Ga naar inhoud

jefmetdeklak

Users
  • Aantal items

    47
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jefmetdeklak

  1. Zeer interessant, hebt ge een idee welke afleveringen het zijn ?
  2. jefmetdeklak

    [NL] Alfred Jodocus Kwak

    Leuk zelfs al is het in het Duits.
  3. jefmetdeklak

    [BE] Samson en Gert

    Van Schuif af en Samson had ik graag de afleveringen met de tekenfilms tussendoor nog eens gezien. Edit: Het vragen en aanbieden van content is op dit forum niet toegestaan. Met die reden heb ik deze post en de titel van het topic aangepast.
  4. Ik gebruik het liefst nog mijn eigen gemaakte lijst voor Ducktales. Ik stak er vroeger uren in om het een beetje bij te houden. Misschien kan het jou ook helpen. http://mijnlijst.awardspace.info/Tekenfilms/Ducktales.html Gummiberen was in de jaren 90' nog op een Belgische zender VTM en in de jaren 2000 of 10 op Disney Junior uitgezonden. De afleveringen van de latere seizoenen werden met nieuwe stemmen ingesproken, ik ben niet zeker of die latere seizoenen oorspronkelijk in het Nederlands werden uitgezonden.
  5. jefmetdeklak

    Disney+

    Leuk dat er eindelijk nog eens wat groot nieuws is rond de disney series. Op dvds,blue rays of heruitzendingen konden we al niet meer rekenen. Zijn de meeste series in gecropt in breedbeeld? Ik kan beter mijn opnames nog niet weggooien dan. Gummiberen : Er zijn twee versies met verschillende stemmen als ik me niet goed vergis. Ducktales : Ik heb sommige missende afl en eventueel de afl zonder de NL stemmen, eveneens de bron van de eeuwige jeugd. Rescue Rangers : idem, nog twee missende afleveringen! Darkwing Duck: woep! woep ! Eindelijk Spider-man
  6. Er zijn ook nog altijd ex-rentals en die compilatie banden met een aflevering van de gummiberen, ducktales ( en mogelijk darkwing duck ook maar ben niet zeker). Ik weet alleen dat er 3 compilatie banden waren. Ik heb een heleboel afleveringen nog kunnen opnemen van disney xd indertijd. Hopelijk kan ik de serie ooit vervolledigen.
  7. Idd, steeds minder en minder wordt fysiek uitgebracht, voornamelijk series en videogames. Het brengt volgens de publishers minder op, wanneer is er nog eens een kinderserie op dvd uitgebracht? Ik koop nog steeds zoveel mogelijk fysiek.
  8. Je kan natuurlijk ook altijd je eigen archiefpagina maken, sommigen doen dat hier al.
  9. Tegenwoordig hebben de betere televisies zowel een pal als een ntsc signaal. Dat was toch al zo met mijn hd ready tv. Een reisadapter zet de volt niet om en ik werk liever niet met adapters. In principe kan je met een ntsc/(s)vhs recorder en een fatsoenlijke pc al veel doen.
  10. De banjo kazooie is een klassieker maar ik wist in de N64 periode niks af van een Banjo Tooie. Nu speel ik eindelijk na zoveel jaren het vervolg en moet zeggen dat het erg leuk is. De grootte van de wereld kan in het begin wat overweldigend zijn maar je went er wel aan. Er komen gekke dingen in voor, zo speel je bijvoorbeeld voetbal en doom achtige levels. Het kieken kazooie gebruik je dan als geweer lol.
  11. Bedankt voor je reactie. Ik weet dat die hier ooit op de markt zijn gebracht maar ze zijn erg moeilijk te vinden zoveel jaren later, zelfs op tweedehands sites. De enigste die ik tot nu heb zien liggen in een tweedehands winkel zijn samsung vcr 's maar die vallen tegen qua kwaliteit en zijn toch nog duur.
  12. Het is de bedoeling dat ik mijn banden ga digitaliseren. Het gaat mij ook om de volt he, en de svhs.
  13. origineel uitgebracht banden en zelfopgenomen banden van de TV
  14. Weet er iemand of er ooit een (svhs) vcr met 100-240 volt op de markt is gebracht geweest? Ik heb thuis nog een deel zelfopgenomen banden liggen maar ik woon niet meer in Belgie dus ik wil ze misschien laten opsturen.
  15. jefmetdeklak

    Tekenfilmstemmen

    Ik heb de LP platen hier liggen van foofur, hahaha geweldige muziek. Ik zou ze nog eens moeten overzetten. De goeie ouwe turtles, de kwaliteit van de eerste 5 afleveringen en die van de volgende is van een hemelsgroot verschil moet ik wel zeggen.
  16. jefmetdeklak

    [NL] Dommel (1988)

    wat jammer dat hans hoekman gestorven is, dat was pas een stemacteur.
  17. jefmetdeklak

    [BE] Samson en Gert

    Na wat afwezigheid op het forum... Ik vraag me af de kinderen van tegenwoordig de nieuwere shows en afleveringen wel leuk vinden. Voor mij hoeft het niet perse.
  18. Ik heb SoE onlangs nog uitgespeeld, de sfeer in het spel de bazen zijn me altijd bijgebleven. Ook de werelden en de honden waren plezant.
  19. jefmetdeklak

    [NL] Boes (1987)

    Als je het een kans geeft vallen de oudere kinderseries wel mee, 's morgens bij het ontbijt bijvoorbeeld. Vechtscenes waren er al in de jaren 80, kijk maar naar dragonball. Maar dat vind ik nog wel aangenaam. Spongebob, de intro alleen al krijg ik hoofdpijn van. Goed voor kinderen met adhd misschien. Hahaha, de achtergrondmuziek van boes. Is die die dan nergens te vinden? Ik heb nog wel een audiocassettje van boes liggen maar ik moet die nog laten overzetten.
  20. jefmetdeklak

    [NL] Boes (1987)

    Een leuk detail! Ik kijk de laatste tijd Jody en het Hertenjong en daar neuriede Jody ook het liedje van tovenaar van oz ;D
  21. Misschien bedoelt hij Crossbow the adventures of william tell uit de jaren 80, die jammer genoeg niet op (volledig) op dvd is uitgebracht.
  22. Wat spijtig van je vader, ik wens jou en je familie veel sterkte
  23. jefmetdeklak

    Suske en Wiske

    Daarom ben ik nooit met die luisterstrips begonnen, veel te ingewikkeld
  24. jefmetdeklak

    Suske en Wiske

    Hoe bedoel je geen onderdeel van dezelfde serie ? Het is toch door hetzelfde productiehuis gemaakt. Het gaat om de Vlaamse stemmen of zijn hier ook al verschillende stemacteurs voor gebruikt ? Dus er zijn geen luisterstrips uitgebracht met vlaamse stemmen ?
  25. jefmetdeklak

    Suske en Wiske

    Hoi Hier zijn de screenshots. Ik heb de tekenfilms uiteraard niet in HD gekopieerd maar om ruimte te besparen en wat meer orde te hebben zet ik mijn verzameling op Blu Ray. Weet iemand trouwens of er luisterverhalen op LP,MC of CD zijn waarvan de stemmen overeenkomen ? Atlantis zou mooi zijn als ze het vinden. Maar dan zal je wel goed moeten kunnen zwemmen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...