Jump to content

RM

Moderator Retroforum
 • Content Count

  5,059
 • Joined

 • Last visited

About RM

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 12/31/1983

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Console
  NES / GB / Wii / Wii U

Profile Fields

 • Interesses
  Gamen, TV Programma's, Pools, Contests...

Recent Profile Visitors

8,088 profile views
 1. RM

  ID Contest TV Themes 13

  Nog iets minder dan een week de tijd om de awards te verdienen
 2. RM

  Wie Is De Mol? 2020 Pool

  Je staat erbij in de OP Als @TMP ook weer mee doet dan hebben we in ieder geval hetzelfde deelnemersveld als vorig jaar .
 3. RM

  Wie Is De Mol? 2020 Pool

  Voor de mensen die het molboekje niet hebben; Wie Is De Mol 2020 gaat wel degelijk op 4 januari van start met een Kick-Off aflevering. Ik vermoed dat dit een soort special is over 20 jaar WIDM. Verder is ook in het molboekje te lezen dat in het 20e seizoen voortdurend subtiele aanwijzingen zijn verborgen naar eerdere seizoenen; Sommige daarvan zijn heel opvallend, andere zijn meer verborgen. Wellicht ook leuk om tijdens het kijken van de afleveringen op te sommen wat we gezien hebben, zodat we aan het eind van het seizoen een complete lijst hebben. Mocht je mee willen doen aan de Pool en je hebt je nog niet opgegeven, doe dat dan alsnog! Dit helpt in de voorbereidingen en om de Pool leuk te houden is een aantal van 12 deelnemers aan die Pool de max.
 4. RM

  ID Contest TV Themes 13

  Nog iets meer dan 12 dagen voordat de contest sluit.
 5. RM

  Commissaris Rex

  Ik heb de intro destijds ook in de TV Themes deel 11 contest gestopt. Het is in die contest opgave 13. Enkel de eerste ongeveer 5 seconden ontbreken .
 6. Pas op, straks voelen de boeren zich benadeeld door jouw opmerking
 7. Leuk dat je dit noemt . We staan er namelijk niet bij stil dat dit ook bijdraagt aan het stikstofprobleem en dat mede daarom iedereen straks 100 km/uur mag rijden op snelwegen. En je raadt het al; Er komen nu al verontwaardigde opmerkingen waarom dat voor alle auto's geldt, want "Ik rijd elektrisch, dus waarom ik ook?" Samenvattend: Mensen voelen zich tegenwoordig zeer snel benadeeld en aangesproken en móeten dat kenbaar maken met alle gevolgen van dien en ook als je mensen hun speeltjes afpakt krijg je diezelfde reacties. We zijn met zijn allen bezeten en ziek, heel ziek. En niet alleen hier, maar overal in de wereld; De mens helpt zichzelf naar de verdoemenis en onze generatie heeft geluk daarvan te mogen "genieten".
 8. RM

  Commissaris Rex

  Ik heb in ieder geval nog de muziek nog, maar helaas niet de beelden.
 9. Ja of Sinterklaasje kom maar binnen met je Piet, want we zingen allemaal blij een lied... Ik weet niet wat ik erger vind in deze context: knecht of piet. Edit: Áls je al teksten moet veranderen (waar ik geen voorstander van ben) dan moet je ook consequent zijn; Welk kind speelt er tegenwoordig nog met kaatseballen?
 10. RM

  Wie Is De Mol? 2020 Pool

  until
  Doe mee met de Wie Is De Mol? 2020 Pool en geef je tijdig op via het topic of via pb naar RM
 11. RM

  ID Contest TV Themes 13

  En TMP klint steeds een beetje meer omhoog Nieuwe tussenstand: 1. samba-boy 2. djkoelkast 3. Hinse 4. TMP 5. Ross 6. Spiny Norman 7. Keetie
 12. Ik heb het al een aantal keer gezegd en het is precies zoals djkoelkast hierboven al aanhaalde; Een traditie aanpassen is nog te bespreken, maar een traditie uitwissen is een hele grote stap te ver. Maar Nederland is echt heel erg ziek. Je mag je mening geven, maar als die haaks staat ten opzichte van een groep die het daar niet mee eens is dan heb je het gedaan en krijg je de felle wind van voren. Die pietendiscussie is daar 1 voorbeeld van, maar er zijn legio voorbeelden te noemen. Als je meent dat je benadeeld wordt, nou dan ga je toch gewoon staken of hard staan schreeuwen dat je benadeeld wordt en daar een trauma over hebt. Social Media helpt daar ook aardig bij mee; Het biedt een geweldig platform, je bereikt veel mensen en je kunt lekker anoniem de mensen de huid volschelden en je beklag doen. En bovenstaande wordt steeds en steeds erger. En ja, als ik het nieuws hoor en zie dan zit ik elke dag met kromme tenen van ongeloof, niet begrijpend waar mensen zich druk over kunnen maken. Het is gewoon zielig en triest. Maar wat kun je er persoonlijk aan doen? Niets. Helemaal niets. Het beste kun je het gewoon negeren en laten gebeuren, maar dat is verdomde moeilijk.
 13. Dat is wel de grap van de eeuw
 14. RM

  Wie Is De Mol? 2020 Pool

  Zeker waar. En we gaan ook meer rekening proberen te houden met de opmerkingen die vorig jaar gemaakt werden. De OP is inmiddels bijgewerkt, we zitten al op 6 deelnemers . Als je mee wilt doen, geef je dan op! @TMP, @Logitech, @Berleas, @Joost, @Marianne
×