Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Scavenger

  Ducktales (1987, NL)

  Bedankt! De volgorde van Spider-Man lijkt op de eerste aflevering na (eigenlijk S03E10) te kloppen. Over X-men: - Bij X-Men staan de afleveringen voor een groot deel in de productie volgorde, maar een aantal staan op de verkeerde plaats. - Op Disney+ staat de originele versie van de aflevering 'No Mutant Is An Island'. De aflevering was opnieuw gemaakt omdat de producers ontevreden waren over de kwaliteit. De herziene versie was hier uitgezonden en op DVD uitgebracht. Hier is een vergelijking: http://drg4.dancemania-ex.com/xnomutant1.html Ik moet nog kijken hoe het zit met de framerate. Er waren namelijk klachten over de USA DVD's omdat sommige afleveringen van PAL masters genomen waren. X-Men heeft een mix van 23.976fps en 29.97fps beeldmateriaal, dus frameblending is onvermijdelijk bij een PAL conversie. De PAL masters converteren naar NTSC is vragen om problemen. Als ik mij goed herinner zit er bij seizoen 1 alleen 29.97fps beeldmateriaal in de credits. Vanaf seizoen 2 waren er ook 29.97fps edits. Andere Marvel series moet ik ook nog checken.
 3. Harrie

  Photoplay werkt touch niet van

  Hallo Djkoelkast, Zoals verzocht stuur ik een aantal foto's mee van de bios instellingen en een foto van het moederbord wat er in zit. De I/O instellingen had ik al gevonden op het forum. Het ledje van de touch brand altijd, ook las ik het scherm aanraak...klopt dat ?
 4. Today
 5. djkoelkast

  Bassie & Adriaan #11

  Er zijn wel wat gekkies ja
 6. djkoelkast

  Photoplay werkt touch niet van

  Welkom op Retroforum! Dit is een retroforum, dus ook over Photoplay, maar niet exclusief Maak eens wat foto's van je kast, aansluitingen, pc etc. In een Spirit 2.1 heeft volgens mij de webcam USB, IGO gebruikt die niet, dus die heb je niet nodig. Vermoedelijk zijn de biosinstellingen gereset door een lege batterij en staan nu de com/irq etc. instellingen niet juist.
 7. Hoi Hoi. Blij dat er een forum is van Photoplay... Ik heb sinds gisteren en photoplay spirit 2.1 Dat staat er tenminste op de kast. Als ik de machine start komt er een beeld met IGO4, maar ik kan op geen enkele manier de touch aan de gang krijgen Het groene ledje op het touch printje brand wel. Nu denk ik dat er een andere computer in zit dan origineel. Hij zat er ook maar lala ingeschroefd. Ik heb ook 1 usb stekker over, terwijl de pc geen usb heeft. Het is zeker niet het door iedereen genoemde 6vwe board. Tijdens het opstarten staat er ook dat er een mmx 133 mhz processor in zit. Daaronder staat smart 2000. kan ik de bios gewoon naar default zetten? of raden jullie mij dat af? Pls help
 8. wouterplat

  Bassie & Adriaan #11

  Er was pas iemand op marktplaats, die 50 euro per videoband wou van de Huilende Professor, penta uitgaven, dat zou dus 200 euro in totaal zijn, nou zitten er natuurlijk wel verwijderde scenes op, maar om nou 200 euro te betalen voor 1 serie, die je gewoon voor 5 euro op DVD kan kopen en binnenkort helemaal op YouTube staat, is wel een beetje vreemd, er zou toch geen gek zijn die dat echt gaat betalen? nou ben ik zelf verzamelaar, maar ook ik heb me grenzen!
 9. samba-boy

  Ducktales (1987, NL)

  Scavenger Wat een binnenkomer, welkom! Mooi lijstje Kun je misschien ook iets zeggen over de jaren 90-Marvelseries die er op staan? Ik zag dat Spiderman namelijk compleet out of order was en ergens halverwege seizoen 3, maar op Disney+ als S01E01 werd weggeschreven.
 10. Hinse

  Ducktales (1987, NL)

  Dat is zeker een waardevolle bijdrage, welkom!
 11. Scavenger

  Ducktales (1987, NL)

  Nog wat andere dingen: De Nieuwe Avonturen van Winnie de Poeh - NL versie ontbreekt bij S01E10 "Konijn te koop" (How Much is That Rabbit in the Window?) - HD remaster - Sommige afleveringen zijn gecropt naar widescreen. - Sommige afleveringen zijn van een oude tape master. De kleine Zeemeermin (Serie) - HD remaster - Gecropt naar widescreen - NL versie van seizoen 1 & 2 zijn compleet. - Seizoen 3 staat er (nog) niet op, ook niet in het Engels en andere talen. Rescue Rangers - HD remaster - Gecropt naar widescreen. De fullscreen HD remaster is verkrijgbaar op iTunes/Amazon Prime Video in een aantal landen. Darkwing Duck - Afleveringen staan in de verkeerde volgorde Rescue Rangers en Darkwing Duck heb ik nog niet veel kunnen checken, omdat die al dagen lang niet opgestart kunnen worden Over de Gummi Beren: Alle seizoenen van Gumm Beren hadden eerder dit jaar een Kijkwijzer rating gekregen. Bedankt! Ik heb het voor de zekerheid geüpload.
 12. djkoelkast

  Ducktales (1987, NL)

  Welkom op Retroforum, mooie toevoeging! tip: je kunt plaatjes ook op het forum zelf uploaden, zo verdwijnen ze niet als de voorwaarden van de plaatjeshost die je nu gebruikt opeens veranderen.
 13. Yesterday
 14. Scavenger

  Ducktales (1987, NL)

  Ducktales heeft voor zover ik weet maar één NL versie, behalve bij de aflevering "Held te huur". Dagoberts snavel beweegt in een scene, maar de dialoog was niet ingesproken. In de Disney XD uitzending is het ontbrekende zinnetje door Jan Nonhof ingesproken. Op Disney+ staat de Disney XD versie van "Held te huur". Jammer genoeg ontbreekt bij Disney+ de NL versie in 24 afleveringen en het stomme is dat de meeste daarvan op DVD zijn verschenen of in de afgelopen tien jaar herhaald zijn op TV. Een aflevering staat er zelfs helemaal niet op, ook niet in het Engels. Erg slordig van Disney. Lijstje:
 15. RM

  Posts een 'like' geven

  Tenzij er, zoals djkoelkast en ik aangeven, dan alleen maar gebruik gemaakt wordt van die knoppen en er geen reacties meer geplaatst worden. Dan kun je het niet negeren.
 16. Luukster1

  Gezocht: Te land ter zee en in de lucht 2001-2006

  Ik ben zelf op zoek naar afleveringen van Te land ter zee en in de lucht van de periode 1996-2002. Op het Youtubekanaal van Retroforum heb ik er enkele zien staan. Bij deze mijn vraag of er iemand afleveringen uit deze seizoenen heeft?
 17. Spiny Norman

  Posts een 'like' geven

  Zelf lig ik er niet wakker van als het wél gebeurt; als je het nutteloos vindt, dan kan je het gewoon negeren en er niet aan mee doen.
 18. djkoelkast

  Posts een 'like' geven

  De functie zit nu nog niet in de software, dus het is allemaal nog niet echt in de orde. Maar stel ik kom het tegen en zou het overwegen dan neem ik alle meningen mee en ik vind voor beiden iets te zeggen. Voor mij is de toegevoegde waarde dat ik wel waardering aan posts kan geven waar ik niet op zou reageren omdat "tof man" ook zo'n loze reactie is, maar ik inhoudelijk verder niets te melden heb. Dus in mijn geval is het dan geen vervanging voor een post, maar echt een toevoeging. Ik ben het met je eens dat niet iedereen het zo zal gebruiken en ik ben ook met je eens dat het aantal niets zegt. Dus ook dat het geen kwestie van 'status' is ofzo als je post 100 likes heeft of 1000 of 10000 of 3. Je hebt echter nu ook mensen die kijken naar views, een topic met 1000 views maar 1 reactie dat kan ook, maar zijn het dan gewoon mensen die zijn afgehaakt? Of vonden ze het wel leuk maar hadden ze inhoudelijk niets te melden. Een deel blijft altijd raden, likes, duimpjes, kudo's of hoe je het maar noemt kan daarin een hulpmiddel zijn. Ik zeg kan, want het kan ook de verkeerde kant op gaan en dat inderdaad niemand meer post en alleen maar zit te liken.
 19. RM

  Posts een 'like' geven

  Je draait nu de vraag om; Ik probeer juist te begrijpen wat "iedereen" er zo geweldig aan vindt om te liken en wil oprecht weten waarom dit toegevoegde waarde heeft (en zo ja wat die is). Maar kennelijk kan niemand mij dat antwoord geven. Mijn punt heb ik al wel gemaakt en mijn mening heb ik ook al gegeven. En mocht dit wel doorgang vinden (laat dat niet van mij afhangen, want wie ben ik), dan is het wellicht goed om eerst de gevolgen te bekijken voordat de installatie plaats vindt in plaats van andersom .
 20. djkoelkast

  Posts een 'like' geven

  Ik snap dat je je punt wil maken, maar waarom moet iedereen die niet per se tegen is meteen toegevoegde waarde toekennen aan de functie?
 21. RM

  Posts een 'like' geven

  Ja. Dus...Nog een keer: Wat is de toegevoegde waarde?
 22. Last week
 23. Minuteman

  Medisch Centrum West-tapes

  En we gaan vrolijk verder met BCN's verzamelen. Vandaag weer een 52 naar huis gesleept die het toch echt zou moeten doen. We zijn benieuwd, van de week aansluiten en zien wat er gaat gebeuren !
 24. Spiny Norman

  Posts een 'like' geven

  Ik vind het "liken" ("waarderen"?) van berichten in theorie geen probleem alleen in de praktijk zie ik ook wel eens berichten ge'liked' die echt aantoonbaar onzin zijn. Op sommige fora is het een beetje wederzijds kontli(k)ken als ik het zo mag zeggen. Persoon A liked alles wat persoon B zegt en omgekeerd.
 25. Spiny Norman

  Ducktales (1987, NL)

  Maar na alle kritiek op de oude/nieuwe stemmen, is de vraag: welke NL versie staat er online?
 26. djkoelkast

  Retroforum Live

  Fox Kids hebben we ook nog wel e.e.a. van
 27. djkoelkast

  Posts een 'like' geven

  Dat was allemaal in Flash, dat werd al heel snel niet meer doorontwikkeld. Ook de arcadesoftware zelf werd niet meer ontwikkeld en het was mobiel al helemaal niet te doen.
 28. RM

  Posts een 'like' geven

  Het gaat er meer om wat de toegevoegde waarde is. Likes hebben geen referentie waarde. Wat zegt het nou als je 20 likes hebt? Is dat goed? Is dat weinig? Moet je er misschien 200 hebben? Dat bedoelde ik ook met mijn eerdere posts. En precies wat Logitech aangeeft; Als je straks ook kunt liken dan reageer je toch ook? Dus waarom dan ook nog een bericht plaatsen? Dát gevaar voorzie ik hier .
 29. Logitech

  Posts een 'like' geven

  Ik zelf reageer al weinig hier (ook omdat ik van veel onderwerpen geen weet heb) & lees vooral een beetje mee, maar denk dat het in mijn geval met het liken van posts nog minder wordt. Of dat erg is, laat ik aan jullie over. Waar is de Arcadehal eigenlijk gebleven?
 1. Load more activity
×