Jump to content

benafan

User
 • Content Count

  2,068
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by benafan

 1. Al een oud nieuwtje ;-) Heb je vast uit dat stukje van Jensen ? Waaraan je Bassie of Adriaan kan herkennen?
 2. Valt mee hoor! De mijne staan er ook al even op....
 3. De Duitse les is zeker in de nabewerking 'verkracht' het hele arrangement is naar de kl*te geholpen. net zoals zoveel liedjes. Aantal nummers die ik nog steeds kan waardereren omdat ze niet nabewerkt zijn: In de lente: Gewaarschuwd mens Griekenland Nummers uit het circus/professor reeks... (HULDE AAN MANTILLE)
 4. Heheh ik heb zon steen ook hier aan de muur hangen! Met allemaal vreemde tekens! Doet me elke dag weer denken aan mijn jeugdsentiment!
 5. Haha Cool! Ik heb toen ik 2 jaar geleden op vakantie was in Kreta, zo'n steen gekocht.. welliswaar een afdruk ervan en alleen maar de voorzijde bedrukt met dit soort tekens! Maar hij hangt wel mooi te pronken! Gaaf dat je 't plaatste btw!
 6. Dan heb je dus geen boeven gezien, en heb je je vergist haha
 7. Scheelt dat ik die persoon destijds nog kende ook....aardige gast hoor en helemaal niet raar! maar damn, wat een spullen heb je!
 8. daar istie weer ;) the one and only benafan ;)

 9. Zeg nooit nooit! De Regisseur is goede vrienden met 'm, en Aad levert dan ook praktisch iedere keer weer zijn bijdrage aan het script.
 10. Het is nog maar Maart.... Desalniettemin zit ik alweer vollop in brainstormsessies voor het feit wat ikzelf dit jaar met ons team ga doen rondom Sinterklaas. Wat voor show zetten we neer blablabla. @ JdG: Voor de acteerprestaties moet je het zeker niet kopen, daar is deze serie dan ook niet voor bedoeld. Kinderen kijken met veel plezier naar een serie als deze, en letten dus bovenal niet op de acteerprestaties. Bram vdV idd weer terug, terug op het oude nest, was wel jammer dattie dan weer niet aanwezig was bij het "Club van Sinterklaasfeest" in de Jaarbeurs. Coole Piet Diego terug op he
 11. Ehm Bartolhoven...mét kostuum... ik kan er niet al te veel over vertellen dusja...
 12. Bne blij dat ik 3 dagen mee heb mogen doen met het Feest van Sinterklaas in Ahoy Rotterdam. Waren 3 geweldige dagen als zwarte piet, en doen dit jaar weer een poging!
 13. benafan

  Idol

  Op een of andere manier zie ik een vergelijking met haar oogjes..
 14. Waarschijnlijk dat die dus niet vervolgd wordt voor dat akkefietje in berkel enschot
 15. benafan

  [NL] Flodder

  ik heb het filmpje ook bekeken en ik vind het wel leuk om er zo naar te kijken!ligt in Sittard ergens toch ofzo iets? maar goed een tijdje geleden kreeg ik van een klasgenoot van mij deze link: Flodder Site met leuke informatie enzo!
 16. ik zal binnenkort eens gaan kijken, het wordt meestal uitgezonden als ik aan het werk ben of als ik net naar sgool ga ofzo.. dus heb er nog niets van gezien. Anders nemen we het wel op met het feest van Sinterklaas
 17. kom kom niet overdrijven h? japie dat valt best wel mee, altijd naar zo'n benzinewagen maar goed, Sjammie vond dat k niet goed reed.. ik: en voelen jullie je nog veilig in de auto bij mij Twice+Barrie: jawel Ik tegen Sjammie: wat zei je nee Sam: jawel, ik zei jaa Twice: ik zou m d'r uitzetten als k jouw was haha was geweldig en nog veel meer van die acties.
 18. dat mens was gewoon een vuil secreet...en dat moet k niet hebben en ze was nog eens asociaal
 19. zow, voor mij begint nu werkelijk het aftellen als ik dat zeggen mag... om die gasten die meegaan na meer dan een jaar eindelijk weer te zien!~ maar ik weet cker dat het een te gekke dag wordt, werkelijk waar
 20. Hoe duidelijk wil je het hebben? * Cold: *drukt op knopje* hallo, is daar iemand? stemmetje: ja hoor, zegt u het maar Cold: ja eh... wij wilden graag het kasteel bekijken? stemmetje: dat is goed, we sturen iemand uw kant op! Cold: eh... ok... *10 min later komt er een oude vrouw aanfietsen... zet op haar dooie akkertje haar fiets weg en klimt in dat betaalhokje* vrouw: zo, dus jullie wilden het kasteel bezoeken? Cold: jup vrouw: dat kan, met hoeveel zijn jullie? met zn zessen zie ik MarsM: jep, want Terry is er niet *vrouw scheurt die kaartjes af voor ons allemaal... en loopt o
 21. haha aan komen fietsen.. HUMOR maar hoe bedoel je de bewaking is vrij schaars.. en eendenstront
 22. haha dat hoop je dan maar, maar goed, heb je je nog tips verder voor de locaties ofzo? hints weet ik het wat: vertel het allemaal:P vind ik zeer interessant
 23. hehe nee er zijn me geen stelletje gajes opgevallen en ten tweede, ik zou me god niet weten wat k moet zeggen als k je zou zien en dan denk je ook wtf wies die mafkees
 24. jaja die heb ik gekocht toen k net mijn felbegeerde papiertje had helaas zit hier geen bliep stem achter maar sjambo ja die weet in naarden 100% alles te liggen, dus daar vertrouwen we in die plaats dan maar op (btw ik was nog in amersfoort vandaag)
×
×
 • Create New...