Jump to content
Frey

Voetbal International

Recommended Posts

post-39-0-12136400-1306920666.jpg

Elke maandag en vrijdag te zien op RTL 7 van 20:30 tot 22:00. Het wordt gepresenteerd door Wilfred Genee en de vaste mensen aan tafel zijn de altijd kritische Johan Derksen en de grappige René van der Gijp met zijn geweldige lach. Elke aflevering schuift er weer een gast aan en sommige daarvan keren regelmatig terug. Een van hen is natuurlijk Hans Kraay Jr.

Edited by Frey

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mensen als Emile Schelvis, Erik Dijkstra en Wouter Bos praten tenminste nog leuk mee. Die Beckand voegde echt helemaal niks toe.

Vrijdag Johan Boskamp, dat vind ik ook een geweldige gast. :D

Eens kijken of René ongeschonden uit deze uitzending komt. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoewel ik dit programma een tijd heb gemeden (ik was bang dat het programma door de aanwezigheid van Gijp een te lollige lading zou krijgen), ben ik inmiddels vaste kijker geworden. Mede omdat ik VI Oranje enorm kon waarderen en de gasten in dit programma tegenwoordig een stuk boeiender zijn dan die van Studio Voetbal (zeker nu Borst daar voorgoed weg is).

Enige minpunt vind ik het nodeloze gehak van Johan op Studio Sport, Jack van Gelder en Mart Smeets. Waarom dat nou nodig is om steeds z'n ergernis uit te spreken weet ik niet, om met Gijp te spreken: 'laat gaan joh!'.

Hilarisch vind ik dan weer de discussies van Johan en Wilfred en het elkaar lekker afzeiken op een ludieke manier. Wat dat aangaat hoop ik ook dat Hansie Hansie weer terugkomt, want dat gebekvecht met Johan was super!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prachtige aflevering vandaag met de jarige Johan. Die oude beelden en die felicitaties. :D

Zelfs Hansie. _O_

Hilarische aflevering. Willem van Hanegem met z'n felicitatie aan.... de majesteit, de imitaties van Kasper en het shirt met J(oh)anko _O-

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hans Kraay Jr. terug in Voetbal International

Hans Kraay Jr. heeft na bijna een jaar eindelijk overeenstemming bereikt met zijn werkgever SBS 6 over uitstapjes naar de concurrentie. Hij mag voortaan eens per maand aanschuiven in een tv- programma van de concurrent. Dat heeft Kraay Jr. woensdag bevestigd op Radio 538. Kraay Jr. keert dankzij deze regeling weer terug in de RTL 7-talkshow Voetbal International. “SBS heeft zelf gezegd dat ik eens per maand in een voetbalpraat- programma van een andere omroep mag aanschuiven“, zegt hij.

Kraay Jr. zat tot begin vorig jaar wekelijks in Voetbal International, maar toen RTL Kraay Jr. presenteerde als ‘topper van RTL 7′, was voor SBS de maat vol. Hij mocht niet meer naar VI. “Maar bij SBS 6 zijn ze absoluut niet rancuneus of haatdragend, en zeker niet tegen RTL“, zegt Kraay Jr. nu.

De voetbaldeskundige verheugt zich op zijn terugkeer in de RTL 7-talkshow. “Ik heb Johan Derksen wel een beetje gemist, en Wilfred en René natuurlijk ook.“

Hansie *O*

van VI.nl:

Hans Kraay jr. keert terug bij Voetbal International

02/03/2011 12:19

Hans Kraay junior keert op maandag 14 maart terug in het RTL7-programma Voetbal International. De ex-voetballer zal vervolgens eens per maand aanschuiven bij Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp.

Kraay was maandenlang onderdeel van een soap tussen zijn werkgever SBS6 en RTL7. In het verleden was Kraay vaste gast in Voetbal International tot SBS6 zijn optredens in het programma verbood. Dit tot teleurstelling van Kraay zelf.

Daarna ontstond een lange periode van gesteggel tussen beide zenders. Kraay, momenteel in onderhandeling met SBS6 over een nieuw contract, heeft nu bedongen dat hij een keer per maand mag verschijnen in een voetbalpraatprogramma.

Om 13.45 uur vanmiddag zal Hans Kraay jr. samen met Johan Derksen een toelichting geven op VI Radio over zijn terugkeer bij het programma Voetbal International.

Overigens heeft RTL 7, de zender waarop Voetbal International twee keer per week wordt uitgezonden, de 44-jarige Marco Louwerens benoemd tot nieuwe directeur. Hij volgt per 1 april a.s. Peter Lubbers op, die naar de AVRO vertrekt. Louwerens was eerder werkzaam voor RTL als creative consultant en de afgelopen twee jaar als lid van het programma managementteam.

Johan en Hans op VI Radio:

http://www.vi.nl/Radio-item/196306/Johan-Derksen-Hebben-Kraay-jr.-gemist-VI-Radio.htm

Edited by Frey

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja dit is echt goed nieuws! Tijl hoeft van mij niet terug te komen. Leuke lama, maar in VI vind ik hem totaal niet passen. Hij heeft ook al eerder aangegeven niet meer terug te komen omdat hij zijn eigen voetbal knowhow te laag vindt om iets zinvols bij de kunnen dragen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hahaha, ja het was geweldig. Inhoudelijk wel bedroevend, want alles ging om de vorm en niet om de inhoud. Het viel me op dat René voor de reclame nog de brandjes suste, maar erna ook gewoon lekker Hansie begon af te zeiken. Ik vermoed veel VI in DWDD morgen. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik vond het echt de beste aflevering van het seizoen. _O_

En toch is de verjaardagsaflevering van Johan (31 januari) onovertroffen en dus beter :)

Verder leuke uitzending, maar Kraaij was wel erg opgefokt aan het einde. Opvallend was dat hij zich vaak richtte tegen Wilfred Genee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gisteren bijna 700.000 kijkers. Ze hadden natuurlijk concurrentie van Holland Sport met Cruijff, hoewel dat 'maar' 344.000 kijkers trok.

Minder kijkers dan de week daarvoor. Gelukkig gaat Hansie nu niet nog meer naast z'n schoenen lopen. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites