Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
TMP

Welke game heb je het laatst gekocht/gespeeld? #4

Recommended Posts

Ben nu 'Contact' voor de DS aan het spelen, een beetje aparte RPG waarbij de speler zichzelf speelt (af en toe direct aangesproken door een professor die ook missies geeft) en het hoofdpersonage in een aantal rollen kan functioneren tijdens het verhaal. Kok, waarbij je recepten moet leren bereiden, visser waarbij je beter moet worden in vissen, etc. Lokaties zijn een aantal eilanden, elk met een eigen thema, en tegenstanders varieren van aliens tot mummies tot koelkasten. Verder kun je stickers verdienen waarmee je de boel ook weer kunt beinvloeden. Het is zeker een interessante game, maar een beetje veel gedoe met recepten en reizen tussen de eilanden. Volgende RPG ga ik weer voor een klassiek fantasy thema!

ContactGameplay.png

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

 In het kader van de SNES verkiezing nu DKC2 aan het spelen. Beleef daar momenteel meer plezier aan dat Final Fantasy X-2.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Gisteren DKC2 op 102% uitgespeeld. Animal Antics was ff doorbijten maar toen ik eenmaal doorhad dat rustig aan doen en niet tegen de wind vechten de sleutel was had ik em in een paar keer. De tweede eindbaas was uiteindelijk vrij makkelijk en het einde meer bevredigend dan het officiële eind. Nu verder met DKC3. 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

×