Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. RM

  Wie is de Mol? # 2

  Naar alle waarschijnlijkheid begint het jubileumseizoen van Wie Is De Mol in september. Is er behoefte om hiervoor een Pool te houden? Ik zeg er wel meteen bij dat het geen uitgebreide Pool gaat worden zoals we de afgelopen 2 jaar hebben gedaan .
 3. Dank djkoelkast en Hinse voor het meedenken. Gamestate: arcadehal op de Mariaplaats, ja. Daar ben ik intussen/laatst geweest (ze morgen weer open zijn). Er staan drie flipperkasten. 1) Batman 66 (van Stern) 2) Willy Wonka (van Jersey Jack) 3) ....en nog een. Vergeten, Die houden jullie (en de meelezers) tegoed. AwesomeSpace ga ik zeker eens onderzoeken. Verder heb ik gevonden: 1. Café Lebowski op het Domplein: een Mata Hari van Bally. 2. Lasergames (bij Ozebi) op de Bilstraat: Een Superman. (Nog niet op kunnen spelen). 3. Misschien bij Foodspot, Proostwetering. Nog niet kunnen checken. Opmerkingen: sites als https://pinside.com/pinball/map zijn hopeloos verouderd. Ik hou me aanbevolen voor tips, ook van 'thuiskasten'. Ben ik ergens welkom? #durftevragen Prettige dag!
 4. Today
 5. Yesterday
 6. Tja, je mag blijer zijn als je vredig in je slaap overlijdt, maar veel mensen eindigen op het laatst toch in een (kort) ziekbed of via zoiets.
 7. Mooie leeftijd, maar een val. Bah.
 8. Mooie leeftijd, heeft heel veel voor de wereld van filmmuziek betekend. Ik twijfelde in 2017 om naar zijn concert in de Ziggo Dome te gaan maar vond het toen wat te duur. Wel spijt van nu.
 9. Last week
 10. Kan zelfs een 040 zijn, ik ga vanmiddag even kijken, momenteel ligt dit project even stil namelijk. Het is geen LC, daar heb ik er ook 2 van, deze is groter en plasticer.
 11. 68020 zat dacht ik alleen in Mac II en LC 68030 in CX, FX, SI, CI, VI, Classic II, Color Classic, LCII en LCIII Welke heb je?
 12. Italiaanse filmcomponist Ennio Morricone is overleden na de gevolgen van een val. Dit maakt het Italiaanse nieuwsmedium Gazzette vandaag bekend. De componist heeft enkele dagen geleden bij een val zijn dijbeen gebroken. Sindsdien is Morricone in het ziekenhuis in Rome opgenomen, waar hij vandaag is gestorven. Morricone begon op zijn zesde al met het componeren van muziek. Zijn eerste filmmuziek verscheen in 1961 voor de film Il Federale. Het grote succes scoorde de componist in samenwerking met filmregisseur Sergio Leone met onder andere de films For a fistful of dollars, Once Upon a Time in the West en The Good, the Bad and the Ugly. Voor de Tarantinofilm The Hateful Eight ontving Morricone een BAFTA-award, Oscar en een Golden Globe. bron: fok.nl
 13. Gespot bij mij in de buurt: een TV in de vorm van een appel en hij is niet eens van apple! Lollig.
 14. Gaaf! Ik heb een Mac in mijn muzieksetup, 68020 of 68030 CPU, ik weet even niet meer exact wat er in zit. Die vormt wel de basis van alles, samen met 3x Opcode Studio 5LX.
 15. Na de P2000 alleen maar Macs: Plus, SE/30, Performa475, MP G4, Mini 2005, Mini 2009, G4 Lamp iMac (voor de leuk), Mini 2011, Mini 2012, PowerMac 2008 (vervangt de dode Mini maar kan nog steeds mee met 32GB, USB3 en 2xQuad Core). De Plus en de 2005 is verkocht, de Performa en Mini 2011 dood, en de rest pruttelt nog vrolijk door. De SE/30 (1989) wordt nu de hoofdrolspeler in mijn eighties muziekstudio.
 16. Wil je serieus hulp met inpakken, of is het de bedoeling dat dit een "frustratietopic" wordt over mislukte zendingen?
 17. Eigenlijk is het een huls, een luxe "beeldscherm". Er zitten Sanwa/Seimitsu controls in, met een USB-HID interface die naar keuze toetsenbord/muis/gamepad nabootst. Aan de klant wat ie er in wil stoppen qua console/computer/games.
 18. Beste zoek je voor een paar tientjes een AV-receiver van medio 2010. Toen kwamen de eerste modellen met 4K upscaling, veel HDMI poorten, en DTS MA en zo, terwijl ze ook nog een hele zwik klassieke videoingangen hebben, zoals composiet, RGB, VGA, S-video, component. Bijvoorbeeld Onkyo TX-NR709. Heb je meteen je geluidsprobleem opgelost (een moderne TV klinkt voor geen meter).
 19. Heb even gekeken.... hier een aantal kaarten. Getest en posten met goed beeld. Video: 8-bit ISA: XEGA P82C434 Philips OEM Paradise Systems PEGA2A waarvan geheugen chipje kapot is (Raar beeld) , moeten ergens te vinden zijn, kwestie van vervangen? D2A62L VEGA Video 7 Juko Ultimate EGA + 16-Bit ISA Trident TVGA8900C Trident TVGA 9000A OAK Technologies OTI067 PCI ATI Mach64 Diamond Multimedia Stealth 64 Video 2001 S3 Trio 64V+ Diamond Multimedia Stealth 64 2000 ARK ark2000pv Diamond Multimedia Stealth 64 S3 Vision968 86C968-P S3 Virge/GX Q5C4BB AGP ATI RAGE IIC ATI RAGE 128 Ultra Geforce 4 MX440SE 64-bit DDR S-Video + VGA out. Diamond MultiMedia VIPER V550 SDR 16mb Geluidskaarten niet getest... 16-BIT ISA: Analog Devices AD1848KP SoundPort met IDE header. 2x Advance Logic ALS120
 20. https://www.gamestate.com/utrecht/ Daar hadden ze 3 jaar geleden toen ik er was 3 flipperkasten: Awesome Space in Kanaleneiland is een oude school waar een community gevestigd zit die veel met retrogames in de brede zin van het woord hebben. http://awesomespace.nl/ Ik ben er zelf nog nooit geweest maar op 1 van de foto's zie ik 2 flipperkasten staan (zie hieronder). Wegens de coronacrisis zijn ze helaas momenteel niet geopend.
 21. Earlier
 22. Haha kan gebeuren hoor. Dank je! In Utrecht had je toch een arcadehal vlak bij Hoog Catharijne? Net in de stad zeg maar? En anders weet @Hinse misschien wel wat in die regio.
 23. Beginnersfout. Sorry, djkoelkast. Coole naam, trouwens.
 24. Naam staat linksboven in de blauwe balk
 25. Hallo Admin, Bedankt voor de snelle reactie. Die had ik wel gezien, maar gaat niet alleen maar over flipperen. Mijn zoektocht wel. En je slaat de spijker op de kop met de woorden. 'niet meer zo up to date'. Dat is ook met mijn vraag en natuurlijk het spelletje zelf, precies het probleem. Ik blijf vrolijk zoeken, en blijf ook open staan voor suggesties en tips. Groeten uit 030. Matthijs
 26. Daar hebben we dit topic eens voor gemaakt, is alleen niet zo up to date meer denk ik: https://www.retroforum.nl/topic/4299-arcadespellen-en-flipperkasten-in-nederland
 27. Dank je wel voor je reactie. Ik denk dat je https://pinside.com/pinball/map bedoelt.

  Daar zit ik al op, maar die is hopeloos verouderd. Ben dus op zoek naar recente informatie en tips (en of betere websites). 
  Mocht je wat weten of horen, dan graag!

  Groet,

  Matt

 1. Load more activity
×