Jump to content

jeugdmemories

User
 • Content Count

  327
 • Joined

 • Last visited

About jeugdmemories

 • Rank
  Speed Freak
 • Birthday 08/31/1994

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Console
  SNES

Profile Fields

 • Interesses
  Bassie en Adriaan, Samson en Gert, KinderNet, Ketnet (1997 - 2006) Fox Kids, top40

Recent Profile Visitors

1,754 profile views
 1. jeugdmemories

  Bassie & Adriaan #10

  Moet wel toegeven dat ze hem goed hebben opgepoetst op de slotminuut na. In mijn herinnering was de kwaliteit vele malen lager toen hij ergens in 2007/2010 periode op de website van Aad kwam te staan.
 2. jeugdmemories

  Bassie & Adriaan #10

  Volgens mij niet. Dit is inderdaad wel de minste kwaliteit die ze kunnen uploaden. En alles lekker in deeltjes zodat je 5 advertenties hebt en dus 5 keer inkomsten.
 3. jeugdmemories

  Bassie & Adriaan #10

  Voor dat half miljoen had je toch wel iets meer onderhoud verwacht. Hier moet je nog wel 50k instoppen om het grondig te verbouwen.
 4. jeugdmemories

  Bassie & Adriaan #9

 5. jeugdmemories

  Bassie & Adriaan #9

  Bassie lijkt wel dronken tijdens de afsluiting van de sleutel. En zoals eerder in dit topic aangegeven is dit toch wel raar dat er in de originele versie dus twee keer verteld wordt hoe het verhaal zo gekomen is. Toch wel grappig dat dit gedeeld is met de fans. Hopelijk uploaden ze nu ook nog eens het liedje 'Wat laat je me weer lachen'. Op de een of andere manier heb ik dat liedje altijd heel vreemd gevonden, maar toch ook weer leuk!
 6. jeugdmemories

  [BE] Samson en Gert

  Volgens mij tot ergens eind 2003 werd op zondag inderdaad de 'Samson soap' uitgezonden incl tekenfilms. De overige 5 of 6 dagen waren gewone normale uitzendingen. Dit waren overigens vaak gewoon afleveringen die eerder al uitgezonden waren maar nu met tekenfilms er in geplakt.
 7. jeugdmemories

  Lekker weertje vandaag

  Het is al 'maanden' rot weer. Tijd voor veel wind en 5 graden!
 8. Er zitten nog een aantal games in de race waar ik uren plezier mee heb gehad. In het geval van sommige poule's was het stemmen op de game die aan het zien van het filmpje het leukst leek. Bij Zelda VS Lion king was het wel lastig. Met beide plezier gehad maar Lion King blijft een geweldige film en het spel was ook goed. Toch voor Zelda gekozen. En in poule 04-02 gekozen voor Soccter Shootout ondanks dat ik deze voetbalgame nooit gespeeld heb maar ik zou altijd een voetbalgame boven de ander verkiezen haha.
 9. jeugdmemories

  Beste SNES Game: Voorronde 5

  Battletoads in Battlemaniacs uiteraard! Het filmpje laat zien dat ik het al veel te lang niet uitgespeeld heb!
 10. jeugdmemories

  Bassie & Adriaan #8

  Oké haha ik had het anders moeten formuleren. Compleet in de zin van 'met de oudere muziek'. En ja die plaageest en penta banden zou ik wel willen toevoegen maar ook dan zou ik tegen een mazzeltje moeten aanlopen want 50 euro voor 3 banden (noem maar een prijs) is mij veel te gortig. De LP's zijn mooi he? Maar ik kan niet echt duidelijkheid krijgen hoeveel LP's er gemaakt zijn. Iemand die dat weet?
 11. jeugdmemories

  Bassie & Adriaan #8

  Vorige week begonnen met LP's verzamelen nadat ik denk toch wel alle 'originele' videobanden heb gevonden op MP en zolder. Binnen 7 dagen 3 LP's rijker, prima score dacht ik zo! De middelste LP kwam trouwens mijn broer mee aanzetten voor mijn verjaardag!
 12. jeugdmemories

  Er is er één jarig! #2

  Bedankt!
 13. jeugdmemories

  Bassie & Adriaan #8

  Vorige week nog tegen een gelukje opgelopen. Alle CNR banden voor een klein prijsje. Prima in orde allemaal. Een aantal had ik al liggen maar door een brand bij ons thuis kleine 12 jaar terug was het een beetje incompleet. Blij dat alles nu gewoon compleet in de kast kan staan. Hopelijk loop ik binnenkort weer tegen een leuke 'aanbieding' aan voor de CD's of het liefst de LP's.
 14. jeugdmemories

  Beste SNES Game Verkiezing - Nominaties

  Super Mario Bros '3 dus... Is een NES game maar verslaafd aan deze game geraakt op de SNES.
 15. jeugdmemories

  Beste SNES Game Verkiezing - Nominaties

  Ah de console waar ik vroeger het meest mee gespeeld heb! En heel soms haal ik hem nog van de zolder. We hadden wel een hele stapel games maar een aantal speelde ik altijd en sommige bijna nooit. Mijn lijst zal dus niet heel groot zijn maar toch genoeg om te vermelden. Aladdin Super Mario 3 Super Mario World Super Mario Kart Plok! Firepower 2000 Tiny Toon Adventures: Buster Busts Loose! Road Runner's Death Valley Rally Zombies Ate My Neighbors Donald in Maui Mallard International Superstar Soccer Deluxe Battletoads In Battlemaniacs Misschien dat ik nog iets vergeten ben maar aanvullen kan nog altijd.
×