het nog niet gelezen *Stom van me
 7. Meschiem kunnen we wel topic maken voor "het interview met Aad" we schrijven elk 1 vraag erin dan stuurt het iemand naar Aad en zo heb je als snel een interview
 8. Ja zoals einde deel 1 van de schatkaart komen B&A naar elkaar toe en schudden de hand.
 9. Weer zo'n onzin Topic Nokia 3310 The origianal
 10. Ik denk van niet . Dat het zo is hoor ik het graag even ook een toepasing aan je post gedaan
 11. Leuk !!! ik ben benieuwt op plaatje's van Joris
 12. zoiets ? aleen moet je hem nog wat kleiner maken ...
 13. Makro ? hebben ze daar dat ook ?
 14. Ik krijg het van dat BLAUW in jouw tekst!!!
 15. Nieuwe vragen & nieuwe brief op http://www.adriaan-homepage.nl/pages/17_vragen1.html & http://www.adriaan-homepage.nl/pages/09 ... brief.html foto :
 16. of-topic : Randy waar woon je dicht bij ? (zoals ziekenhuis enz.)
 17. Met die band gebeurt er niks ... Ik hou hem bij mij & laten we nu zwijgen over dat verwijderde sène gedoe want ik wil niet 100 antwoorden geven op die 2 verloren afl.
 18. Dus het is een beetje Aad's schult ? Aad zou ze better ophalen !!!!!!!
 19. tot waneer we alles hebben gehad ? weet je wat ik maak er een poll over (dit is dus een grap hè)
×
×
 • Create New...