Ga naar inhoud

De Mol 2023 (BE) Pool


Aanbevolen berichten

Gisteren ook de finale bekeken. Jammer dat het er weer op zit. Ik heb van elke aflevering genoten.

 

Helaas zelf wederom de winnaar als mol aangewezen. Ben ik ook wel gewend inmiddels ;). Maar een hele schrale troost: qua eindstand van de pot bleek ik er toch behoorlijk dicht bij te zitten. Niet dat het een bonuspunt oplevert, maar ik vond dat stiekem toch wel leuk :) 

 

RM, dank weer voor de organisatie. Ik heb je in een PM al bedankt, maar hier dan nog een keer. Fijne opzet van de pool dit jaar, kostte minder tijd om in te vullen en daardoor had ik weer genoeg tijd om serieus mee te doen. 

 

Nu nog de terugkijk aflevering, benieuwd of we weer toffe hints naar de mol voorbij zien komen.

aangepast door Joost
Link naar bericht
Delen op andere sites
Op 8-5-2023 om 00:51, MarsM zei:

Dat was het dan…

 

  Verberg inhoud

En natuurlijk ook tegen @Hinse zou ik zeggen; houd vol! (Sorry maar manman, jij bent duidelijk niet heel goed in dit spelletje… dit jaar was bijna elke aflevering jouw Mol de afvaller de keer daarop _O-).
 

 

Toen ik (weliswaar later dan de rest) erachter kwam wie de Mol waarschijnlijk was, had het om de pool te winnen geen zin meer om daar op in te zetten. Dus om strategische redenen ben ik met opzet op anderen gaan inzetten. Daarmee was de kans heel groot dat ik laatste zou worden, maar ook nog een kleine kans om eerste te worden als de Mol toch iemand anders was geweest. Dat is leuker dan risicoloos naar plek 5 -7 af te stevenen. :P

Link naar bericht
Delen op andere sites
Op 14-5-2023 om 14:58, djkoelkast zei:

De 9e aflevering is ook de moeite waard!


Zeker, altijd weer tof om alle sabotages te zien en ook de samenvatting van waar / hoe per aflevering per kandidaat de verdenkingen lagen. Toos zat toch eigenlijk al vrijwel direct in de juiste richting dus heb wel een beetje zo’n gevoel dat hij eigenlijk had moeten winnen. Maar soit Lancelot gebruikte bij die Delorian test ook wel gebruik van z’n intelligentie hoor, toch ook gewoon fantastisch uitgespeeld. De finalisten waren wel overduidelijk terecht dit jaar.

 

De Delorian scène is ook transparant toegelicht, net als destijds met Lennart en de 10.000 potroof; er was een duidelijke voorwaarde dat ze niet voor 0/20 mocht gaan om in ieder geval de kandidaten de kans te geven in de Delorian terecht te komen en daarmee te voorkomen dat de Mol er sowieso in komt en mingeld kan genereren. Het tweede scherm zou voor haar sowieso groen worden, het ging puur om de eerlijkheid van het spel rondom geld uit de pot halen.

 

De molacties zelf waren wel echt een letterlijke samenvatting van alles wat ik hier zelf in dit topic al heb zitten beschrijven afgelopen weken, inclusief toelichtingen -0-. Ik had dus heel stiekem nog een béétje gehoopt op nog wat meer toffe acties zoals met de eitjes stelen en tegen de tas van Conny schoppen die nog niet waren getoond. Maar het geeft niet, ik vind Commy echt heel leuk en ze heeft er ook echt al het mogelijke uitgehaald als Mol. Ik had als enige bij de ‘baby’ hint echt een ‘dát had ik ook nog door moeten hebben’, zeker met die babyfoto’s er ook nog bij.

 

Toffe serie, super geslaagd ^O^.

aangepast door MarsM
Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 2 weeks later...
Op 20-5-2023 om 14:26, samba-boy zei:

Had ik bij het Van de hoed en de rand weten. Kanonnen _O-


Die had ik dus wel opgemerkt en tegen RM gezegd, maar niet op het forum gepost. Het viel me op omdat ze de enige was op het fotootje met die hand in beeld, maar ik ben niet meer zo geneigd om hints te zien in houdingen en gebaren en kleding e.d. op (groeps)foto’s, omdat dat eigenlijk allemaal al zo uitgekauwd is in de vele series die bestaan :P.

 

Maar bij café de Mol tijdens het voorstellen met die cryptische omschrijvingen, dat dan alleen bij de Mol de naam er gewoon volledig stond en dat er vervolgens zelfs nog jolig werd gedaan rond “we zien nu al overal aanwijzingen in” en Gilles dat vervolgens met een stalen “iets te fanatiek jongens, we stellen nu gewoon eerst de kandidaten voor”-gezicht weglacht, is echt zó vals -0-

aangepast door MarsM
Link naar bericht
Delen op andere sites
  • RM locked this topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...