Ga naar inhoud

Het nieuwe sociale netwerk, ANVIL


Aanbevolen berichten

Om overpopulatie te bestrijden, zal het Post Mortem sociale netwerk ANVIL binnenkort worden vrijgegeven, ondersteund door de grootste tech-bedrijven ter wereld.

Mensen kunnen ervoor kiezen om te worden gedigitaliseerd in een sociaal netwerk, na een dodelijke injectie kunnen familie en vrienden blijven praten met hen.

De eindgebruiker kan kiezen in welke kunstmatige omgeving hij zich bevindt, de digitale wereld is helemaal aangepast aan de gekozen wensen. Natuurlijk is het mogelijk om werelden van andere gebruikers te bezoeken, en samen activiteiten uit te voeren.

Vrienden en familie kunnen speciale hologram-beamers aanschaffen binnenshuis zodat de gebruiker echt aanwezig is.

Verschillende tech-bedrijven zijn aan het experimenteren met het plaatsen van hologram-beamers in steden, zodat gebruikers kunnen rondlopen waar ze willen.

Heb je intresse om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen? stuur een mail naar: n̷̸s̸̕ç̴͡ţj̧́Ļ̢͜͢͠Ơ̸̷͞͡R͏͜͝N҉̴)̵̧͢͜͞*̕͜͝͞͡ḿ̧̕à͢͞3̴͞a̧͝͠.́ȩ͟͏̵r̨̕

Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...