Ga naar inhoud

TMP

Forum admin
 • Aantal items

  6407
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over TMP

 • Titel
  Forum Admin
 • Verjaardag 01-01-1970

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  -
 • Console
  -

Recente bezoekers van dit profiel

3154 profielweergaven
 1. TMP

  House of Cards

  Inmiddels is het zesde (en laatste) seizoen uit. Het is een zwak seizoen en doet zelfs wat afbreuk aan wat jarenlang is opgebouwd. Een bijzonder zwak plot, terwijl de serie seizoenenlang zo goed in elkaar stak. Jammer, ze hadden het beter bij vijf seizoenen kunnen houden.
 2. TMP

  Er is er één jarig! #2

  Gefeliciteerd !
 3. TMP

  Bassie & Adriaan #9

  Verder in deel 10: https://www.retroforum.nl/topic/5052-bassie-adriaan-10/
 4. TMP

  Bassie & Adriaan #10

  Praat hier verder over Bassie & Adriaan! Link naar het vorige topic in deze reeks: https://www.retroforum.nl/topic/4810-bassie-adriaan-9/
 5. Twee Nederlandse clubs in de Champions League, een knappe prestatie van PSV en Ajax!
 6. TMP

  Lekker weertje vandaag

  Wat een warmte zeg de laatste tijd (en de komende tijd waarschijnlijk ook nog wel). Met name gisteren was het ontzettend warm. Het mag van mij wel iets minder. Of vinden jullie het wel lekker zo?
 7. TMP

  Tekenfilmstemmen

  Helemaal mee eens. Ik zie de toegevoegde waarde er niet van.
 8. Klopt, maar dat was nog in de poulefase, daarom had ik die niet genoemd. Geweldige wedstrijd was dat!
 9. Aan een kant van het schema zaten wat zwakkere ploegen, zoals Zweden, Zwitserland en toch eigenlijk ook wel Engeland. Die wedstrijden waren vaak niet hoogstaand. Daarentegen toch wel zeer genoten van bijvoorbeeld Frankrijk-Argentinië, Portugal-Uruguay en België-Brazilië.
 10. Heb de afgelopen weken een mooi WK gezien, met diverse erg leuke wedstrijden. De Kroaten hadden vandaag wellicht nog wat meer verdiend, maar de Fransen zijn het dan toch geworden. Knappe derde plek voor de Belgen ook.
 11. TMP

  [centraal] Boeken!

  Net klaar met het lezen van het boek 'Ready Player One'. Een erg leuk boek met veel verwijzingen naar games, muziek en films uit de jaren '80. Onlangs verfilmd door Spielberg. Ik heb het boek gelezen naar aanleiding van de film, maar de verhaallijn is niet geheel hetzelfde.
 12. Vertel hier welke game(s) je het laatst hebt gekocht, aan het spelen bent of net hebt uitgespeeld. En vertel er uiteraard wat over, zoals wat je ervan vindt/vond. Hier weer verder! Eerdere delen: Deel 1 Deel 2 Deel 3
 13. TMP

  [centraal] Awards-topic

  Als ik het goed heb moeten in deze contests nog awards gemaakt worden: - PDC WK Darts 2018 (van @djkoelkast) - @#Random Contest (van @Ross) Als het goed is, is de rest inmiddels uitgereikt. Of niet, @RM?
 14. TMP

  ID Contest - Droedels van Mars

  De awards zijn uitgereikt!
×