Jump to content

djkoelkast

Admin
 • Content Count

  23,477
 • Joined

 • Last visited

About djkoelkast

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Den Helder
 • Console
  Amiga 4000
 • Facebook
  djkoelkast
 • Twitter
  @djkoelkast

Profile Fields

 • Interesses
  Popje!

Recent Profile Visitors

12,699 profile views
 1. djkoelkast

  Philips P2000T

  Ik heb er wel een heel pak boekwerk bij en ik ken ook nog iemand die heel veel van de P2000 weet, ik kan hem ook e.e.a. vragen, ik zie hem meestal wekelijks bij het lokale filmhuis waar ik ook e.e.a. doe
 2. djkoelkast

  Philips P2000T

  Welkom op Retroforum! Ik heb best veel P2000 spul, maar ik weet dat niet zo 1-2-3 te vinden, ik zal eens kijken als ik weer op die plek op zolder ben (nogal diep verscholen), maar het kan wel even duren. Ik heb het niet paraat.
 3. djkoelkast

  Heb je wel eens een film meer dan 1 keer gezien?

  Kun je eens vragen waar hij zijn films vandaan haalt en hoe hij de rechten regelt?
 4. djkoelkast

  Heb je wel eens een film meer dan 1 keer gezien?

  Als mijn project doorgaat kun je hier over een tijdje 1x in de maand een film op 35mm kijken. Ik wil daar in het begin ook een actie aan koppelen: dat we 2 VIP-kaartjes weggeven elke voorstelling, die mensen krijgen dan entree, koffie/thee en een uniek kijkje bij de projector als we de film gaan opspoelen, inrijgen en starten.
 5. djkoelkast

  Heb je wel eens een film meer dan 1 keer gezien?

  Er worden vrijwel geen 35mm-prints meer gemaakt in Nederland, ik ken zelf geen distributeurs die ze levert, behalve het bruiklenen van oudere exemplaren.
 6. Top Als Whizzy het ook ziet zitten op die manier dan kunnen we een mooie collectie daar neerzetten.
 7. djkoelkast

  Biertopic #3

  Mooie namen van weleer worden nu misbruikt. Kijk eens wat er in Affligem zit. Glucosestroop, hopextract, dat is geen goed bier meer, was het vroeger echter wel.
 8. djkoelkast

  Heb je wel eens een film meer dan 1 keer gezien?

  Ik ben bezig met het opzetten van een project waarbij we in het lokale filmhuis weer maandelijks een 35mm-film gaan draaien, ik hoop dat het van de grond komt. Het valt of staat met of je materiaal kunt lenen. Gisteren ben ik naar Queen of hearts/Dronningen geweest, niet alleen een sterke film, maar ook nog eens op 35mm geschoten. Wel digitaal geprojecteerd overigens.
 9. djkoelkast

  Star Fleet

  Och het hoeft niet zo heel strak hoor. Volgens mij zat het op de kabel, ik heb ook wel naar de DJ Kat show gekeken. Bij ons duurde het relatief lang voor we kabel hadden.
 10. djkoelkast

  Star Fleet

  Wat een gaaf topic man, top dat je er zo veel moeite in steekt Ik ken de serie zelf echter niet en mijn genre is het niet, maar wel leuk om op deze manier eens kennis mee gemaakt te hebben.
 11. djkoelkast

  Biertopic #3

  Het is toch best tof om af en toe een topic van onze knuffelbelg Randy_Roes weer eens omhoog te zien komen, iedereen die hem kende koestert volgens mij warme gevoelens voor hem. Hij was ook een echte bierdrinker. Ik zelf ben dat in de loop der tijd ook geworden, ik heb een bierverzameling van heel veel verschillende soorten bier, Nederlands, Belgisch, Duits, maar ook wat exoten. Wel ben ik gestopt met fabrieksbier, als er ingredi├źnten in zitten die niet in bier thuishoren dan mijd ik die. In Duitsland herken je het makkelijkste: waar hopfexextract op hopfenauszuege inzit kun je overslaan: fabrieksbier, zit niet eens echte hop in.
 12. djkoelkast

  Stel je even voor #3

  Van harte welkom op Retroforum!
 13. djkoelkast

  Heb je wel eens een film meer dan 1 keer gezien?

  Je brengt je mening nogal als feiten. Ik vind Flodder in Amerika wel degelijk een goede film, zit goed in elkaar, het is vermakelijk, kijkt makkelijk weg, het geeft ook echt een goed beeld van de vroege 90's. Verhaal vind ik in veel gevallen ondergeschikt, een film als The Neon Demon stelt qua verhaal ook niet veel voor, maar het is toch echt een enorm goede film naar mijn mening, die film moet het vooral van het visuele hebben. Flodder 3 is meer een vervolg op de serie, heeft meer weg van een aflevering van 1,5 uur met wat meer actie en locaties. Eigenlijk een losstaand iets, want het zijn ook de acteurs (4 stuks dan) uit de serie en niet uit de films. Maar als losstaand iets vind ik die wel aardig. Maar ik heb nooit beweerd dat ik de hele Floddertrilogie geweldig vind, ze hebben allemaal hun eigen plekje in de lijst van films die ik kan waarderen, maar ze staan ook zeker niet op nummer 1.
 14. djkoelkast

  Heb je wel eens een film meer dan 1 keer gezien?

  Wat maakt Flodder slecht dan?
 15. djkoelkast

  Heb je wel eens een film meer dan 1 keer gezien?

  Het verbaast mij sowieso dat er mensen zijn die The Matrix hebben uitgezien, ik vond dat een van de meest waardeloze films ooit.
├Ś