Ga naar inhoud
TMP

Overlijdens in het nieuws #2

Recommended Posts

Scream-regisseur Wes Craven (76) overleden
 

 

De Amerikaanse regisseur Wes Craven is zondag op 76-jarige leeftijd overleden. Craven werd bekend met horrorfilms als A Nightmare on Elm Street en Scream.
 

Dat meldt The Hollywood Reporter maandag.

Het overlijden van de regisseur werd bekendgemaakt door zijn familie. "Onze harten zijn gebroken", lieten zij weten in een verklaring. Craven is in zijn woonplaats Los Angeles overleden aan de gevolgen van hersen!@##$!@#.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Actrice/presentatrice Ariane Meijer (voorheen Spier) is overleden.

 

Ariane is 48 jaar geworden. Ze heeft ervoor gekozen zelf uit het leven te stappen. De begrafenis heeft in besloten kring plaatsgevonden, blijkt uit een overlijdensadvertentie.

Ze speelde rollen in Zeg 'ns AAA, Diamant en Goudkust. Ook was ze assistente bij Waku, Waku en presenteerde ze o.a. het SBS 6-programma Explosief, Call TV en het belspel van Expeditie Robinson. Ariane, die in West-Friesland woonde, werd later bekend als schrijfster van thrillers als Koud-Zuid. Zij was tevens model en juriste.

Ariane scheidde in 2003 van Olivier Spier, onder wiens achternaam ze bekend werd. Samen met hem kreeg zij een, inmiddels tiener-, zoon en dochter. Spier vertelt aan Shownieuws dat het naar omstandigheden goed gaat met de kinderen. Ariane trouwde in 2009 met Alwin van der Toorn. Hij staat niet vermeld in de rouwadvertentie.

Ariane gaf in 2010, nadat ze de overstap van tv-werk naar schrijfster maakte, een uitgebreid interview aan hebban.nl, waarin zij ook over de dood sprak. "Een goede vriendin van mij zegt altijd: het leven is een pijp kaneel, je zuigt eraan en krijgt je deel. Dat is een soort mantra voor me geworden. Met veel mazzel ga je nog een paar jaar mee, maar het kan ook morgen afgelopen zijn. Je moet vooral iets doen waar je lol in hebt."

Ook vertelde ze toen: "Als je een tv-carriere en een huwelijk met een notaris gelijk overboord zet, met twee kleine kinderen op het platteland met je moeder van 80 in de schuur om schrijfster te worden, dan is dat op zich geen concept. Nee toch. Ik heb mezelf in wanhoop wel eens afgevraagd: Meijer, weet je wel wat je aan het doen bent? En toen zei ik stralend tegen mezelf: Nee, maar het voelt beter. Ik ken geen andere manier van leven."

 

Ariane Spier kennen we natuurlijk vooral van Explosief met Jeroen van der Boom

 

 

Toen mijn collega en goede vriend Dj Darcli en ik een jaar of 14 a 15 geleden in Showbizz City waren toen stond Jeroen van der Boom daar op te treden met een keyboard, in een lege zaal op dat moment (er waren in andere zalen andere dingen bezig). Hij was op dat moment nog niet landelijk bekend als zanger. Wij zagen hem daar staan en misten Ariane naast hem, want hij stond immers altijd samen met haar op de set. Wij vroegen hem: "Waar is Ariane?". Hij speelde een dramatisch melodietje "Ariane is niet meer...".
Dit was natuurlijk toen een grapje, maar uiteindelijk wel uitgekomen. Ariane is niet meer.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik kende haar niet zo goed, maar ken haar wel van gezicht. Explosief ken ik ook niet, ik keek vroeger (en nu nog steeds) zelden naar SBS6. Spijtig dat ze deze beslissing heeft moeten nemen en dat ze geen andere uitweg zag. R.I.P.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Schrijver, essayist, columnist, dichter en publicist Joost Zwagerman heeft zelfmoord gepleegd. Zijn uitgeverij De Arbeiderspers heeft dat laten weten aan de Volkskrant, waarvan Zwagerman medewerker was. Hij is 51 jaar geworden.

 

Hij zou vanavond om 22.30 uur te gast zijn in het Radio 4-programma Opium op 4, waar hij zou komen praten over zijn nieuwe boek De stilte van het licht. De redactie zat te wachten, maar hij kwam niet opdagen. 

 

Doorbraak

 

Zwagerman brak in 1989 door bij het grote publiek met de roman Gimmick! Andere bekende romans van Zwagerman zijn Vals Licht en De Buitenvrouw. In 2010 schreef hij het boekenweekgeschenk Duel. 

 

In 2003 en 2004 presenteerde hij Zomergasten. In een van die uitzendingen ontving hij Hirsi Ali, die daarbij de film Submission van haar en Theo van Gogh liet zien.  

 

Depressief

 

Zwagerman was enkele jaren geleden al depressief geweest. Hij schreef daar later over in de Volkskrant. Hij woonde in Haarlem en had drie kinderen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Het blijft speculeren, maar antidepressiva hebben wel zelfmoordneigingen als bijwerking en ze worden héél snel voorgeschreven zonder enige vorm van begeleiding. "neem maar en kom over 2 weken nog maar eens terug".

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Klopt, daar zit zeker wat in. Alleen de andere kant is dat caberetier en komiek Mike Boddé zelf zegt dat hij juist nog leeft vanwege de antidepressiva. Zonder die pil was hij al lang uit het leven gestapt. Ze kunnen dus zeker helpen, maar je moet ze inderdaad niet zomaar voorschrijven.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Het blijft speculeren, maar antidepressiva hebben wel zelfmoordneigingen als bijwerking en ze worden héél snel voorgeschreven zonder enige vorm van begeleiding. "neem maar en kom over 2 weken nog maar eens terug".

Dat staat erbij als bijwerking omdat mensen die al zelfmoordneigingen hebben, maar door de depressie daar niet de energie voor hebben, weer energie krijgen omdat de antidepressiva beginnen te werken, maar die gedachten nog niet kwijt zijn. Je krijgt dus geen zelfmoordneigingen van de medicatie, de medicatie zorgt er alleen voor dat je ze kunt uitvoeren. Even ter duidelijkheid.

 

Maar het is dus wel belangrijk dat de voorschrijvende arts eerst checkt of die neigingen aanwezig zijn, anders is het voorschrijven van antidepressiva hetzelfde als iemand met zelfmoordneigingen een geladen pistool geven.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ton van de Ven, oud-ontwerper en creatief directeur van de Efteling, is niet meer. Hij stierf vandaag op 71-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersenbloeding.

 

Ton_2008.jpg

 

Als opvolger van Anton Pieck ontwierp hij het grootste deel van de attracties die van eind jaren 70 tot begin jaren 00 in de Efteling werden geopend. Door middel van een stijl die dicht ligt bij die van Pieck en zijn kunde op het gebied van ontwerp en materiaalgebruik, wist hij mede de Efteling tot een uniek, vernieuwend en vooraanstaand themapark te maken. Het Spookslot was zijn eerste eigen grote eigen project, maar ook het Land van Laaf, De Piraña, Villa Volta en Droomvlucht waren volledig van zijn hand. Toch bereikte Van de Ven volgens liefhebbers van zijn werk zijn artistieke hoogtepunt in 1986 met de Fata Morgana. Ook het iconische entreegebouw 'Het huis van de vijf Zintuigen', wat sinds 1996 bij de Efteling in gebruik is, is een creatie van van de Ven.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Schrijver Henning Mankell (67) overleden 
Foto: ANP

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 
De Zweedse schrijver Henning Mankell is overleden. Hij is 67 jaar oud geworden. 
 

Zijn Duitse uitgever Hander Verlag heeft dit maandag in München bekendgemaakt. Mankell werd onder meer bekend door zijn misdaadromans, zoals die van de serie Kurt Wallander. Hij maakte vorig jaar bekend aan een vreselijke ziekte te lijden en trok zich uit de openbaarheid terug.

Voor zijn Nederlandse uitgever, Eric Visser van De Geus, komt het nieuws van het overlijden toch onverwacht. Hij kende hem goed. Visser heeft in twintig jaar ruim twintig boeken van Mankell uitgegeven. 

qa3xqopaxemq_std320.jpg
'Groot verhalenverteller'

''Mankell was een heel groot verhalenverteller. Een sociaal bewogen man, die het schrijven niet los kon zien van maatschappelijke verhoudingen. Zo had hij bijvoorbeeld veel aandacht voor Afrika en vluchtelingen.''

Mankells boeken doen het zeer goed in Nederland. ''Ik denk dat er zeker ruim 3,5 miljoen van zijn verkocht'', zegt Visser. Het nieuwste boek van de Zweedse auteur verschijnt overigens volgende week. De titel is: Zweedse laarzen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
 
Actrice Jennifer Willems (68) overleden
 
post-116-0-42422300-1447797118_thumb.jpg
 
Actrice Jennifer Willems is op 68-jarige leeftijd overleden. In een overlijdensadvertentie in het Algemeen Dagblad staat dat ze plotseling is gestorven. Willems was vooral bekend door haar rol van Teun in de kinderserie De Film van Ome Willem. 
 
Willems werd in 1947 geboren in Den Haag. Ze had rollen in verscheidene Nederlandse televisieseries, zoals TiTa Tovenaar en Keetje Tippel. In De Film van Ome Willem verscheen Willems vanaf 1974 in een groot aantal sketches naast Edwin Rutten, die de rol van Ome Willem speelde.
 

Ook sprak Willems een aantal jaren de stem in van Katrijn, een van de poppen in de kinderserie. In 1985 speelde de actrice haar laatste rol in de komedieserie De kip en het ei.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
De Nederlandse popartiest Armand is overleden. Hij overleed gisteravond in een ziekenhuis in Eindhoven. Hij was al geruime tijd ziek. Hij is 69 jaar geworden.

 

Armand heette eigenlijk Herman George van Loenhout. Hij begon zijn carrière in de jaren zestig. Hij was een protestzanger en werd om die reden ook wel de Nederlandse Bob Dylan genoemd. Ook was hij een bekend pleitbezorger van de legalisering van softdrugs.

 

Zijn grootste hitsucces was het lied Ben ik te min uit 1967, een nummer dat in eerste instantie op de b-kant van een single verscheen. Het nummer stond veertien weken in de top-40 en geldt als een klassieker uit de Nederlandse hippietijd. 

 

Armand stond met vele grote internationale artiesten op het podium.  Hij maakte zo’n vijftien elpees, tien cd’s en meer dan dertig singles. 

Vorig jaar maakte hij nog een album met Nederlandse groep The Kik, waarmee hij ook optrad. Op zijn concertagenda stonden voor de komende tijd nog zes optredens gepland, in Nederland en België.

 

post-8-0-42423100-1448015939_thumb.jpg

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Breaking news zo meldt BBC: Zanger David Bowie is zondag op 69-jarige leeftijd overleden.

 

De poplegende heeft na anderhalf jaar de strijd tegen een vreselijke ziekte verloren. Dat maakt zijn familie bekend op zijn Facebookpagina.

De zoon van David Bowie, Duncan, heeft op Twitter een foto van hem en zijn vader gepost. Hij bevestigt het overlijden en zegt de komende tijd offline te zijn.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

David Bowie heeft in bijna elk decennium wel wat betekend in de popmuziek, een uniek persoon! Dat gezegd hebbende, niet echt mijn muziek, maar hij heeft wel een paar goede nummers gemaakt.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Harry Potter-acteur Alan Rickman overleden

 

De Britse acteur Alan Rickman (69) is overleden. Hij speelde rollen in tientallen films en tv-series. Het bekendst werd hij door de rol van professor Severus Sneep in de Harry Potter-films.

 

Rickman werkte eerst als grafisch ontwerper voordat hij in de jaren zeventig werd toegelaten tot een toneelopleiding. Hij begon zijn loopbaan op het toneel, later volgden rollen in tv-series en films. Zo was hij kolonel Brandon in Sense en Sensibility, een verfilming van een roman van Jane Austen.

In Nederland werd hij bij het grote publiek bekend als professor Sneep op tovenaarsinstituut Zweinstein, waar Harry Potter zijn opleiding kreeg. Andere bekende filmrollen zijn die van schurk Hans Gruber in Die Hard en de rol van overspelige echtgenoot Harry in Love Actually.

 

Alan Rickman overleed aan de gevolgen van een vreselijke ziekte. 

 

nos.nl

 

 

Een prima acteur, vooral bekend van de Harry Potter films en de eerste Die Hard film. Had hem wel jonger geschat dan 69 eigenlijk...

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
 
Wonderful Life-zanger 'Black' (53) overleden na ongeluk

 

De Britse zanger Colin Vearncombe, beter bekend als 'Black', is na een auto-ongeluk in Ierland op 53-jarige leeftijd overleden.

De singer-songwriter uit Liverpool had in 1987 een wereldhit met het nummer Wonderful Life.

 

De zanger verkeerde na het ongeluk op 12 januari in kritieke toestand door ernstig hoofdletsel.

Nadat hij twee weken in coma had gelegen in een ziekenhuis in Ierland, is hij dinsdag overleden.

 

 

 

Wonderful Life, prachtig nummer vond ik dat.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Zeker een prachtig nummer en zo te horen een tragische dood.  ;(

 

Wel irritant dat Mathilde Santing later die cover had gemaakt die gewoon pijn aan je oren doet en echt helemaal stukgedraaid werd.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Stemmenartiest Joe Alaskey, bekend als de stem van Daffy Duck, Bugs Bunny en andere Looney Tunes-personages, is op 63-jarige leeftijd overleden. Volgens blogger Mark Evanier overleed Alaskey gisteravond in Los Angeles na een strijd tegen k*nker.

 

Alaskey, geboren in New York, vertolkte een hele reeks personages. Bekendheid verwierf hij vooral dankzij zijn werk voor Looney Tunes, waar hij na de dood van Mel Blanc in 1989 de stemmen van een reeks cartoonfiguren overnam.

Tussen 1990 en 1995 sprak Alaskey vertolkte hij naast de klassieke personages ook figuren uit nieuwe shows zoals Tiny Toon Adventures. Daarin leverde hij de stem van Plucky Duck.

Behalve Daffy Duck leverde hij ook de stemmen van Bugs Bunny, Sylvester, Tweety, Marvin the Martian en Foghorn Leghorn.

Alaskey leverde ook de stem van voormalig president Richard Nixon in 'Forrest Gump' (1994) en die van Yosemite Sam en Foghorn Leghorn in de hitfilm 'Who Framed Roger Rabbit' uit 1988.

Hij won in 1994 een Emmy Award voor zijn werk als Daffy Duck in de show Duck Dodgers.

 

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Jammer, The Voice of Europe is niet meer ;( . Een zeer kleurrijk figuur, heb vaak om hem kunnen lachen.

 

Dit is al mooi om te zien:

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

 

Acteur André van den Heuvel (88) overleden

 

De Nederlandse acteur André van den Heuvel is dinsdagochtend in zijn woonplaats Amsterdam op 88-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn dochter laten weten.

Van den Heuvel, geboren op 4 juni 1927, begon als amateur in de traditionele Passiespelen in zijn geboortedorp Tegelen.

In 1950 maakte hij zijn debuut in het stuk Amphytrion. De jaren daarna speelde hij rollen in grote toneelstukken van onder anderen Shakespeare, Vondel en Brecht. Hij speelde met bekende collega's als Ko van Dijk en Ank van der Moer. Hij won twee keer de Louis d'Or, de belangrijkste Nederlandse toneelprijs.

 

In 1965 speelde hij in de musical Heerlijk duurt het langst van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. Samen met Leen Jongewaard zong hij daarin het bekende lied Op een mooie Pinksterdag. Ook speelde Van den Heuvel in televisieseries als De Weg (1982), De Partizanen (1995) en In naam der Koningin (1996).

In enkele afleveringen van de tv-serie Baantjer speelde hij de onderwereldkoning Stille Adriaan. Bekendheid kreeg hij met zijn reclamespotjes voor de toenmalige NMB Bank (De NMB denkt met u mee). Verder bracht hij in 1970 nog een album uit, met de titel Zwart-wit.

Vanaf zijn tachtigste richtte Van den Heuvel zich voornamelijk op beeldhouwen, maar hij had nog wel rolletjes in de serie Flikken Maastricht en de advocatenserie Keyzer & De Boer Advocaten.

 

Van den Heuvel was getrouwd met actrice Kitty Janssen (1930-2012).

 

 

Stille Adriaan is niet meer. ;(

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Stille Adriaan is niet meer. ;(

88 jaar is respectabel, maar potverdorie wat is dat weer zonde... :(

Er zijn aan het begin van het nieuwe jaar alweer teveel goede mensen aan de beurt gekomen :(

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Stille Adriaan...  daar moest ik ook meteen aan denken toen ik het hoorde van André...    die rol heeft toch wel indruk gemaakt. Maar zijn hele oeuvre blijft natuurlijk indrukwekkend.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

 

CRUIJFF (68) OVERLEDEN

 

Johan Cruijff is overleden. De voetballegende is 68 jaar geworden. Cruijff overleed donderdag in het bijzijn van familie. Hij leed aan longk*nker.

 

,,Met verdriet moeten wij mededelen dat Johan Cruijff omringd door zijn familie en na een felle strijd tegen k*nker, op 24 maart in Barcelona is overleden'', zo staat op de de website van de oud-voetballer en -trainer.

 

Cruijff kwam 48 keer uit voor het Nederlands elftal en kwam daarin tot 33 doelpunten. De voormalig sterspeler van onder meer Ajax en FC Barcelona werd drie keer uitgeroepen tot wereldvoetballer van het jaar. In 1974 veroverde hij met Oranje de harten van de voetbalwereld op het WK in Duitsland. Het Nederlands elftal wist daar zilver te pakken.

 

Na zijn actieve loopbaan werd Cruijff trainer, wederom bij Ajax en Barcelona. In 1992 wonnen de Catalanen met het dreamteam van El Salvador de Europa Cup dankzij een rake vrije trap van Ronald Koeman

 

 

Heftig nieuws  :{

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik volg mijn opleiding in Amsterdam en vanmiddag zaten we tijdens een tussenuur uitgebreid te keten met een groot stel klasgenoten. Toen dropte één van mijn klasgenotes, een mede-Brabantse notabene, ineens de bom: "Hee jongens, NU.nl schrijft dat Cruijff dood is! :O ". En hoe veel of hoe weinig ieder misschien ook had met voetbal of wat dan ook... Het was in één keer stil.

aangepast door samba-boy

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Volgens showbizzsite TMZ.com is zanger en muzikant Prince (57) overleden in zijn studiocomplex Paisley Park in Minneapolis.

"Verschillende bronnen uit de omgeving van de zanger bevestigen zijn overlijden", zo meldt TMZ.com. Dat stelt dat het levenloze lichaam van Prince vanochtend plaatselijke tijd werd aangetroffen in zijn studiocomplex. 

Prince, echte naam Prince Roger Nelson, moest met zijn privéjet op 15 april een noodlanding maken in Illinois wegens een medische urgentie. De volgende dag woonde hij een concert bij om zijn fans ervan te overtuigen dat hij het goed stelde. Volgens zijn entourage kampte hij met een griep.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Songfestival-winnares Corry Brokken (83) overleden

ANP-1948995-e1429734102959-610x304.jpg

Songfestival-winnares Corry Brokken is op 83-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de dochter van de zangeres donderdag aan RTL Boulevard.
 

In 1957 won Nederland voor het eerst het Eurovisie Songfestival. Brokken kreeg met het nummer Net als toen de meeste punten. Tweemaal won ze een Edison, in 1963 en 1995.

Nederland maakte in 1952 voor het eerst kennis met Brokken, toen ze op de radio te horen was met het nummer I Apologize. De zangeres vertegenwoordigde in 1956 ons land voor de eerste keer op het Songfestival met het nummer Voorgoed Voorbij.

Een jaar na de overwinning in 1957 deed ze nog een keer mee. Met het liedje Heel de Wereld werd ze gedeeld laatste. Met drie songfestivaldeelnames is Brokken nog steeds Nederlands recordhoudster.

aangepast door samba-boy

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Afgelopen week is ook 'Cato' uit 'The Pink Panther' films overleden... ik heb deze films al heel lang niet meer op tv gezien, maar 'vroeger' was dit toch echt legendarisch, dus zeker noemenswaardig. Heel erg zonde....

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
 
Judy Jetson-stem Janet Waldo overleden

 

Actrice Janet Waldo, die de stem van het karakter Judy Jetson in de tekenfilmserie The Jetsons insprak, is zondagochtend op 96-jarige leeftijd overleden.

Dat heeft haar dochter Lucy Lee bekendgemaakt, schrijft People.

 

Waldo sprak de stem van vele getekende karakters in. Haar bekendste 'rol' was die van dochter Judy Jetson in The Jetsons, een animatieserie over een gezin in de toekomst. De serie was een tegenhanger van The Flintstones, van dezelfde makers.

 

The Jetsons liep van 1962 tot 1987 en werd in Nederland onder meer uitgezonden door Cartoon Network

Voor haar tijd als stemactrice was Waldo filmactrice en deed ze radiowerk. Vijf jaar geleden werd bij haar een hersentumor vastgesteld.

 

Prachtige leeftijd hoor.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Mondharmonica-virtuoos Toots Thielemans is vanochtend op 94-jarige leeftijd overleden. Het nieuws wordt bevestigd door Toots' management.


De echte naam van Thielemans was Jean Baptiste Isodor Thielemans. Zijn artiestennaam, waarmee hij bekend werd, leidde hij af van jazzmuzikanten Toots Mondello en Toots Caramata.


Op 91-jarige leeftijd beëindigde Thielemans zijn carriere en annuleerde hij een aantal concerten die hij nog zou geven. Een aantal bekende stukken van Thielemans zijn onder andere de tune van Baantjer en de filmmuziek van Turks Fruit.


Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Amerikaanse acteur Marvin Kaplan is overleden

 

Op 89-jarige leeftijd is de Amerikaanse acteur en scenarioschrijver Marvin Kaplan overleden. Hij raakte vooral bekend voor zijn rol in de sitcom "Alice." Ook was hij in de cartoon "Top cat" de stem van het personage Choo-Choo.

 

Kaplan maakte dankzij Katharine Hepburn in 1949 zijn acteerdebuut in de film "Adam's rib". Nadien volgden nog bijna 100 rollen in films en televisieseries. 

 

Zijn vertolking van de eigenwijze telefoonreparateur Henry (zie foto) in de ABC-reeks "Alice" maakte van hem een nationale bekendheid. In totaal zou hij 82 afleveringen meespelen in de serie die een komische adaptatie was van de film "Alice doesn't live here anymore" van Martin Scorsese.

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Via Henk Temming van Het Goede Doel:

 

 

Ab Tamboer is vandaag overleden. Hij was jarenlang drummer bij Het Goede Doel, een geweldig mens en een trouwe vriend. Ik hoop dat hij eindelijk de rust heeft gevonden, die hij tijdens zijn leven helaas niet kon vinden. Ik mis hem nu al.

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik lees zojuist ook dat Gene Wilder, bekend van onder anderen Charlie and the Chocolate Factory en The Blazing Saddles, ook is overleden.

Hij is 83 jaar geworden en bleek aan Alzheimer te lijden.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Zijn vertolking van Willy Wonka kan ik wel waarderen. Verder maar één andere film met hem gezien, dus over zijn overige werk kan ik niet zo veel zeggen...

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik verneem zojuist dat Marnix Kappers is overleden...

 

Kappers was onder anderen presentator van knoop in je zakdoek.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

×