Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
TMP

Show hier je laatste retroaankoop #4

Recommended Posts

De afgelopen maanden heb ik een aantal systemen op de kop weten te tikken voor weinig. Enigzins lelijke eendjes.

 

Dell OptiPlex Gs 5200M. Met een Pentium 200 CPU (geen MMX). Werkt uitstekend. HDD was stuk. Is al in gebruik met nullmodem om Duke Nukem 3D, Doom, Doom II, Command & Conquer & WarCraft te spelen met mijn zoontje. $45 inclusief verzendkosten. Heel goedkoop voor de VS.

s-l1600.jpg

 

Celeron 300. Had geen idee wat voor systeem het was maar voor $55 inclusief verzendkosten was het een goede aankoop. Volgens mijn is de HDD in prima staat.

s-l1600.jpg

 

Heb inmiddels weer 9 systemen.

 

Philips P 3238 (286: moet het MOBO nog opsturen om een DS1287 sokkel te laten installeren: werkt maar kan de HDD niet starten zonder DS1287)

Samsung S550 (286: moet nog een batterij kopen en een 5.25" HDD aanschaffen. Een 5.25" IDE Quantum Big Foot die ik had gekocht bleek stuk te zijn helaas)

Argent Technologies 486 DX 33 (486: werkt prima: is een Philips 486: bijzonder zeldzaam)

IBM PS/ValuePoint P60/D (Pentium 60: heb nieuwe DS1287 en DS12887 geprobeerd maar blijft een foutmelding geven: irritant)

Digital Starion 200i (Pentium 75: werkt prima)

Generieke Pentium 100 (werkt prima: moest wel de PSU vervangen: en ben aan het wachten op een LPT kabeltje. Moet nog even kijken of er ook een PS/2 muis poort op het MOBO zit)

Dictaphone (Pentium 133: werkt prima: helaas is de voorkant gesneuveld tijdens de verhuizing van FL naar NC: in gebruik met de Dell Gs voor nullmodem spellen)

 

Zodra ik nog een of twee witte LCD schermen kan vinden / kopen voor weinig poen kan ik met 3COM EtherLink III kaarten een IPX/SPX/NETBIOS netwerk aanleggen om met vier spelers te spelen. Dat is erg geinig.

aangepast door PeterNC

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Zo'n Optiplex heb ik gehad, maar dan een P3 500 en met maar 1 drivebay. Heel lang mee gewerkt, ik kon die machine eens gratis meenemen bij Dell (werkte ik toen), vlak voor de verhuizing. De bovenkap ontbrak, die heb ik later nabesteld (zonder badge). En toen een dvd-brander ingezet en bij een lokale pc-winkel de cpu en het geheugen gehaald.

 

Als het goed is heb ik in elk geval nog 1 zo'n case liggen met inhoud op zolder, volgens mij is dat een PII. Ik vind het nog steeds best toffe kasten.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

×