Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Heb even gekeken.... hier een aantal kaarten. Getest en posten met goed beeld. Video: 8-bit ISA: XEGA P82C434 Philips OEM Paradise Systems PEGA2A waarvan geheugen chipje kapot is (Raar beeld) , moeten ergens te vinden zijn, kwestie van vervangen? D2A62L VEGA Video 7 Juko Ultimate EGA + 16-Bit ISA Trident TVGA8900C Trident TVGA 9000A OAK Technologies OTI067 PCI ATI Mach64 Diamond Multimedia Stealth 64 Video 2001 S3 Trio 64V+ Diamond Multimedia Stealth 64 2000 ARK ark2000pv Diamond Multimedia Stealth 64 S3 Vision968 86C968-P S3 Virge/GX Q5C4BB AGP ATI RAGE IIC ATI RAGE 128 Ultra Geforce 4 MX440SE 64-bit DDR S-Video + VGA out. Diamond MultiMedia VIPER V550 SDR 16mb Geluidskaarten niet getest... 16-BIT ISA: Analog Devices AD1848KP SoundPort met IDE header. 2x Advance Logic ALS120
 3. Last week
 4. https://www.gamestate.com/utrecht/ Daar hadden ze 3 jaar geleden toen ik er was 3 flipperkasten: Awesome Space in Kanaleneiland is een oude school waar een community gevestigd zit die veel met retrogames in de brede zin van het woord hebben. http://awesomespace.nl/ Ik ben er zelf nog nooit geweest maar op 1 van de foto's zie ik 2 flipperkasten staan (zie hieronder). Wegens de coronacrisis zijn ze helaas momenteel niet geopend.
 5. Haha kan gebeuren hoor. Dank je! In Utrecht had je toch een arcadehal vlak bij Hoog Catharijne? Net in de stad zeg maar? En anders weet @Hinse misschien wel wat in die regio.
 6. Beginnersfout. Sorry, djkoelkast. Coole naam, trouwens.
 7. Hallo Admin, Bedankt voor de snelle reactie. Die had ik wel gezien, maar gaat niet alleen maar over flipperen. Mijn zoektocht wel. En je slaat de spijker op de kop met de woorden. 'niet meer zo up to date'. Dat is ook met mijn vraag en natuurlijk het spelletje zelf, precies het probleem. Ik blijf vrolijk zoeken, en blijf ook open staan voor suggesties en tips. Groeten uit 030. Matthijs
 8. Daar hebben we dit topic eens voor gemaakt, is alleen niet zo up to date meer denk ik: https://www.retroforum.nl/topic/4299-arcadespellen-en-flipperkasten-in-nederland
 9. Dank je wel voor je reactie. Ik denk dat je https://pinside.com/pinball/map bedoelt.

  Daar zit ik al op, maar die is hopeloos verouderd. Ben dus op zoek naar recente informatie en tips (en of betere websites). 
  Mocht je wat weten of horen, dan graag!

  Groet,

  Matt

 10. Daar is een website voor ergens. Ik weet niet meer hoe ik er destijds kwam, maar ik heb zo eens gezien dat het ene café één bepaalde spel had. Ik geloof dat het idee een beetje was voor als je op zoek was naar een specifieke kast.
 11. Beste mensen, Even testen hoe retro de leesactiviteit en de reactiesnelheden hier zijn. Daar komt -ie: Ik ben op zoek naar openbare flipperkasten in Utrecht en Hilversum (stad/dorp en regio). Om gewoon af en toe weer eens te spelen. Vroeger was ik er best goed in. Wie heeft er tips? Alvast bedankt!
 12. Bij het zien van de foto van het computer centrum helemaal bovenin, moest ik weer even denken aan mijn werkgever vroeger...... Ik werkte in die dagen bij Secom (-Lute) in Alkmaar als system operator en wij hadden twee IBM 34 met als invoer een Tomahawk Data Entry system. Ponskaarten maken een bonnetjes intypen met 10 dames (sorry, ladies dan waren echt nog dames voor het type werk) Dan de zaak verwerken en afdrukken op een lijnband printer, oor-dempers in of even de ruimte verlaten ! Cees
 13. Aan de kast en indicatoren op het voorfront te zien, is dit een echte IBM AT kast. Alleen de voeding is waarschijnlijk vervangen, de IBM 5170 had een voeding met een inkeping in het huis, aan de schakelaar zijde. Maar toch mooi dat je deze kast in ere laat. Ik neem aan dat je ook de ombouw nog hebt ? Cees
 14. Ik ga deze versie installeren op mijn Netware 2.2 versie, daar draait al een 4.2 (dos) met complete pakket. Dit was volgens mij één van de laatste pogingen van WP om met de Windows markt mee te komen, de rest is history. Cees
 15. Ik heb ook nog een pb uit staan, maar Mars heeft het de laatste tijd druk met werk
 16. Ik moest er gisteren ook aan denken. En in deze tijd heb je nog de kans dat...
 17. Heeft iemand na 25 mei 2020 nog iets van MarsM gehoord? Ik heb Droedel antwoorden ingestuurd, maar op de PB's wordt niet meer gereageerd..
 18. Dan moet ie goed passen, succes er mee.
 19. Door de hoek van de foto lijkt het net of de ventilator onder uit het koelblok komt, maar eigenlijk zit de ventilator er gelijk mee.
 20. Past die dan nog in z'n slot of komt de ventilator er net buiten ? Bwt niemand ziet je solderwerk in de pc kast, als je de deksel er over zet !
 21. De OSSC heeft nagenoeg geen lag. Alleen is RGB wel een beperking omdat niet alle consoles RGB uit kunnen sturen (de meeste zijn wel modbaar)
 22. Kijk dat is al een heel pak leuker
 23. Voodoo3 3000 Compaq (190Mhz core) Met eigen fan erop gezet. Ik weet dat het soldeer werk ghetto is, volgende keer nette krimpkousen kopen en beter solderen.
 24. Het hangt ook een beetje van je doel en voorkeur af. Qua inputlag met retroconsoles is een moderne tv al minder ideaal dan een ouderwetse crt. Ik heb wel goede verhalen gehoord over de Framemeister Mini als apparaat tussen je tv en console, maar die is volgens mij erg duur en lastig te krijgen. Zo'n apparaat upscalet mooi waardoor het grafisch best goed oogt, maar de inputlag wordt er vast niet beter op. Je kunt ook op Youtube kijken door te zoeken op 'Atari on modern tv', dan kom je best practices tegen.
 25. Een Atari 2600 heeft geen scart, alleen RF. Ik denk dat retrogaming en een Smart TV gewoon niet lekker samen gaan. Als je consoles met RGB uitgang hebt zou je een OSSC kunnen overwegen. Werkt alleen met RGB en niet met composite of S-Video over scart. En het moet je het geld wel waard zijn natuurlijk.
 26. Otto is iemand anders dan de eigenaar van die tv database ja. Otto heeft hier ook een account, maar niet meer actief geweest de laatste tijd.
 1. Load more activity
×