Jump to content

TMP

Forum admin
 • Content Count

  6,502
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by TMP


 1. Voor de rechtenhouders gaat het er natuurlijk om hoe ze zoveel mogelijk geld kunnen verdienen. Dat zal ongetwijfeld zijn door mensen maandelijks een bepaald bedrag voor een (wisselend) aanbod aan content te laten betalen, in plaats van eenmalig een bedrag te ontvangen voor een specifiek product. Het belang van een verzamelaar of liefhebber zal ze niet veel interesseren. De hoeveelheid streamingservices is momenteel echter al niet meer op twee handen te tellen, hetgeen dat op zich wel weer wat minder aantrekkelijk maakt. Ik zie de dvd/Blu-ray geen echte comeback meer maken.


 2. 5 uren geleden, RM zei:

  Het was anders al heel lang een zeer groot vermoeden dat dit komende extra seizoen met oud kandidaten zou zijn, dus er is niets om je over te verbazen ;)

   

  Ik volg het dan ook al jaren alleen nog maar voor de hier georganiseerde pool, dus dat was mij ontgaan ;)...


 3. 23 uren geleden, Sasja zei:

  Hallo, vroeger durfde ik nauwelijks te kijken naar de serie met de lichtcirkels die ineens verschenen. Ik kan mij er weinig van herinneren, behalve dat ik heel bang was.

  Probeer erachter te komen wat de titel was, maar ben 't kwijt. Iemand die het weet? Moet jaren 70 geweest zijn.

   

  Bedankt alvast,

  Sasja

   

  Ik heb je vraag even verplaatst naar dit topic. Wellicht kan @samba-boy je helpen...


 4. Het coronavirus heeft een enorme impact op het dagelijks leven, Hoe is dat bij jullie?

   

  Voor mij komt het neer op (nagenoeg de hele week) thuiswerken en veel thuisblijven. Ook in de weekenden. Het missen van bepaalde dingen die je graag doet. Anderzijds heb ik er geen enkel probleem mee om mij aan de richtlijnen te houden. Vrees wel dat het nog een tijdje gaat duren.


 5. Quote

  'Plaaggeest' uit Bassie & Adriaan overleden

   

  Jaap Stobbe, de acteur die de Plaaggeest speelde in 'Bassie & Adriaan', is op 21 februari overleden. De dood van de 83-jarige werd vorige maand niet bekendgemaakt.

  Jaap was vooral bekend als clown en acteur. Voor velen was hij een jeugdheld én griezel door zijn rol als Plaaggeest in de serie Bassie & Adriaan. Daarnaast speelde hij in de kinderserie De Poppenkraam, vertolkte hij de rol van Lowietje in de crimeserie Baantjer en vele andere rollen in tv-series en films. 

   

  rtlnieuws.nl

   

×