Jump to content
Sign in to follow this  
djkoelkast

Forum in het nieuw

Recommended Posts

Vandaag hebben @RM en ik het hele forum een enorme 'overhaul' gegeven naar aanleiding van dit topic

 

We hebben alle echt oude topics in het nieuwe archief gegooid, alle "hier & nu / toen"-onderdelen samengevoegd, alle beschrijvingen (die te lang waren) verwijderd, alles compacter gemaakt en beter leesbaar.

 

Er zullen wellicht nog topics op niet helemaal logische plekken staan, laat dat dan hier weten, dan kunnen we dat weer verplaatsen. Hopelijk is het forum nu (vooral ook mobiel) nu beter leesbaar en prettiger voor iedereen :D

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Goed begin! Sowieso al fijn dat de enorme lange scrollijst is gehalveerd en dat veel 'niet-gebruikte' topics / subkopjes zijn samengevoegd (serious, creative, offtopic, enz) of gearchiveerd.

 

M'n gevoel zegt dat er hier en daar nog meer te halen valt (andere termen voor 'overig' en 'algemeen' en nog iets meer logische ordening per onderdeel al is het maar alfabetisch), maar zal er nog eens goed over nadenken. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik kick deze nog even omdat het wel van belang is; is iedereen tevreden met de huidige indeling en/of zijn er kritische/verbeter punten? Alle meningen en ideeën helpen, dus laat het juist nu vooral weten!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×