Jump to content

djkoelkast

Admin
 • Content Count

  23,749
 • Joined

 • Last visited

About djkoelkast

 • Rank
  Site Admin
 • Birthday 01/01/1980

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Locatie
  Array
 • Console
  Array
 • Facebook
  Array
 • Twitter
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

14,106 profile views
 1. djkoelkast

  Baantjer #2

  De Rad van Fortuin en de Prijzenslag/Prijs je rijk-reboots vond ik wel waardeloos. De nieuwe Baantjerserie, ik heb nu bijna 1 afl. gezien (na de film) en ben er nog niet over uit. Maar zo slecht als DNA is het alvast niet haha (maar dat is wel weer lekker makkelijk dom doorkijkbaar).
 2. Welkom op Retroforum! In de meeste Photoplay Spirits zit een custom pc'tje. Een industriëel moederbord met verder echt het minimale nodig. Een Socket 370 Celeron, 64mb geheugen, videokaart, geluidskaart, veel seriële poorten, veel stelt het niet voor. Je kunt er makkelijk een andere pc inbouwen, de monitor is een standaard VGA met standaard ELO touch op de seriële poort. Ik heb mijn Spirit zelfs voorzien van 2 pc's en twee switchen (seriëel voor de touchscreen en VGA + audio voor het beeld en geluid). De niet-Photoplay-pc produceert echter veel te weinig power door de speakers, dus ik heb er nog een Vellemankit met stereo versterker tussen zitten, anders hoor je niets. Let wel op of het scherm niet is ingebrand. Ik zou er zelf als jukebox iets van Linux op zetten en een pc'tje er in met een SSD, veel lichter, veel sneller. Photoplay er terug opzetten kan als je een Photoplay harddisk + dongle ergens koopt, dat is meteen de makkelijkste manier. Ik zou voor de IGO gaan en niet voor de Windowsversie (die is niet vooruit te branden). En dan die harddisk klonen naar een SSD en het bootrecord van PTS-DOS terugzetten, niet heel makkelijk en je hebt een reële kans dat je je net aangekochte harddisk non-functioneel maakt. Kortom: even goed opletten en succes
 3. Dit bestaat echt al sinds 2004 hoor
 4. Plaats even een update in dat topic dan.
 5. Het zal wel weer de 'minst opvallende' zijn in die zin dat iedereen denkt: joh, die is het niet.
 6. Ik heb Vocaloid ooit in een filmpje gebruikt (nummer gemaakt en daar moest door een vrouw worden gezongen), klonk toen nog heel plastisch. Volgens mij was het 2007.
 7. Wie gokt het best? Is dan een betere titel
 8. En toen lag onze mol er uit Ja, het leunt weer op warrig doen, rommelige montage etc.
 9. Ja, dus dan werd de 24fps film gewoon sneller gedraaid, op 25fps.
 10. Tja, voorleggen en meestal heb je gewoon dikke pech.
 11. Ik heb eens een hele PowerMac (met beeldscherm ingebouwd) zonder beschermingsmateriaal, ja, zo in een doos gepropt ontvangen. En ook hele videorecorders. Uiteraard allemaal volop gebroken onderdelen. Verzenden kan heel veilig, moet je wel een beetje je best doen op de verpakking.
 12. Film is doorgaans 24fps, dan moet je beide versies (zoals op tv uitgezonden en zoals gerestaureerd) eens boven elkaar op een timeline moeten zetten, dan weet je het zo.
 13. De eerstvolgende contest graag volledig in DOS maken
×