Jump to content

djkoelkast

Admin
 • Content Count

  24,230
 • Joined

 • Last visited

About djkoelkast

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Den Helder
 • Console
  Amiga 4000
 • Facebook
  djkoelkast
 • Twitter
  @djkoelkast

Profile Fields

 • Interesses
  Popje!

Recent Profile Visitors

19,710 profile views
 1. djkoelkast

  Omdraaien

  Oh daar ging het niet om
 2. djkoelkast

  Omdraaien

  Anagram is als je van de letters van een woord een ander woord maakt.
 3. Jij mag ook met je vrouw overleggen
 4. Ik vond aan het einde Lennart het minst authentiek reageren op het vertrek van 'zijn mol'. Ook heeft hij zijn opdracht heel knullig verpest. Euh... Een mol zou denk ik niet een opdracht weigeren (Annelotte deed dat met het adem inhouden en nu Sven bij het hotel). En een mol voelt zich natuurlijk heel goed in het donker, dus zou de mol een van de twee verstopte kandidaten moeten zijn. Maar dan is hij wel de gemeenste mol ooit, gewoon vol 10.000 uit de pot halen. Ik vond Sven het meest geschokt reageren, misschien wel te geschokt. Maar dan nog: zou een mol een opdracht
 5. Volgens mij is pefotape juist 1/4", maar dan met gaatjes in het midden. Ik heb zulke tape, daar staat het geluid op van Op hoop van zegen (incl alle takes etc.), voorbeelden in een ander topic. Maar kan heel goed zijn dat de "16mm magneetfilm" ook perfotape werd genoemd.
 6. Overigens staat op die lijst van Eye o.a. welke films er gevonden zijn: En dit zijn dus alleen de stomme films, kun je nagaan wat een gigantische collectie het geweest is.
 7. Ik heb die films zelf niet bekeken verder, alleen vastgelegd wat er ligt op dit moment. We hebben ook voldoende werkende projectoren, zelfs een omgebouwde 16mm met Xenonlamp en speciale lens zodat je hem veel groter kunt projecteren, van Hokushin.
 8. Achtergebleven moet ik iets nuanceren. Ik weet niet alles, maar even grofweg het verhaal. Het filmhuis in Den Helder zat vroeger op een andere locatie dan nu (dichter bij de marinehaven) en daar was een vrijwilliger Hans van der Molen. Een filmverzamelaar. Hij schijnt ook in die tijd thuis of in een garage ofzo films te hebben gedraaid. Onder andere soft-erotiek, voor onder andere mariniers. Dat ging dus verder buiten het filmhuis om en was misschien zelfs al voor die tijd, die details ken ik niet. In elk geval had hij vele films, vele projectors en vele andere spullen. M
 9. Wat nakijken? Die magneetband is gebracht door mensen die hem hadden gevonden, het is dus niet zo dat ze nog "ergens" in het filmhuis lagen. Er liggen daar nog wel wat 35mm prints, ook complete. o.a. Ciske de Rat en Op hoop van zegen. Die zal ik allebei eens ritueel verbranden als niemand kijkt. Wanstaltige gedrochten. Er ligt ook nog een heleboel soft-erotisch spul op 16mm en 1 zo'n soort film op 35.
 10. Volgens mij niet, maar ik vind al snel iets niet boeiend als het niet in mijn straatje ligt
 11. Wij hebben in het filmhuis ook zo'n naar azijn stinkende 16mm magneetband liggen. De bijbehorende film ontbreekt.
 12. De eerste paar keer loopt 'ie wel goed en dan opeens niet meer
 13. Hij loopt niet lekker, raar
 14. Ik vond deze aflevering en met name de laatste opdracht een stuk minder. Komt een beetje over als de opdracht in de trein in het NL-seizoen.
×
×
 • Create New...